Isnin, 31 Julai 2017

Tilam hotel single mmg lasak berpuluh2 tahun

Tilam hotel single ada?
Ya ada. Kualiti terbaik dan mmg lasak.
Taman Kinrara, Puchong dah terima Tilam Hotel
Single. Alhamdulillah dah sampai... boleh lah try single dulu... agak2 rasa macam bagus je... beli saiz besar sikit pulak...

Memang terpaling bagus ni... rasa nak beli banyak2 nak belanja orang tua dan adik beradik yang lain...
Boleh sangat2 tu.. org mberi lebih baik dari yg menerima.

Utk order/ payment blh hubungi:

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Delivery Available di Seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam Hotel! Prestasi Tilam yang boleh dipercayai...
Yakin !!! Tilam hotel akan jadi milik anda juga.

Ahad, 30 Julai 2017

FREE DELIVERY Seluruh Semananjung Malaysia

PROMO FREE DELIVERY!!! Harini dan esok.

Utk Tilam shj atau Katil shj atau Set Tilam + Katil.

Valid: 31/7/17 hingga esok 1/8/17.

Hanya utk yg serius dan blh buat payment sahaja.

Cash & Fix only ok.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Panghantaran seluruh Semenanjung Malaysia.

Sabtu, 29 Julai 2017

Tilam hotel Comfort luxury mmg citarasa mewah Mampu milik

Tilam Hotel Comfort Luxury Pocket Spring 12 inci. Mai2 tempah selagi stok masih ada.
Lagi dah sampai milik client dari Taman Keramat Permai, KL.
Tilam hotel comfort luxury 12 inci saiz queen
Bedframe Stella(dark brown)
Bantal polyester 10 biji
Mattress protector saiz queen

Alhamdulillah... step nak order semudah ABC
1. Pay
2. Sent Order
3. Delivered

InsyaAllah jika ada apa2 kekurangan kami akan baiki kelak...

Tilam Hotel 5 Star!!! Harga Murah!!! Kualiti terbaik!!!
Memang berbaloi-baloi!!!

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Sorry gambar client kali ni kabur sikit sebab mak nye yang amik...
Jadi ler...

Selasa, 25 Julai 2017

Promosi Tilam Pocket Spring + Latex Eurotop

TILAM HOTEL 5 STAR! HOT SALES!!!
3 jenis tilam POKET SPRING & LATEX EUROTOP!

(/) TILAM SANCTUARY, 14 inci
(/) TILAM MAHKOTA 13.4 inci
(/) TILAM HOTEL COMFORT LUXURY, 12 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic

Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

TILAM HOTEL DIPERCAYAI PALING LASAK

Lagi dah sampai tilam single 2nd batch ke Kampung Gajah, Perak.

Alhamdulillah... semoga kurang sakit2 pinggang ibu sbb pakai tilam tenggelam dan dah lama sebelumni... Berjaya beli tilam hotel baru dgn duit pakat2 kumpul adik beradik utk ibu tersayang...

insyaAllah terbaik...

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Tilam hotel... memang tilam yang boleh anda percaya... :)
Memang dah viral dah. Serius mmg takkan rugi. Takkan menyesal kottt.

Isnin, 24 Julai 2017

Pelbagai promosi aksesori bedding jenama dreamland

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Promosi Bedding Aksesori by Dreamland

Bantal Polyester 30/pc
Bantal Cotton 40/ pc
Bantal Foam 40/ pc
Bantal Pro Latex 100/ pc
Bantal Bulu Angsa 150/ pc

Bantal Pelok Foam 60/ pc
Bantal Pelok Polyester 50/ pc
Bantal Pelok Latex 160/ pc

Pelapik Tilam
King 110/ pc
Queen 100/ pc
Super Single 90/ pc
Single 80/ pc

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

Ahad, 23 Julai 2017

Tilam lipat latex selamat sampai Paloh Johor.

ORDER 13/7/17 #POSTILAMLIPAT

Delivered well. Alhamdulillah.
Kilang Kelapa Sawit Paloh, Karung Berkunci 104, Paloh, Johor.

TILAM LIPAT LATEX RM 270 shj

--------------------------------

--> INFO TILAM LIPAT

(+) Tebal 8cm

(+) Saiz single dgn ukuran 91cm x 191cm x 8cm.

(+) Mudah dibuka kpd tilam single di rumah & mana2 uolls pergi.

(+) Mudah dilipat mjd saiz kecil & blh di bawa ke mana2.

(+) Mudah disimpan di ruang yg sempit.

(+) Fabrik kain dikait dgn permukaan yg lembut dan tidur yg selesa.

(+) High resilient latex feel trifold mattress

(+) Long lasting

--------------------------------

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Sabtu, 22 Julai 2017

No doubt. Mmg dipercayai. Tilam hotel baru lah

ORDER 7/7/17. SAMPAI 14/7/17.

Lagi... Orang Ampang, Hulu Kelang Kuala Lumpur selamat terima tilam hotel.

TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN
1x bantal hotel polyester

terima kasih customer terus support kami. mmg terbaik.

Mulanya belian mesti tanye kedai di mana. setelah kami terangkan kami tiada kedai kerana semua direct dari kilang. kilang akan hantr terus ke rumah customer. Customer faham dan setuju utk beli.

Alhamdulillah no doubt. terus transfer duit ke akaun kami. kami uruskan order dan payment ke kilang. sbb driver kilang tak dibenarkan pegang duit customer. semua payment dan order customer ke kilang. kami uruskan sebaiknya. insyaAllah.

Jika anda masih ragu2 blh call je.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Real back care. Real comfort.
Nampak tilam mcm lopek color belang2. Tapi prestasinye mmg terbaik terbilang. Lasak berpuluh2 tahun. Cubalah kalau tak percaya.

Jumaat, 21 Julai 2017

Promo syawal selagi masih ada

#tilamhotel #sanctuary14inci #comfortluxury12inci #supremechirotel9setghinci #hotdeals #hotsales #palinglaris #terbuktiterbaik #realbackcare #realcomfort #dreamlandmalaysia #trustedseller #trustedbrand #premiumquality #irmyehsan #agenonlinedreamland #seriusbisnes #usahawanmuslim #komited #servisterbaik

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Layari irmyjuliza.blogspot.my

Salam 28 syawal 1438h. Raya masih ada lagi awak2 semua.
Ganjaran seumpama puasa setahun. Awak dah habis puasa 6 kah?
Dah habis? Alhamdulillah. Tahniah2 uols.

2 queen diborong org melaka. Mmg terbaik.

Seorg lg customer kami berjaya beli online. Dah dpt tilam hotel baru raya ni. Customer dari Paya Rumput, Melaka.

Borong 2 unit terus. 2X UNIT TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5"|FIRM SAIZ QUEEN
HANTAR MELAKA.

Alhamdulillah. Nice and good work semua.

Cepat2 ye buat payment kalau nak cepat2 sampai rumah. Then kite terus proceed order direct kilang dreamland. Belian kilang mmg puas hati.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Jom sama2 pakat tukar tilam hotel baru jom...

Khamis, 20 Julai 2017

Bantal hotel jualan murah berbaloi2

Harini nak jual murah2 je bantal hotel polyester dreamland.

RM 30 git utk harini sahaja.

Boleh cod giant cheras utama, kl.

Siapa cepat dia dpt ok.

Harga pos tak termasuk.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

#bantalhotelmurah #jenamadreamland #trustedseller #codtmndesabaiduri #cheraskl

Terus Support Usahawan Muslim.

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang; Selawat dan Salam ke atas junjungan Besar Nabi Muhammad SAW.

TERIMA KASIH SEMUA PELANGGAN BUDIMAN...

Ini adalah bukti kami berniaga secara serius. Bukan main2 dan bukan tipu.

Alhamdulillah ramai dah berjaya beli dan repeat beli tilam hotel dengan kami.

Ini adalah senarai nama pelanggan kami sejak kami mula2 berjinak2 berniaga tilam hotel dulu hingga sekarang.

NOVEMBER 2015 - JULY 2017

KLIK LINK TESTIMONI KAMI

Rabu, 19 Julai 2017

Pelapik tilam kalis air, keperluan setiap rumah

Pelapik atau cadar kalis air mmg sangat berguna melindungi tilam anda dari sebarang najis atau kotoran.

Pelapik tilam kalis air ini mempunyai pelbagai corak pilihan yg beraneka warna. Sgt2 sesuai utk anak2 comel anda yg baru nak belajar tak pakai pampers tu.

Selain itu, pelapik tilam ini juga berguna melapik meja, sofa, sofa kereta dan mana2 tmpt spt picnic di pantai. Paling penting ianya kalis air dan mmg sesuai dipakai di mana2. Boleh ambik alih tugasan spt tikar dan karpet juga.

Pelapik pelbagai kegunaan mmg menjadi keperluan seisi rumah.
Cubalah beli dan rasai sendiri manfaat bakal anda perolahi.

Layer atas spt ala2 baldu, fabrik cotton yg sejuk mmg selesa sgt.
Layer bawah pula dari TPU plastik yg berfungsi menghalang liquid dari menembusinya.

Jangan lupa PM/ WHATSAPP OK.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Selasa, 18 Julai 2017

Delivered well shah alam. Blh Delivery seluruh semenanjung.

Delivered Well. Customer dari Seksyen 29 shah alam, Selangor.
Belian tilam 10 tahun warranty dari kilang Dreamland.

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12" SAIZ QUEEN
+ 2 BANTAL HOTEL POLYESTER
+ 1 PELAPIK TILAM QUEEN
+ DELIVERY KL SLGR
Promo Price all in1---> QUEEN 1700 & KING 1850.

Alhamdulillah terima kasih customer2 semua, terus support dan sudi share gambar.

--------------------------

HARGA TENGAH PROMOSI LAGI HINGGA HUJUNG BULAN 7 NI...
JGN LEPASKAN PELUANG BELI TILAM NI... BEST SGT2...
HOTEL COMFORT LUXURY POCKET SPRING 12"
MEMANG TERLAJAK MURAH!!!!!

Harga TILAM COMFORT 12" sahaja.
KING 1650 | QUEEN 1500
(+) Caj DELIVERY terendah seluruh semenanjung.
FIX & CASH ONLY

--------------------------

(/) Natural latex eurotop & Original pocket spring
(/) Minimal partner disturbance
(/) Increased spinal support & Extra comfort
(/) Fabric treated with Anti-Bedbug, Anti-Mosquito & Anti-Bacteria properties
(/) 10 years Warranty

- Pelaburan puas hati & takkan menyesal. Kami Trusted well.
-Beli tilam bagus terus sbb nak pakai lama.
-Kite jual harga murah & mampu milik. Anda pasti untung beli dgn kami.
-Jgn kedekut beli tilam jenama mahal. Sbb ianya mmg support & comfort utk keselesaan anak isteri pakai hingga anak cucu.

--------------------------

Apalagi, meh pm #IRMYEHSAN #tilamhoteldreamlandhargakilang segera!

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

OK. Jom usha2 gambar TILAM HOTEL COMFORT LUXURY POCKET SPRING 12" kiriman customer sporting.

Isnin, 17 Julai 2017

Testimoni berjaya sampai Ampang Selangor. Mmg trusted.

Harini nak share delivery yg berjaya dibuat pd minggu lepas. #Tilamhotel #irmyehsan kami boleh tlg anda utk order tilam dan katil direct kilang dreamland hantar terus ke rumah anda di seluruh semenanjung.

ORDER 6/7/17. REQUEST 15/7/17. SAMPAI 15/7/17.
Alhamdulillah tilam hotel belang dah jadi milik customer dari Taman Bukit Teratai, Ampang, Selangor
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" | FIRM SAIZ SINGLE

Terima kasih sbb support IrmyEhsan: Tilam hotel Dreamland harga kilang ye. Terima kasih sudi share gambar tilam hotel bersama anak2 comel dan cute. Mmg untunglah.

Anda pun boleh beli juga. Jgn malu2 dan segan utk bertanya ok.
Order online mmg mudah. Mmg jimat duit anda.

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

Pastinye Sungguh berbaloi2. 10 tahun warranty dari kilang Dreamland. Mmg trusted.
irmyjuliza.blogspot.my

Tilam Hotel Saiz Single Mmg Sgt Lasak.

This is repeat Customer. Alhamdulillah. Terima kasih kerana terus support kami.

Order 3/7/17. Sampai 7/7/17.

Belian
2x unit TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5"| FIRM SAIZ SINGLE
Selamat sampai di TAMAN PUCHONG UTAMA, PUCHONG

alhamdulillah.

Jika anda juga berminat. Jgn malu2 contact kami ok.

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

Bijak membeli. Menang memakai.
Penghantaran seluruh semenanjung disediakan.
Layari irmyjuliza.blogspot.my

Khamis, 13 Julai 2017

Tilam Resta Cool 100% foam tanpa Spring. Suka tak???

Tak suke tilam spring?
Suke tilam soft dari bahan foam sahaja?
.
This is ---> RestaCool by Dreamland
High Resilience and Durable Mattress
(/) Better Resiliency
(/) Ultra Comfy
(/) 6 years warranty. Long Lasting
.
Dpt warranty 6 thn dari kilang lagi..
Ada. Kite mmg ada jual jugak yg xd spring.
Ada kadang2 mmg ada org tak minat tilam spring. Bukan salah ibu mengandung pun. mih2.
Boleh2 pm sis jer. Sis uruskan delivery semua.
.
Harga mmg murah2 je sbb xd springkan.
Tilam Resta Foam mmg tilam terPaling murah dlm senarai harga tilam dreamland yg ada dgn sis ni.
.
Moh ler beli. Mmg untunglah tak kan menyesal dah.
Jgn cakap sis tak payung ok.
.
Apa kelebihan beli dgn sis?
(+) Boleh ansuran
(+) Boleh swipe
(+) Boleh jumpa/ free consultant
(+) Rekod terbaik si hati customer insyaAllah.
.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
Layari irmyjuliza.blogspot.my

Rabu, 12 Julai 2017

Promo bantal polyester tgh nk clear stok kilang

Assalamualaikum semua. Sis ada berita baik. Kilang Dreamland nak clear stok bantal polyester. Murah2 je nak jual. Termurah di pasaran.

Yg jauh sis blh tolong pos. Yg dekat2 blh buat temujanji. Sis di Tmn Desa Baiduri Cheras, KL. Roger2 sis ok.

Kelebihan bantal polyester mcm semua orang tahu.
-Bantal baru high quality polyester fiber.
-Selesa comfort with excellent resiliency.
-Berat 800g bersaiz 19"x 29".
-Boleh basuh dlm mesin basuh kalau kotor.
-Jenama tersohor dari Dreamland.

Sis nak jual murah2. Harga asal rm 87.
Sis nak jual bukan 50. Bukan 40.
Kalau beli 4 biji ke atas dapat rm 30 sebiji.

Mai pm sis ok. Tak sempat tukar bantal baru Raya? Ini kalilah...
Jom lah beli. Harga kilang mmg berbaloi2 sokmo.

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

Layari irmyjuliza.blogspot.my
Mmg pilihan terbaik Takkan menyesal.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails