Isnin, 15 Januari 2018

Beli Tilam Hotel. Nak Yg Terbaik. Mmg ygni.

‘Berhenti daripada salahkan orang lain apabila sakit belakang tak pernah hilang setiap kali bangun pagi’
.
‘Berhenti menyalahkan demi untuk hilangkan sakit badan!’
.
.
.
--> INFO TILAM HOTEL.
TERDPT  3 LAYER PENTING DALAM TILAM HOTEL.
.
.
(1) Layer Comfort Zone utk selesa samada Foam/ Latex. Mempunya tebal yang berbeza2, lebih tebal lapisan ini lebih soft tilam.
.
(2) Layer Spring/ Support Zone samada spring Poket/ Miracoil/ Swiss. Kilang bg jaminan 10 tahun jika terdpt lekuk/ kerosakan pd spring tilam ni.

(3) Between Comfort & Spring ada Sabut Kelapa. Fungsi layer sabut kelapa ialah melindungi kita drpd terkena spring.
.
Gabungan 3 elemen ni penting utk buat tilam hotel ni jadi best dan teguh.
.
.
.
--> DETAILS KELEBIHAN TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5” FIRM.
.
.
.
(!) Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob.
.
(!) Foam as comfort layer. Bermakna agak tegas/ keras sikit tapi masih DLM kategori selesa.
Saya tak suggest tilam ni jika anda suka tilam lembut. Boleh try Anggun1 11” Soft, Comfort 12” Medium dan Sanctuary 14” Soft.
.
(!) Miracoil Spring yg baik utk Support tulang belakang. Spring yg lasak & kukuh.
.
(!) Gangguan minima pada teman sebelah.
Kestabilan Thepresa Spring yg mantap. Hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
(!) Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
(!) Tebal Tilam Hotel Belang ni adalah 9.5inci.
.
.
.
-->Testimoni customer kami...
.
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..
http://irmyjuliza.blogspot.my/p/blog-page_4.html
.
.
.
--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
.
👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Delivery Kilang Dreamland Available di seluruh Semenanjung Malaysia. Betul2 hantar sampai Depan Rumah Anda.

pssss. Jom layan snap Testimoni Tilam Hotel #irmyehsan
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails