Rabu, 28 Mac 2018

11 sebab Tilam Hotel Terbaik

--> 11 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BELI TILAM HOTEL?.
.
.
.
(1!) Kain Antimicrob dengan Teknologi perlindungan.
.
Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob. Fabric ni walaupun nampak belang2 tapi prestasinya terbaik. Dan Belang2 itu adalah trademark utk SUPPLY ke HOTEL shj.
.
.
.
(2!) High resilient Foam as comfort layer.
.
Foam bertujuan memberikan keselesaan ketika baring... ianya sederhana lembut tapi cukup selesa dan membuatkan tidur lebih nyenyak... dan beristirehat selepas penat bekerja...
.
Anda baring tanpa rasa besi spring. Sangat selesa dan support tubuh anda dengan baik.
.
BARING TAKKAN RASA SPRING. FIRM DAN COMFORT.
.
.
.
(3!) USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System.
.
TEKNOLOGI terkini untuk menjaga tulang belakang dan dapat menampung berat di segenap permukaan tilam sehingga membuatkan tidur lebih selesa tanpa sakit2 badan.
.
Spring ni juga memiliki ruang peredaran udara yang menyebabkan tilam tidak panas dan terasa nyaman sahaja bila baring... wahhh selesanyee... :)
.
SPRING TAHAN LASAK, MAHAL, BERKUALITI TINGGI. STEADY JER SAMPAI PULUH2 TAHUN.
.
.
.
(4!) Kestabilan Thepresa Spring yg mantap.
.
Kestabilan thepresa spring ini... bermaksud jika pasangan turun katil, kita takde rase goyang dan takde effect apa2. Gangguan minima pada teman sebelah hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
Ramai yang tertipu belanja lebih 1.5k utk beli tilam mahal tapi bermasalah pada Kestabilan Thepresa Spring.
.
Maksudnya tilam itu terasa goyang dan memberi effect jika orang sebelah turun katil. Membuatkan kita cepat tersedar dan susah nak lelapkan mata semula...
.
Tapi saya berani bagitahu, Tilam hotel ini memang betul2 memiliki Kestabilan Thepresa Spring.
.
Dah terbukti dengan beribu2 unit dah terjual gengan testimoni2 pelanggan lama.
.
Rebutlah peluang ini dengan menikmati sendiri rasa Kestabilan thepresa spring ini...
.
.
.
(5!) Warranty 10 tahun dari
.
Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
Tilam Hotel sgt Selesa, lasak dgn warranty 10 tahun dari kilang dreamland.
.
Dah byk digunakan di hotel2 terkemuka. Walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu... tilam hotel tetap steady... memang pilihan no 1...
.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU.
.
.
.
(6!) Tebal Tilam Belang ni adalah 9.5inci.
.
Tebalnya 9.5 inci ni dah cukup tinggi... kalau sesiapa biasa ke hotel sama sahaja ketinggian tilam hotel tu dengan yang kite jual ni...
.
Jangan risau... memang ada kelass punyer... terbaikk! Senang plak tu nak cari cadar. Senang Match dengan cadar yang jenis fitted tew... AKEMI dan lain2...
.
Memang akan nampak kemas jer tilam ni... MEMANG PUAS HATI BELI TAKKAN MENYESAL
.
.
.
(7!) Mempunyai 4 saiz pilihan.
.
1) saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2) saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3) saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4) saiz tilam single = 3' x 6'3" x 9.5"
.
.

(8!) Jenama Dreamland.
.
Memang jenama terunggul bagi pasaran tilam. Dengan pengalaman dan pengetahuan yang mendalam tentang tilam menyebabkan brand ini menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia... perghhh
.
DREAMLAND NI MMG PAKAR TILAM SEJAK SEKIAN LAMA. TRUSTED BRAND.
.
.
.
(9!) HOTEL GRADE.
.
Biasa supply tilam ini di hotel tapi sekarang kite bawakan khas untuk anda beli dan pakai di rumah...
Apa lagi... hari2 macam tidur hotellah gamaknye...
.
Ingat Tilam Hotel Bukan Tilam Biasa kerana prestasinya sangat2 luar biasa menakjubkan berbanding tilam biasa.
.
Dan Kenapa Tilam Hotel itu designnyer belang2?
Sbb belang2 itu dah memang menjadi trademark Tilam Hotel.
.
TILAM STANDARD HOTEL 5 STARS
.
.
.
(10!) Jaminan wang anda akan dikembalikan.
.
InsyaAllah, setakat kami jual takde lagi refund2 ni sebab semua customer alhamdulillah 100% puas hati dengan belian tilam hotel ni...
.
KITE FAHAM BELI ONLINE. PE2 KITE BOLEH BAWA BINCANG LEK LOK KAN.
.
.
.
(11!) FREE Consultation.
.
Jika ada apa-apa pertanyaan atau sebarang kemusykilan boleh terus bertanya kami. InsyaAllah kami boleh share pengalaman kami dgn uols percuma jer.
.
.
.
.
.
Amacam banyak kan kelebihan tilam Hotel ni? :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails