Khamis, 31 Ogos 2017

Set Katil Stella dan Tilam Sanctuary 14"

Delivered Well lagi. Kalini dah jadi milik Customer dari Mutiara Damansara, PJ. Terima kasih terus support kami... yeah

Order Tilam Sanctuary 14" & bedframe Stella color Cream saiz Queen. MMG CUNNN MENAWAN TERTAWAN NYERRR

Alhamdulillah set katil dan tilam ini dah selamat sampai ngam2 time customer sampai rumah lepas balik kerja... :)
Apa lagi memang berbunga2 lah hati nak me"landding" kan diri atas Tilam Hotel yang memang empuk tu... :)
Puas hati punyeeee... :)

Pe lagi???
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Tapi memang serius bgth takde la tilam latex dan poket spring kat luar tu harga murah bawah 2k
Semuanya harga lebih mahal yg kadang2 blh cecah 4k...
Kualiti tilam kalau sama baik amik harga yang murah...
Janji puas hati dan pastinya berbaloi-baloi lah sangat2... :)

Jom cuci mata tengok2 gambo....
Ni Bedframe/ katil Stella color cream Dan tilam Sanctuary 14inci :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails