Rabu, 19 April 2017

TILAM CHIRO DAMASK 9" REVIEW

Bayangkan keselesaan berbaring atas tilam yg sungguh empuk & best sepanjang malam. Sungguh uolz mmg perlukannye sesangat.

.
==================
.

Review TILAM --> CHIRO DAMASK 9"

Baik... Apa yg best sgt ttg tilam chiro damask sis nk share kalini dgn uolz...

Sis dah pun berjaya jual beberapa unit tilam ni.

Kilang dah berjaya buat penghantaran seluruh semenanjung spt Klang, Batu Caves, Puchong, Kluang Johor dan banyak lagi tempat lain.

Mmg kalau uolz jenis nak tilam firm yg cantik. Inilah tilamnye. CHIRO DAMASK.

.
==================
.

Knp namayer Chiro?

Sebab ianye chiropractic mattress. Maknanye... jika uolz nak yg lebih support dan ada masalah sakit tulang belakang. Ini antara tilam2 yg sgt2 disarankan...

Chiro Damask ni punye kelebihan tersendiri... jadi uolz blh jadikan ini sbg Reason uolz wajib beli. Uolz bincang leklok dgn pasangan masing2 ok...

.
==================
.

CHIRO DAMASK --> CHIRO MIRACOIL ESSENTIAL

(+) With a deeply quilted,
(+) high-quality fabric comfort layer,
(+) the Chiro Damask offers a soft feeling and
(+) all the necessary comfort throughout the night.

(/) Miracoil™ - the world’s most advanced spring system.

--> All the additional comfort, superior spinal support and close back care that your body needs is provided by the Miracoil™ Spring System.

(/) Soft knitted fabric

(/) Maximized sleeping area

(/) 10 years Warranty

(/) Minimum partner disturbance

(/) A Cooling & Luxurious feel

.
==================
.

Hahaa... boleh faham ke uolz. Uolz blh survey dulu mana2 kedai dreamland. Agak2 kalau berkenan dan suke nak beli dgn sis. Sila2 lah ye klik ni...

Sebab sis xd kedai.

Mana2 yg gemar online tu... ni lah tempat uolz blh beli... very recommended okay...

Klik ni utk whatsapp sis terus...
--> http://irmyehsan.wasap.my

.
==================
.

PM/ Whatsapp je sis utk info harga, gambar dan pakej2 Dreamland yg istimewa ...

Hubungi...

📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336

.
==================
.

Ok. Jgn lupa.... Uolz Order lah satu set tau...
Mmg pelaburan puas hati... takkan menyesal...
Jom tengok gambar lawooo2 ni😍😍😍

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails