Khamis, 31 Ogos 2017

Bantal Polyester Dreamland

DREAMLAND POLY PILLOW
Bedding Accessories

ABOUT
Made with high-quality polyester fibre, the Dreamland Poly Pillow ensures the utmost comfort and excellent resiliency.

1. Made with high-quality polyester fibre
2. Ensures utmost comfort
3. Provides excellent resiliency
4. Fully machine-washable

--------------------------

Boleh COD di Felcra Changkat Lada, Kg Gajah Perak.
Boleh POS.

SEBIJI RM 45. Nego jika beli banyak.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL

WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my

Set Katil Stella dan Tilam Sanctuary 14"

Delivered Well lagi. Kalini dah jadi milik Customer dari Mutiara Damansara, PJ. Terima kasih terus support kami... yeah

Order Tilam Sanctuary 14" & bedframe Stella color Cream saiz Queen. MMG CUNNN MENAWAN TERTAWAN NYERRR

Alhamdulillah set katil dan tilam ini dah selamat sampai ngam2 time customer sampai rumah lepas balik kerja... :)
Apa lagi memang berbunga2 lah hati nak me"landding" kan diri atas Tilam Hotel yang memang empuk tu... :)
Puas hati punyeeee... :)

Pe lagi???
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Tapi memang serius bgth takde la tilam latex dan poket spring kat luar tu harga murah bawah 2k
Semuanya harga lebih mahal yg kadang2 blh cecah 4k...
Kualiti tilam kalau sama baik amik harga yang murah...
Janji puas hati dan pastinya berbaloi-baloi lah sangat2... :)

Jom cuci mata tengok2 gambo....
Ni Bedframe/ katil Stella color cream Dan tilam Sanctuary 14inci :)

Selasa, 29 Ogos 2017

BANTAL HOTEL PROMO RAYA HAJI MURAH2

DREAMLAND POLY PILLOW
Bedding Accessories

ABOUT
Made with high-quality polyester fibre, the Dreamland Poly Pillow ensures the utmost comfort and excellent resiliency.

1. Made with high-quality polyester fibre
2. Ensures utmost comfort
3. Provides excellent resiliency
4. Fully machine-washable

--------------------------

Tengah nak perabih terus stok ada 60 biji lagi...
Boleh COD di Felcra Changkat Lada, Kg Gajah Perak.
Boleh POS.

SEBIJI RM 30. Nego jika beli banyak.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL

WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my

Dah sampai lagi set Tilam Hotel Comfort Luxury 12"

ORDER 24/8/17 alhamdulillah sampai pd 28/8/17 yg lepas. Terima kasih customer baik hati sudi beli lagi dgn kami. Sebelum ni beli katil milan king dan tilam single. Utk tempahan baru ni dia beli tilam hotel comfort 12" saiz king pula.

Mmg berbaloi2 sgt. Bila dah tahu dan faham ttg tilam senang dah tahu nak tuju ke mana. Alhamdulillah belian kalini mmg puas hati. Terima kasih customer share gambar. Yeah.

Belian kalini
Tilam Hotel Comfort Luxury 12" MEDIUM saiz king dan
2x Bantal Cotton

Ciri2 tilam Latex eurotop yg memberikan extra comfort zone dan
Original pocket spring yg mbantu mjaga tulang belakang dgn baik.

For Fast reply:

WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336

Penghantaran disediakan di seluruh semenanjung Malaysia.
Belian semua direct kilang Dreamland sbb sis takde buka kedai. Jika nak order blh terus buat payment dan bg details. Sungguh mudah. Terima kasih kepada semua yg terus support kami.

Jom tgk gambar kiriman customer kalini. Untunglahh.

Ahad, 27 Ogos 2017

Bedframe CUN

Bedframe cun melecun tak hengattt
Harini admin nak share lagi gambar2 kiriman customer... bukan admin punye ok...

Bedframe atau katil mana korang nak pilih?

Bagi korang2 di luar sane yang mementingkan lifestyle mewah dan exclusive... Dan ada duit banyak

Admin nak cadangkan bedframe/ katil VERA & DONNA ni... :)
Sentuhan fabrik kainnya memang cukup mewah dan sangat berkualiti... berlainan dengan milan dan stella...
Sekali lihat pasti tertawan hati... pasti tertarik punya...

Dipadankan pulak dengan TILAM HOTEL 5 STARS... :)
Memang lah CUNNN tak hengat!!!

Beli kat luar uolz kene ready duit cash 4k utk tilam shj
Tapi dengan kami, uolz akan dpt harga direct kilang 1 set.
Pe lagi? Cam bese ler... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Katil Vera ada color putih :)
KAtil Donna ada color hitam dan cream :)
Boleh pilih2 mana suka. Harga blh bincang. .

TILAM HOTEL Baru Raya Yeahh

Anda tak suka kepala katil? Boleh2 kita ada jual gak.

Tapi kali ni katil milik customer, dia hanye beli Tilam hotel comfort luxury 12" sahaja dgn kami. mmg nampak mewah.

Memang MELETOP KEBAABOWWW!!!
Tilam Hotel Comfort Luxury!!! MMG Mewah ala2 Hotel lah!!!
Hari2 feel mcm kat dalam Hotel gitew...

BELIAN PUAS HATI SANGAT!!! CANTIK LAH WAK!!!
NAK BELI WHATSAPP KITE OK.

018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336

Penghantaran Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ok Awak2 semua. Mai kite nak cite!!! Dengor ini cite ok!!!

Cite Ciri2 Tilam Hotel Comfort Luxury!!!
12 inci tebal
Layer atas ada latex semulajadi
Menggunakan Poket Spring
Getaran pada 1 spring tidak mempengaruhi spring2 lain
Fabric kain yang lembut dan mewahhh!!! Menyamai Hotel 5 Stars yer... :)
Antimicrobs dan antidustmites
One sided usage tak perlu diterbalikkan
Dan 10 tahun warranty!!!

Mai2 pm laju2... :) jangan segan2 tanye ok :)

Sabtu, 26 Ogos 2017

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang; Selawat dan Salam ke atas junjungan Besar Nabi Muhammad SAW.

Divan xd headboardni memang sebijik dah jadi mcm betol2 tido Hotel 5 bintang...

Semua beli baru2.
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm saiz super single + Divan tanpa Headboard (color cream/ dark brown/ belang)

Cantikk kan??? Memang kelasss sangat2... :)
Barulah reaal feel tidur macam di hotel 5 stars...

Whatsapp:

018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

p/s: Jika anda berminat utk menjadi agen Bantal hotel jenama Dreamland, anda blh inform sis. Boleh Dropship dan Beli banyak terus dgn harga Lebih murah.

Serius sgt2! Memang berbaloi2... Sangat Berkualiti... dan Mampu milik punya...
Lai...lai.. lai... jangan malu segan roger2 jer... :)

Waduh2 Cantik Bangat Ini...

Tilam Hotel Sanctuary 14" mmg sentiasa dihatiku. muah2.
Ini dia! Mai dah! Ini dia!!! Ini dia!!! Dah sampai lagi!!!
Kakak2 Abang2 mai tengok ni... Order dari orang Cheras, KL

Kaya betul sbb borong 3 unit tilam sekaligus:
2x tilam single (Damask 8.5" dan belang 5.5") &
1x Tilam legend Sanctuary 14" king

Semua bedframe ni customer punya... Tilam sahaja dibelinya Baru... Cantik kan???
Haruslahhh... :) Rumahku Syurgaku gitu....
Belian Mcmni pun untung.

Kalau berminat boleh roger. Tanye2 dlu pun xp...

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336

Penghantaran Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana2 customer yang teringin nak tukar tilam lama...
Mai2 beli dengan saya... Driver boleh tlg dispose tilam lama.
Kite tiada trade in. Tolong buang boleh.

Tilam lama tukar Baru...
Tilam brand Dreamland... Trusted Branded...
Terpaling baik punya kualiti...
Apa2 masalah selepas pembelian terus berhubung dengan kami dan kami akan usahakan sampai puas hati... insyaAllah... :)

Cuci mata cuci mata tengok2 TILAM HOTEL :)
KUALITI DIJAMIN BERMUTU TINGGI 5 STAR HOTEL

Jumaat, 25 Ogos 2017

TILAM HOTEL terhangat di pasaran

Close up sikit gambar TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 INCI
Original Pocket Spring System = Real Support
Natural Latex Eurotop = Real Comfort Zone

Sharing dari sorang customer yg baik hati... :)
Memang cantik dan mewah tilam ni...
Tengah promosi tilam ni!!!
Harga murah!!! Terus dari Harga kilang... :)
Produk memang terrrrrrlajak Larissss !!!

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Rabu, 23 Ogos 2017

Set katil dan tilam sanctuary 14" baik punye testimoni

SET VERA + SANCTUARY 14". Alhamdulillah... sampai lagi satu order dari Ipoh, Perak. Terima kasih customer kaya sudi beli dgn kami dan terus support kami...

Set Panas2 Meletop Tahap Hotel 5 Stars la Wei... Terbaik sbb Mahal lah. Sbb Org ada byk duit je blh beli ni.

Ini dia... Tilam Sanctuary 14" + Bedframe Vera color Putih saiz King
Walaubagaimanapun, berbaloi cik kak dan encik ang oi sbb Belian ni belian kilang dan taklah mahal macam kat luar nu...

Knp sis jual tak mahal mcm kat kedai?
Sbb sis online dan tak perlu tanggung kos2 sewa kedai, bil2 dll.

Barang plak memey kualiti Cap Hotel High Class... Brand Dreamland tuhh... Trusted Brand.
Ini baru betul betul BELIAN PUAS HATI TAKKAN MENYESAL!
Buat pasangan bergelar SUAMI & ISTERI. Jadikan ini sebagai Dream kita. manatau kite pulaak yg pakai lepeh ni. mana tau kan...

Mana yg ada duit berkepuk2 tu tapu masih tido atas tilam lama tu. Jom lah buat pelaburan ni.
Beli tilam dgn sis, Mmg puas hati siap2 Warranty 10 tahun lagi kilang bagi.

Apa lagi Jom le Tempah SET VERA + SANCTUARY 14 INCI ni...
Bertindak dgn TRANSFER DUIT TERUS... :) Baru betul2 Order kata orang... :)
Kite uruskan delivery Sampai betul2 depan rumah... :)
SET VERA + SANCTUARY
Alhamdulillah... malamni sampai lagi satu order dari Ipoh...
Set Hot Tahap Hotel 5 Stars la Wei... Terbaik
Ini dia... Tilam Sanctuary dan Bedframe Vera King
Belian tak mahal macam kat luar nu...
Barang plak memey kualiti Cap Hotel High Class...
Ini baru betul betul PUAS HATI buat pasangan bergelar SUAMI & ISTERI...

Apa lagi Jom le Tempah SET VERA + SANCTUARY 14 INCI ni...
Jom... TRANSFER DUIT TERUS... :) Baru betul2 Order kata orang... :)
Sampai betul2 depan rumah... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Jangan tunggu lama2...
Nanti lama2...
Dia diambil orang... :)

Hidup cuma sekali, apa salahnya pakai Tilam Power2 kan???

Nak rehat cukup. Beli tilam hotel

Tilam hotel memberi anda rehat yang secukupnya
Nak tak sebelum alarm bunyi kite dah sedar???
Suka tak bila suami/ isteri kite puas hati apabila dapat tidur puas dan tak sakit badan???
Tentu2 nya nak dan suke betul x???

Yele... Bila tak cukup rehat, badan kite pasti akan sakit2 kan...
Sebab tu penting tilam yang support tulang belakang ni...
Bila tilam tak selesa, tidur lama pun rasa tak puas... ye dak?

Itulah sebabnya saya sarankan guna lah Tilam Hotel...
Dah banyak orang dah cakap... puas hati, tak sakit badan dan penting rehat yang cukup.. alhamdulillah :)

Apa lagi.. transfer lah duit tu cepat2...
Jangan disimpan aje dalam bank...
Duit beli Tilam Hotel Dah Tentu2 nye Berbaloi2 seumur kite hidup...
Blanje makpak dan adik beradik sekali kalau kayo... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ingat Sesangat2 Berbaloi2... :)

Terima kasih customer sudi beli dan terus support team kami. Doakan kami berjaya dalam bisnes yer. Gambar Katil Milan darkbrown dan Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm saiz KING. Mmg besar da puas hati

Ini Saiz King : 6 kaki x 6 kaki 3 inci . Tebal Tilam 9.5 inci.

Tilam tilam Tilam Hotel. Nak3

Terima kasih atas pembelian ini... Customer dari Flat Tmn Desa Baiduri Cheras, KL. Beli saiz King terus Tilam Hotel Belang ni mmg besar puas hati sangat2.. Takmoh dah beli tilam lain...

Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm King
Katil Milan color Dark Brown King
Pelapik Tilam Dreamland
Bantal Hotel Polyester

Jika ada masalah jangan segan2 bagitahu kami...
Kami menjanjikan anda puas hati...
insyaAllah...

Tilam Hotel Tilam tebal 9.5 inci... memang sangat fitted dengan cadar AKEMI... :)
KEMAS DAN BERGAYA... :)
Apa lagi kakak2 dan abang2 try lah sekali... :)
Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur...
Dari baby yang baru lahir hinggalah orang yang sudah berumur.... :)
Sangat sedap dan selesa... memang terbaiklah... :)
Tilam Hotel memey betul2 spec hotel...
Barulah tidur sedap seperti hari2 di hotel... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Semua Jenama Dreamland. Trusted Brand.

Selasa, 22 Ogos 2017

Tilam hotel Cepat dan Puas hati

Orang Paka, Dungun, Terengganu dah terima jugak Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel saiz single... :)
Penghantaran kali ni cepat dan sangat memberangsangkan... Tahniah team Dreamland :)

Ingat!!! Tak kira anda di mana2... pakat hantar depan rumah punya... apa lagi tak kira orang bandar atau luar bandar... pakat pakai tilam hotel lah kite... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Muka anak2 comel dapat tilam baru...
Beli lah 1 utk anak2 tersayang... :)
Yang pasti lasak dan tahan bertahun2 sampai anak besar pun masih ok... pencapaian Tilam Hotel memang terbaik dan steady jer... :)

Dah sampai lagi Stella dan tilam hotel

Lagi Dah Sampai kalini milik customer dari ke Sg. Chua, Kajang. Tahniah sebab berjaya beli online dgn kami.

Belian Full set Katil+Tilam Belang
Bedframe Stella color dark brown saiz queen dgn Divan belah 2 (sbb tangga sempit)
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm Queen
2 bantal polyester beli dan 1 bantal polyester free
1 biji Bantal latex dan Mattress protector

Mana2 tuan/ puan yang tak confident muat atau tak kerana tangga rumah sempit... kita ada sediakan divan dengan belah dua... sebab biase belian divan queen takde belah 2... :)

Jadi apa tunggu... rumah flat, quarters, semua boleh lalu... memang sempurna dan terbaik... insyaAllah.. :)

PM/ Whatsapp
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Deivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Kami hanya inginkan yang terbaik... dan paling kualiti untuk kita semua... :)
Terima kasih sudi share gambar cantik2. Customer2 mmg sporting habiss..

Tilam Hotel Paling Lasak Berbaloi Sangat2

Lagi Dah sampai order terbaik milik customer dari Taman Sri Andalas Klang.

Belian Set Tilam Hotel + Katil Dreamland.
Bedframe Stella Color Cream queen
Tilam hotel supreme pos Chirotel 9.5" saiz queen
Free 1 bantal

Ciri2 Tilam Hotel supreme ni
Jenama Dreamland
Tebal 9.5 inci
Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang- USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System

Terbaikkk!!! Macam biase...
PM/ Whatsapp/ Call/ SMS
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery seluruh semenanjung Malaysia.

Terima kasih customer sudi share gambar cantik bangat.

Isnin, 21 Ogos 2017

Batyu Caves tempah Sanctuary 14" Mmg Kelas

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

Tilam Hotel Baru Mmg berkualiti Takkan Menyesal

Alhamdulillah.. orang puncak Alam dah terima tilam
TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 INCI... SAIZ QUEEN
terima kasih sudi share gambar...
Memang sporting sangat... :)

HOT SALES!!! TILAM POKET SPRING DAN LATEX!!!

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY, 12 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Bila awk nak beli Tilam Hotel Gebu ni pulak?

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051

Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

3 jenis tilam hotel mmg paling bagus.

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM DGN ORIGINAL POCKET SPRING DAN LATEX EUROTOP!!!

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 inci
TILAM SANCTUARY 14 inci
TILAM MAHKOTA 13.4 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

Whatsapp:

018-2410796/ 011-37538336

018-2410796/ 011-37538336

018-2410796/ 011-37538336

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails