LOCATION

We are very2 Sorry... MAAF SANGAT2 SEBAB KAMI (#IRMYEHSANTILAM HOTELDREAMLANDHARGAKILANG) TIADA KEDAI


Semua tilam adalah direct dari Kilang Dreamland...


Kami adalah agen Dreamland yang menjual semua produk Dreamland... secara Online sahaja...
Kalau biasa tidur hotel senang nak cerita sikit feel tilam ni...
Kalau tak biasa. Agak susah sikit nak consult untuk merasa tilam hotel ni... tapi tak mengapa sebab...


KEBANYAKKAN TESTIMONI 100% SANGAT PUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI


Semua gambar tilam dan katil di dalam page ni customer punya. Mereka dah berjaya beli dengan kami seara online. Alhamdulillah...


Beli online ni mudah sebenarnya... dari 1 sudut dapat mengurangkan kos customer spt petrol, tenaga dsbg... dan bagi kami. Kami tiada kos sewa kedai sebab tu harga kami jauh lebih murah... :)


InsyaAllah ada rezeki dapatlah beli dengan kami di sini... kalau tak pun tak mengapa... mungkin rezeki usahawan lain pula... yang penting kite sentiasa sangka baik... dan tidak menipu. Tipu kan menyebabkan rezeki tak berkat. Nauzubillah... :)


Ok... bersama membantu ekonomi umat islam... :)


PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336

Available di seluruh Semenanjung Malaysia


InsyaAllah tuan order dengan kami dan kami akan pastikan order tuan sampai...
Jom kite bincang sampai jadi...
Harga yang pasti bukan harga luar tapi harga kilang dan spec hotel 5 stars lagi tew... :)


TILAM HOTEL SEMUA BARU BUKAN SECOND HAND!








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails