Isnin, 29 Mei 2017

TESTIMONI TILAM HOTEL BARU RAYA

Harini admin ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih pada semua pelanggan yg banyak support kami dan sedikit sebanyak membantu kami utk terus maju dalam bisnes tilam ini...
.
.
Sedikit perkongsian dari customer yg telah memberikan kepercayaan kpd kami terus maju dalam bisnes tilam hotel ini.
.
.
Terimalah testimoni customer irmyehsan tilamhotel.
.
.
Kami membantu anda membeli tilam berkualiti tahap hotel 5 bintang utk anda pakai lama hingga hujung nyawa. Dgn harga kilang mmg anda puas hati.
.
.
Pm atau whatsapp sahaja
.
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336

Ramadhan kareeem dan sedekahhh

Sesungguhnya Rasulullah saw adalah orang yang paling dermawan.
.
.
Dan kedermawaan beliau akan bertambah pada bulan Ramadhan ketika bertemu dengan Jibril.
.
.
Beliau bertemu dengan Jibril setiap malam Ramadhan untuk mempelajari Al-Qur’an, dan Rasulullah saw lebih dermawan dari hembusan angin (sangat mudah mengeluarkan sedekah)."
(HR. Bukhari)
.
.
Jom hadiahkan pasangan kite dengan Set Tilam Hotel.
.
.
Biar dia senyum memanjang jer Ramadhan kali ni.
.
.
Surpriselah kan pasangan anda RAMADHAN ini.
.
.
Apa lagi tempahlah segera ramadhan ini.
.
.
Sebelum Raya boleh dapat... kite direct kilang ok... harga memang special dari luar.
.
.
Jom PM
.
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
.
.

Tilam Hotel Ramadhan yg Gembira

Ramadhan tiba! Ramadhan tiba!
Marhaban Ya Ramadhan!
Marhaban Ya Ramadhan!
.
.
Alhamdulillah... syukur pada Allah swt, dapat lagi kite bertemu Ramadhan tahun 2017 kali ini...
.
.
Semoga ibadah kite semua tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya... amin... insyaAllah...
.
.
Harini admin nak bgth BERITA GEMBIRA!!!
.
.
SPECIAL PRICE SANGAT2 pada sape2 yang dapat buat payment hari ini sehingga 31/5/17.
.
.
Harga kite bg memang terbaik... kite kasi nego betul2 sampai jadi beli Tilam Hotel...
.
.
Anda nak tak Tilam Hotel? Maila pm... :)
.
.
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
.
.
Tilam pilihan terbaik customer
1. TILAM SANCTUARY 14"
2. TILAM HOTEL SUITE LUXURY 12"
3. TILAM HOTEL SUPREME 9.5"
.
.
dan Pelbagai Katil yang berkualiti untuk anda pakai pada Ramadhan kali ini... :)
.
.
Jom shopping!
Dapatkan SET KATIL DAN TILAM HOTEL RAYA BARU!
.
.
RAIKAN RAMADHAN DFN TILAM HOTEL BARU RAYA.
.
.
.
.
.
Selamat berbuka puasa uols!!!

Ahad, 28 Mei 2017

SALE RAMADHAN KAREEM...

Jika ada yg masih belum berkesempatan menempah tilam hotel secara online dgn kami...
.
.
.
SALE RAMADHAN KAREEM MASIH DIBUKA.
.
.
.
InsyaAllah masih lagi sempat delivery awal sebelum raya. Ini adalah masa paling sesuai utk anda beli tilam hotel baru raya tahun ni. Kita akan bg diskaun kaw kaw murah dari harga expo perabot dreamland sendiri.
.
.
.
Cuma satu anda kene terima. Kami hanya beroperasi secara online bermakna kami tiada kedai. Semuanye online.
.
.
.
Tempah hanya bg details anda. Nama, alamat, 2 no. fon. Berserta snap bukti bayaran yg dipersetujui.
.
.
.
Kemudian tggu staff kilang call anda utk confirm delivery.
.
.
.
Last, dah dpt tarikh lori biru dreamland akan sampai depan rumah anda utk hantar tilam hotel.
.
.
.
Mmg pantas delivery utk anda yg berada di KL dan SELANGOR. Antara 2 hingga 7 hari bekerja. Luar KL dan SELANGOR  dalam 5 hingga 10 hari bekerja.
.
.
.
Jadi jgn berlengah lagi. Tempah segera jika anda nak segera.
.
.
.
Dapat set tilam dan katil baru anda raya ini. Dengan harga direct kilang.
.
.
.
Tilam kami ada 10 tahun warranty. Katil 1 tahun warranty.
.
.
.
Ok. Salam ramadhan kareem. Meriah kan ramadhan anda dgn tilam hotel baru raya.
.
.
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336

Sabtu, 27 Mei 2017

Ramadhan kareem.

Apabila RAMADHAN menjelma
.
Pagi ~ status sahur, tadarus
.
Tengahari ~ status lapar, mujahadah
.
Petang ~ status bazar, masak2
.
Maghrib ~ status berbuka, nyam2
.
Malam ~ status terawih, witir, muhasabah cinta...
.
#Indahnyeramadhan #ramadhankareem
#irmyehsan #onlineshop #tilamhotel

Jumaat, 26 Mei 2017

BEDFRAME LISA. TERBARU. MMG SUPERB

BEDFRAME LISA
Storage Series - All the Storage Space You Need
.
.
---> ABOUT
.
.
(/) The Lisa's enduring, classic design makes it an elegant addition to any bedroom.
.
(/) Available in 3 classical colours – Blue, Brown, and Warm Grey.
.
(/) Best used with mattresses of maximum 16 inches thickness.
.
.
.
---> REASON TO BUY
.
(+) Supported by strong hydraulic systems
.
(+) Easy to lift up and return to original position
.
.
.
---> NOW PROMO PRICE Lisa (HEADBOARD & DIVAN)
.
KING 2869 NOW PROMO@2250 ONLY
.
QUEEN 2549 NOW PROMO@2100 ONLY
.
.
.
---> Jika nk order terus inbox kami di
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
---> Layari irmyjuliza.blogspot.com
.
#irmyehsan #tilamhotel #bantalhotel #katil #cadarkalisair #onlineshop

KATIL WEAVE TERBARU DREAMLAND. SUPPERB BEB...

BEDFRAME WEAVE
Storage Series - All the Storage Space You Need
.
.
---> ABOUT
.
(/) Add personality to your bedroom with the Weave's elegantly textured look and intricately interlaced fabric panels.
.
(/) Available in 3 colors - Blue, Grey, and Khaki.
.
(/)Best used with mattresses of maximum 16 inches thickness.
.
.
.
---> REASON TO BUY
.
.
(+) Supported by strong hydraulic systems
.
(+) Easy to lift up and return to original position
.
.
.
---> NOW PROMO PRICE Weave (HEADBOARD & DIVAN)
.
.
KING 3099 NOW PROMO@2400 ONLY
.
QUEEN 2769 NOW PROMO@2200 ONLY
.
.
---> Jika nk order terus inbox kami di
.
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
.
.
---> Layari irmyjuliza.blogspot.com
.
.
#irmyehsan #tilamhotel #bantalhotel #katil #cadarkalisair #onlineshop

Khamis, 25 Mei 2017

Dah sampai Ampang kalini. Thanks awak.

Kalini. Dapat lagi testimoni tilam dah sampai lagi di Ampang.
ORDER 23/5/17. SAMPAI 25/5/17.
.
.
CEPAT DAN PANTAS BETOLLL.
Kalini tilam hotel dah jadi milik customer dari Lembah Jaya Selatan, Ampang Selangor
.
.
Belian terbaik BEST SELLER:
TILAM HOTEL SUPREME POS-CHIROTEL 9.5" | FIRM SAIZ KING
.
.
Alhamdulillah. Terima kasih awak. Sudi beli dan share gambar. Semoga perkahwinan kekal abadi menuju jannah insyaAllah.
Moga dimudahkan segala uruskan.
.
.
Saya share gambar tilam customer dan step2 mudah cara2 customer beli dgn kami.
1. Buat payment dan snap resit dgn yakin.
2. Jawab panggilan staff utk confirm tarikh delivery dgn happy.
3. Sampai dan Share kegembiraan anda dgn gambar owesome.
.
.
.
Pm/ Whatsapp je jika berminat. Delivery seluruh semenanjung malaysia.
.
.
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 @ 011-37538336
.
.
REAL BACK CARE. REAL COMFORT ZONE.
PUAS HATI. BERBALOI2. TERBAIK. THANKS AWAK.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails