BANTAL HOTEL

BANTAL HOTEL POLYESTER


Promosi Bantal Hotel Polyester!
Harga Termurah di pasaran! Berbaloi2...

Kita tiada COD, Pos sahaja.

Kelebihan Bantal Hotel Polyester:
(/) Bantal baru--> high quality polyester fiber.
(/) Selesa--> comfort with excellent resiliency.
(/) Berat 800g bersaiz 19"x 29".
(/) Boleh basuh dlm mesin basuh.
(/) Jenama tersohor--> Dreamland.






 

=============================



BANTAL 100% COTTON











=============================



BANTAL FOAM






 

=============================



BANTAL LATEX-PRO









Bantal LATEX adalah

* 100% getah
* Permukaannya lebih keras sket dan rata berbanding dengan polyester.
* Elok untuk support tulang leher dan tulang belakang
*ketahanan bantal latex ni selama 5 tahun kerana struktur isinya yang tetap, bentuknya tidak berubah..
* kalo perasan bantal latex ni bentuknya ada lobang2..
krn ini bertujuan untuk keluarkan udara yang tidak baik dan simpan udara sejuk selama mana panjang waktu pun kita pakai.
* ianya tidak panas.

Soft latex feel
Solt and resilent for ultimate comfort
Knitted fabric pillow cover
Durability
Good head and neck support

Harga luar RM 180. PROMOSI RM 120 SAHAJA | 2@220

 

=============================



BANTAL PELUK/ BOLSTER DREAMLAND



 








=============================



Mai pm ok. Tak sempat tukar bantal baru 2018? Ini kalilah...
Jom lah beli. Harga kilang mmg berbaloi2 sokmo.

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Mmg pilihan terbaik Takkan menyesal.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails