Selasa, 2 Januari 2018

Putuskan utk memiliki tilam hotel tahun 2018 ni

" Hidup anda takkan sama seperti sebelumnya apabila anda membuat keputusan untuk mencuba Tilam Hotel ini"
.
" Rasai perbezaannya setelah menggunakan tilam hotel hanya dalam sehari penggunaan’
.
==============
.
LAGI JUALAN MURAH2. LAGI2 OPEN ORDER.
.
1 --> TILAM HOTEL COMFORT LUXURY POCKET SPRING 12" MEDIUM
.
2 --> TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM
.
.
.
==============
.
.
.
Kelebihan Tilam Hotel.
.
.
.
(/) Kestabilan Thepresa Spring yg mantap.
.
Kestabilan thepresa spring ini... bermaksud jika pasangan turun katil, kita takde rase goyang dan takde effect apa2.
.
dan Gangguan minima pada teman sebelah hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
Ramai yang tertipu belanja lebih 1.5k utk beli tilam mahal tapi bermasalah pada Kestabilan Thepresa Spring.
.
Maksudnya tilam itu terasa goyang dan memberi effect jika orang sebelah turun katil. Membuatkan kita cepat tersedar dan susah nak lelapkan mata semula...
.
Tapi saya berani bagitahu, Tilam hotel ini memang betul2 memiliki Kestabilan Thepresa Spring.
.
Dah terbukti dengan beribu2 unit dah terjual gengan testimoni2 pelanggan lama.
.
Rebutlah peluang ini dengan menikmati sendiri rasa Kestabilan thepresa spring ini...
.
.
.
(/) 10 years Warranty
.
Warranty 10 tahun dari
.
Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
Tilam Hotel sgt Selesa, lasak dgn warranty 10 tahun dari kilang dreamland.
.
Dah byk digunakan di hotel2 terkemuka. Walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu... tilam hotel tetap steady... memang pilihan no 1...
.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU.
.
.
.
==============
.
.
.
MEMANG PELABURAN PUAS HATI | TAKKAN MENYESAL |
NAK PAKAI LAMA JD BELI MAHAL2 TERUS

BELI NIE SBG HADIAH BERHARGA UTK ISTERI TERCINTA
.
Murah dari luar katanyee… memang semua customer sy dah survey dan kata mereka, harga tawaran kami memang berbaloi dan mampu milik... :)
Memey arr… :)
.
.
.
==============
.
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails