Khamis, 18 Januari 2018

Order dah sampai Perak. Mmg trusted well.

ORDER 11/1/2018. SAMPAI PERAK HARINI 18/1/18

Tilam Hotel dah jadi milik customer dari Taman iskandar perdana, Seri iskandar, Perak darul ridzuan
Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN

Alhamdulillah. Dpt jugak Tilam Hotel Baru utk Tahun Baru 2018 ni. Yeah. Tahniah berjaya beli Online dgn kami.

Jom tgk gambar sharing dari customer harini...

=========

AWAS:

Nak jaga kesihatan tulang blkg long term... pakai lah tilam hotel... mmg betul2 dpt jaga elok2 tubuh badan pinjaman sementara kite ni...

memang betul la... yang mahal tu baru betul2 berkualiti... yela sis tak nafikan... tapi berbaloi sgt2.

yela nak pakai bukan setahun dua. Tapi puluh2 tahun... mmg berbaloi lah beli mahal terusss... kan2?

Tido pulak tak sakit belakang langsung. Yelah kualiti punya pasal. Kalau berkemampuan, elok la beli yang berkualiti sikit.

Yang sakit badan kita dan yang nak tido sesedap rasa pun badan kita jugak.

Badan nak pakai lama kan... :)

Pakai tilam hotel ni kite dpt Belajar Sayangi tulang belakang...

Kesimpulannya... Jika Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg

✔berjenama/ trusted
✔berkualiti
✔lasak ada warranty
✔tak tenggelam/melendut

=======

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails