Ahad, 27 Ogos 2017

Bedframe CUN

Bedframe cun melecun tak hengattt
Harini admin nak share lagi gambar2 kiriman customer... bukan admin punye ok...

Bedframe atau katil mana korang nak pilih?

Bagi korang2 di luar sane yang mementingkan lifestyle mewah dan exclusive... Dan ada duit banyak

Admin nak cadangkan bedframe/ katil VERA & DONNA ni... :)
Sentuhan fabrik kainnya memang cukup mewah dan sangat berkualiti... berlainan dengan milan dan stella...
Sekali lihat pasti tertawan hati... pasti tertarik punya...

Dipadankan pulak dengan TILAM HOTEL 5 STARS... :)
Memang lah CUNNN tak hengat!!!

Beli kat luar uolz kene ready duit cash 4k utk tilam shj
Tapi dengan kami, uolz akan dpt harga direct kilang 1 set.
Pe lagi? Cam bese ler... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Katil Vera ada color putih :)
KAtil Donna ada color hitam dan cream :)
Boleh pilih2 mana suka. Harga blh bincang. .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails