Ahad, 29 Julai 2018

Testimoni Bukti Serius Dlm Jual Beli

--> Nak share sikit. Testimoni customer berjaya beli dgn kami.
.
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
.
--> NAK TESTIMONI LAGI TAK?
Alhamdulillah shingga kini kami dah berjaya jual lebih 363 unit...
.
.
Nak lihat lagi banyak klik link ini. Mungkin ada yg duduk dekat2 je dgn rumah Cik Puan/ Tuan.
.
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails