Ahad, 29 Oktober 2017

nak tilam hotel tak???

--> TILAM HOTEL MMG PILIHAN HIGH CLASS

(/) NAK TAK? Bangun je tidur. Uolls rase senang je hati...

(/) NAK TAK? Balik kerja penat2. Uolls rase release sgt badan bila dpt bambam kat tilam empuk...

(/) NAK TAK? Rerase best sgt tp2 kali tgk abam/ sayang uolls bgn pagi xmerungut2 sakit badan?

(/) NAK TAK? Hari2 uolls tidur rumah jer tp rerase cam checkin hotel lah pulakz...

(/) NAK TAK? Every second uolls rase Selesa tahap gaban sangat dan time rehat, anda dpt rehat dgn baik dan berkualiti.

Huh... Saya NAK. Saya NAK. Saya NAK...

.
==================
.

--> INFO TILAM HOTEL

✔Fabrik kain nyer!!!
Mewah, gaya orang kaya2, kualiti terbaik, cantik tak hangat dan comfort!!! :) Fabrik nyerr juge anti-mikrob!!! Real Comfort Zone... :)

✔Spring nyer!!!
Mmg Support tulang belakang: Pelbagai pilihan Spring. Spring Miracoil, Pocket Spring dan SwissTech spring. Semua mmg ok. Tahan dan support... Real Back Care!!!

✔Gangguan minima pada teman sebelah.
Kestabilan Thepresa Spring yg mantap. Hingga anak meloncat sebelah tak rasa kott...

✔Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland.
Jgn takut. Jgn risau. Apa2 masalah kite tlg report dan blh tukar baru ok.

.
==================
.

--> APA OTAI2 KATE BILE DAH PAKAI TILAM HOTEL NIE?

Maaf terpaksa ulang ayat sama. Iaitu

》》》 Mmg puas hati pakai.
》》》 Mmg tidur lena.
》》》 Mmg selesa.
》》》 Mmg takde sakit belakang.
》》》 Mmg berbaloi2.
》》》 Mmg untung dan berpatutan.
》》》 Mmg Terbaik.

Memey arrr. Tilam Spec Hotel kot...

.
==================
.

--> ADA TESTIMONI KE NI?

Mestilah ada. Saya sendiri dah berjaya buat sales lebih 250 unit...

BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..
http://irmyjuliza.blogspot.my/p/blog-page_4.html

Kenali customer2 yg dah berjaya beli ni. Maybe ada yg duduk dekat2 je dgn kawasan rumah uolls duduk skrg kan?

.
==================
.

--> CAMNE NAK ORDER?

Mudah sangat. Sent Nama. Alamat. 2 No Fon. Ke nombor ni.

Fast reply
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336

Macam besa uolls Pm/ Whatsapp je utk info, harga dan gambar. InsyaAllah kami akan share gambar dan harga semua.

.
==================
.

Layari irmyjuliza.blogspot.com

#irmyehsan #tilamhotel #bantalhotel #katil #cadarkalisair #onlineshop
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails