Rabu, 31 Januari 2018

Chiro Damask Cunn

PROMOSI TILAM CHIRO DAMASK 8.5"

Antara tilam yang banyak mendapat sambutan yang baik dari pelanggan.

Sebab mereka telah survey dan dah tahu harga sebenar Tilam Chiro Damask dipasaran luar sana berbanding harga tawaran kami.

Sebaik sahaja  pelanggan tahu harga kami, mereka terkejut dan terus tempah melalui kami.

Sebab apa, harga dipasaran 2 kali ganda dari kami. Saya ulangi, harga pasaran 2 kali ganda mahal dari kami.

Bermakna kalau tuan beli dikedai 2k harga kami cuma 1k.
Terkejut, tak percaya. Mudah sahaja cuba google harga tilam Chiro Damask dipasaran dan bandingkan dengan kami.

Baiklah, Tilam Chiro Damask 8.5 inci. Peminat2 fabrik Chiro Damask boleh dapatkan Tilam Chiro dengan Fabrik Damask yang berkualiti, cantik dan istimewa ini.

Ciri2 istimewa tilam Chiro Damask
(/) Fabrik corak Damask yang cantik dan anti-mikrob
(/) Disokong spring Miracoil teknologi terbaru dari USA.
(/) Sokongan baik pada Tulang Belakang
(/) Gangguan minima pada teman sebelah
(/) Tahan lasak, loncat2 sebelah tak effect.
(/) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

Knp namayer Chiro?

Sebab ianye chiropractic mattress. Maknanye... jika uolz nak yg lebih support dan ada masalah sakit tulang belakang. Ini antara tilam2 yg sgt2 disarankan...

Chiro Damask ni punye kelebihan tersendiri... jadi uolz blh jadikan ini sbg Reason uolz wajib beli. Uolz bincang leklok dgn pasangan masing2 ok...

.
=====
.

CHIRO DAMASK --> CHIRO MIRACOIL ESSENTIAL

(+) With a deeply quilted,
(+) high-quality fabric comfort layer,
(+) the Chiro Damask offers a soft feeling and
(+) all the necessary comfort throughout the night.

(/) Miracoil™ - the world’s most advanced spring system.
--> All the additional comfort, superior spinal support and close back care that your body needs is provided by the Miracoil™ Spring System.
(/) Soft knitted fabric
(/) Maximized sleeping area
(/) Minimum partner disturbance
(/) A Cooling & Luxurious feel

.
=====
.

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails