Ahad, 4 Jun 2017

RAMADHAN RAYA SALES PECAH GUDANG

RAMADHAN SALES! RAYA SALES!
KREDIT KAD BOLEH SWAP!
DELIVERY BOLEH SELURUH SEMENANJUNG!
.
.
.
Open Order Lagi TILAM HOTEL BARU RAYA!
Jualan Penghabisan Stok Kilang Sempena bulan Ramadhan Kareem!
Mmg betul2 RAYA LA WEI!
.
.
.
---> LIMITED TIME OFFER ONLY
5/6/2017 hingga 16/6/2017 sahaja ok
.
.
.
Kpd yg dah lama teringin nak beli tilam hotel berkualiti, support dan comfort dgn serius blh Terus buat pembelian.
.
.
.
Anda boleh ambil keputusan untuk tunggu dan bayar lebih mahal nanti (tiada diskaun diberikan)...
.
.
.
Atau anda boleh ambil keputusan yang selalu orang bijak buat iaitu dengan ORDER/ PAYMENT SEKARANG.
.
.
.
P.S. Minta maaf sgt2 kalau offer ini sudah ditutup bila anda terlepas tarikh ok...
.
.
.
PM/ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
Kami akan share gambar dan harga mengikut budget anda.
.
.
.
==================
.
.
.
--> INFO TILAM HOTEL.
TERDPT  3 LAYER PENTING DALAM TILAM HOTEL.
.
.
(1) Layer atas terdiri dari comfort zone utk selesa. Cth latex atau foam
.
(2) Layer bawah terdiri dari spring Miracoil. Yang tahan dan kuat utk sokongan tulabg belakang.
.
(3) Antara layer atas dan bawah terdapat layer sabut yg berfungsi mengelakkan rasa spring pada lapisan comfort zone.
.
Gabungan 3 elemen ni pening utk buat tilam hotel ni jadi best dan teguh.
.
.
.
--> DETAILS KELEBIHAN TILAM HOTEL.
.
.
.
(!) Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob.
.
(!) Foam as comfort layer. Bermakna agak tegas/ keras sikit tapi masih kategori selesa.
Sis tak suggest tilam ni jika uolls suka tilam lembut. Boleh try Anggun, Comfort dan Sanctuary.
.
(!) Miracoil Spring yg baik utk Support tulang belakang. Spring yg lasak dab kukuh.
.
(!) Gangguan minima pada teman sebelah.
Kestabilan Thepresa Spring yg mantap. Hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
(!) Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
(!) Tebal Tilam Hotel Belang ni adalah 9.5inci.
.
.
.
==================
.
.
.
--> SIAPA YG SESUAI PAKAI TILAM HOTEL NI
.
.
(/) Uolls yg ada masalah tulang belakang
(/) Anak2 aktif suka lompat2
(/) Warga tua yang uzur
(/) Ahli keluarga yang OKU
(/) Masuk rumah baru
(/) Ibu mengandung dan dalam pantang..
(/) Student kolej/ Universiti..
(/) Uolls gang mementingkan penjagaan tulang belakang.
.
.
.
==================
.
.
.
--> Sis share sikit. Testimoni customer kami...
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
.
.
==================
.
.
.
--> ADA TESTIMONI LAGI TAK?
.
.
Mestilah ada. Saya sendiri dah berjaya buat sales lebih 260 unit...
.
Nak lihat lagi banyak klik link ini. Mungkin ada yg duduk dekat2 je dgn rumah uolls
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..
http://irmyjuliza.blogspot.my/p/blog-page_4.html
.
.
.
==================
.
.
.
PM/ Whatsapp utk yg serius nak order.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
Perkhidmatan kad kredit juga disediakan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails