Isnin, 21 Ogos 2017

Batyu Caves tempah Sanctuary 14" Mmg Kelas

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails