Ahad, 10 September 2017

Hari2 tak sabar landing kat tilam hotel

Dapat lagi gambar best. Yeah! Tilam Hotel Comfort 12" kalini dah jadi milik customer sporting terbaik dari Taman Kinrara, Puchong.

Tilam biar pilih yg terbaik au. Pastikan jenama Dreamland ni Sbb nak tido atas tilam bukan katil. Jadi katil tu blh je beli kedai biasa.

Kepada yang kat luar sana kalau dah ada duit lebih blh try tilam ni. Mmg best berbaloi dan takkan menyesal punye...

Nama Tilam:
Tilam Hotel Comfort Luxury 12"

Component Tilam:
Pakai Natural latex Eurotop dan Original Pocket Spring utk support tulang belakang dgn baik.
Tambahan: Fabrik kainnya Ada perlindungan antibedbug, antibacteria dan antidustmites.
Warranty 10 tahun dari kilang Dreamland.

Pasti hari2 tak sabar melandingkan diri lepas penat seharian bekerja di luar, mencari rezeki membanting tulang 4 kerat he3 :)

Anda pasti akan mdpt keselesaan tidur yang baik dan support tulang belakang yang sempurna... :)

Bertukarlah kepada Brand Dreamland. Mmh trusted well.

Tilam Hotel: Real Comfort Zone: Real Back Support :)

Blh Whatsapp/ SMS/ CALL
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Penghantaran Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Jom tengok gambar kiriman customer kalini.

Harga yg ditawarkan adalah harga yg memang mampu milik utk branded product.

Jadinye para suami, tawan hati buah hati kite dengan Tilam Hotel Comfort Luxury 12" ni... :)
Barulah bunga2 cinta berputik kembali... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails