Isnin, 8 Januari 2018

segalanya berubah...

" Saya, customer kami terdahulu dan anda adalah sama. Mereka pun pernah mengalami masalah sakit belakang yang sama dengan anda dan segalanya berubah apabila mereka membuat keputusan untuk mencuba produk Tilam Hotel kami"

Terima kasih kerana sudi melayari laman #irmyehsan #tilamhotel #onlineshop

Perniagaan kami berdaftar di bawah syarikat
--> NELAM BIRU ENTERPRISE (CO. NO. 002487523-H)

Bisnes utama kami ialah
--> TILAM HOTEL

Perniagaan bermula apb kami mdpt tawaran harga sama spt harga industri hotel tapi utk tujuan kegunaan tilam hotel di rumah.

Kualiti tilam hotel ini mmg terbaik dan tiada tandingan.

Mana tidaknye. Ramai customer2 yg mencari tilam hotel ni terdiri dari mereka yg dah pernah melalui

-->  Pengalaman SERIK menggunakan Tilam rumah biasa yg tengelam, melendut, keras terasa spring, sakit badan dan tidak support.
.
.
==================

--> TILAM HOTEL BARU ATAU LAMA?

BARU SHJ. Kami menjual tilam hotel Stok baru sahaja terus dari kilang. Siap bungkus plastik dan bukan used item. Tidak menjual tilam second hand.
.
.
--> TESTIMONI

Banyak testimoni customer yg sgt berpuas hati dgn belian tilam hotel ini. Kebanyakkan mereka akan repeat order samada utk kegunaan sendiri mahupun hadiah utk yg tersayang.
.
.
--> ADA KEDAI X?

TAKDE KEDAI sbb ini belian direct kilang Dreanland tanpa perlu ke kedai. Ramai yg bertanye ttg kedai utk test tilam hotel ni. Minta maaf sgt2 sbb kami tiada kedai. Semua tempahan customer terus direct kilang.
.
.
--> TILAM PILIHAN ANDA YG MACAM MANA?

Tilam hotel ada banyak jenis. Secara basicnye ada 3 jenis bergantung pd keselesaan customer.

1. Firm/ tegas. Sesuai utk yg nk support tulang belakang dan mempunyai lapisan comfort zone yg sedkit selesa.

2. Medium. Kategori pertengahan. Lapisan atasnye lebih tebal sikit.

3. Soft. Extra comfort dan sesuai utk yg suka tilam lembut. Tilam ini memiliki comfort zone yg lebih tebal dan support.
.
.
--> CARA ORDER TILAM HOTEL?

Whatsapp Nama, Alamat dan No Fon sahaja. Kami mengambil order setiap hari dan menghantar order customer ke kilang dari hari Isnin hingga Jumaat. Kilang akan susun order semua customer dlm schedule delivery yg ditetapkan.
.
.
--> BILA BLH HANTAR?

Customer perlu tunggu staff kilang call utk confirmkan tarikh delivery tilam hotel. Penghantaran kilang biasa mengambil masa 3 hingga 14 hari bekerja.
.
.
--> KAMPUNG BLH HANTAR?

Boleh xd masalah. Penghantaran kami available di seluruh negeri2 di semenanjung Malaysia. 3 kilang utama Dreamland berada di Selayang, Johor Bharu dan Butterworth.

Jadi, order anda akan dihantar dgn kerjasama dari kilang2 berhampiran.
.
.
--> ADA WARRANTY?

Ada. Kilang bg 10 tahun Warranty utk kesemua tilam.

Sekiranye ada kemusykilan boleh terus bertanye dgn pihak kami. InsyaAllah.

--> NASIHAT. Jagalah tulang belakang anda dgn pelaburan berbaloi2 ni. Mmg takkan menyesal.

Last. Kami mengharapkan anda mendapat rehat yg secukupnye dgn tidur yg berkualiti. Dan semoga Allah swt memberi kite kesihatan yg baik utk lebih byk berkerja dan beramal dlm kebaikan insyaAllah.
.
.
==================
.

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

.
==================
.

Layari irmyjuliza.blogspot.com

#irmyehsan #tilamhotel #bantalhotel #katil #cadarkalisair #onlineshop

MEMANG BERBALOI2 LAH SANGAT. BUAT APA BELI 2 3 KALI TILAM BIASA JIKA HARGA SAMA BLH DPT TILAM SPEC HOTEL YG BERKUALITI.

LAGI MENJIMATKAN DUIT ANDA DI MASA DEPAN...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails