Khamis, 2 November 2017

Wonder How? Wonder Why? - Tilam Hotel

‘Tak perlu berbelanja lebih. Sis jual TILAM HOTEL jenama DREAMLAND, dah feymes dah sbg brand/ produk berkualiti setanding hotel 5 bintang pada HARGA yang jauh lebih BERPATUTAN.’

‘Sis tahu tuan/ puan WONDER – betul ke produk tilam hotel ini boleh rawat sakit di bahagian belakang terutama di bahagian pingang?

Jangan terkejut kalau sis bgth majoriti yg guna tilam hotel ini telah berjaya sembuh dari masalah sakit pinggang...’

ok. Sis nak share info tilam hotel ni percuma je utk uolz yg nak info dan harga sekali.

Kalau dapat beli terus lagi cantikkkk. Sis suke...
Minimum order 1 pun boleh.
✅ Penghantaran kilang dalam masa 5 hingga 14 HARI waktu bekerja.
✅ Penghantaran terus dari kilang ke rumah uolz.

Harga kami PALING MURAH di pasaran kerana kami tiada kedai. online sahaja.

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336

layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails