Jumaat, 28 April 2017

REBET 100 UTK BELIAN SET TERMAHAL NI

Rebet RM 100 untuk sesape nak beli Set Mahal ni...

Rebet sah sehingga APRIL 2017 sahaja.

1. Tilam Sanctuary 14"+Katil Vera (Putih)
2. Tilam Sanctuary 14"+Katil Donna ( Hitam/ Cream)
3. Tilam Sanctuary 14"+Katil Carolina Duo Tone
4. Tilam Sanctuary 14"+Katil Isabel (Putih/ Walnut)

Sila bgth REBET 100 jika anda nak order set spt di atas.
Tak bgth kira takdapat ok...

Sape2 nak jadi kaya. Elok beli set ni...
Sape2 nak jadi jutawan senyap elok ngidam set ni...
Sape2 duit kocek lebat tu... heee... mai la beli terus...

(+) Tilam mmg lembut, empuk dan gebu gebas dgn 10 tahun warranty. Natural Latex Eurotop & Original Pocket Spring.

(+) Katil PU LEATHER mmg tahan lasak Solid wood dg warranty 1 tahun.

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Uolz Beli sini je. Mmg Mudah. Relax2 jer order xyah survey2... :)
Kite jual memang harga kilang... Sangatlah jimat... Jadi uolz beli sini jer... :)

Takyah pening kan kepala... Dreamland kan pakar tilam sejak 40 tahun dulu... mmg trusted brand ok...

Beli jgn tak beli...

Khamis, 27 April 2017

PROMO ANGGUN MATTRESS.

PROMO TILAM ANGGUN 3 VERSION
==================

(/) Ada 3 jenis tilam anggun ni. 3 ni Sama shj, beza hanya pada comfort layer... makin tebal maka makin soft tilam tu.

==================

--> Ciri2 Tilam Anggun...

(+) Duralastic: Swiss-Tech Spring System, Proven and most widely used in the world.
(+) Provide back support.
(+) Gold Button utk Pengudaraan.
(+) Warranty 10 tahun

==================

--> Siapa yg sesuai pakai tilam ni?

(/) Uolls yg mmg cun melecun dan anggun sahaja...
(/) Uolls  yg ada anak2 dara yg manis dan manje...
(/) Ibu uolls yg dah tua tapi masih cantik berseri...
(/) Ahli keluarga yang mmg hensem dan cantik...
(/) Uols baru Masuk rumah baru yg mmg ohsem2...
(/) Ibu mengandung yg tgh tggu baby comel cute lahir...
(/) Student kolej/ Universiti yg hemsen dan kacak...

==================

(/) Mmg tilam anggun ni sesuai utk korang yg ada ciri2 di atas... sangat recommend ok...

(/) Yang paling penting kalau tak puas hati boleh upgrade tilam lain atau wang anda akan dikembalikan...

(/) Roger2 jer ok... sambil tu meh tgk2 dulu gambar2 customer sis yg dah berjaya beli tilam dgn sis...

(/) Mmg puas hati... mmg suke sgt2 lah customer2 ni...

==================

(/) Hubungi kami utk tempahan...

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

(/) Dreamland mmg pakar buat tilam sejak 40 tahun yg lalu... Percayalah anda takkan menyesal...

Isnin, 24 April 2017

PROMO TILAM CHIRO AMNIVERSARY 12"

Nak masuk bilik mcm hari2 check in hotel?

Perlukan tilam support dan comfort untuk menikmati tidur malam yg tak dapat dilupakan?

Sis cadangkan uolz beli tilam hotel ni. Bukan tilam biase tau...

Sis dah berjaya jual ratusan unit. Sis tak tipu. Sis share dg uolz sbb sis pun pakai tilam ni.

--> Antara BIG WHY knp uolz patut beli...

(-) Badan dah tak sakit2 sbb support tulang blkg.
(-) Takde melekuk/ melendut.
(-) Boleh meloncat tanpa gangguan pd partner sebelah.
(-) Tak ada bunyi spring/ terasa spring time baring.
(-) Jaminan 10 tahun.

Teknologi Spring yg digunakan sgt berkualiti dan paling dipercayai.

Dreamland mmg pakar buat tilam lebih 40 tahun dah.

Mmg sis sgt2 recommend uolz beli. Pakai. Mmg terbaik dan produk bermutu tinggi.

Sis close up sikit gambar tilam CHIRO ANNIVERSARY 12" ni...   antara Tilam Tip Top! Marvelous! ...

--> OFFER

Utk Belian Tilam Chiro Anniversary 12" ni kilang bg Free Set Comforter bernilai RM 699.

Khas utk uolz ok... Jgn lepaskan peluang hebat ni tau...
Daaa... Pm jer sis.

==================

PM/ Whatsapp je sis utk info harga dan gambar....

📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336

Real Back Care. Real Comfort Zone.

==================

Ok. Jgn lupa.... Uolz Order lah satu set tau...
Mmg pelaburan puas hati... takkan menyesal...

Layari..... irmyjuliza.blogspot.my

Jumaat, 21 April 2017

Anak potty train??? Pakai cadsr kalis air nijerr

Updated stock waterproof
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Waterproof Stock as of *21 April  2017*
0.7 kg

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
*single*

6 hello kitty
2 feathers blue
1 petak-petak


💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
 *queen*
2 yellow flower
8 petak pelikat
6 petak2
4 vintage coco
1 Mint green
3 riben biru
3 feather blue
1 american flag

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

*king* 

1 royal mint
2 Petak petak
1 feather blue
2 riben biru
14 hello kitty
1 America flag

Rabu, 19 April 2017

TILAM CHIRO DAMASK 9" REVIEW

Bayangkan keselesaan berbaring atas tilam yg sungguh empuk & best sepanjang malam. Sungguh uolz mmg perlukannye sesangat.

.
==================
.

Review TILAM --> CHIRO DAMASK 9"

Baik... Apa yg best sgt ttg tilam chiro damask sis nk share kalini dgn uolz...

Sis dah pun berjaya jual beberapa unit tilam ni.

Kilang dah berjaya buat penghantaran seluruh semenanjung spt Klang, Batu Caves, Puchong, Kluang Johor dan banyak lagi tempat lain.

Mmg kalau uolz jenis nak tilam firm yg cantik. Inilah tilamnye. CHIRO DAMASK.

.
==================
.

Knp namayer Chiro?

Sebab ianye chiropractic mattress. Maknanye... jika uolz nak yg lebih support dan ada masalah sakit tulang belakang. Ini antara tilam2 yg sgt2 disarankan...

Chiro Damask ni punye kelebihan tersendiri... jadi uolz blh jadikan ini sbg Reason uolz wajib beli. Uolz bincang leklok dgn pasangan masing2 ok...

.
==================
.

CHIRO DAMASK --> CHIRO MIRACOIL ESSENTIAL

(+) With a deeply quilted,
(+) high-quality fabric comfort layer,
(+) the Chiro Damask offers a soft feeling and
(+) all the necessary comfort throughout the night.

(/) Miracoil™ - the world’s most advanced spring system.

--> All the additional comfort, superior spinal support and close back care that your body needs is provided by the Miracoil™ Spring System.

(/) Soft knitted fabric

(/) Maximized sleeping area

(/) 10 years Warranty

(/) Minimum partner disturbance

(/) A Cooling & Luxurious feel

.
==================
.

Hahaa... boleh faham ke uolz. Uolz blh survey dulu mana2 kedai dreamland. Agak2 kalau berkenan dan suke nak beli dgn sis. Sila2 lah ye klik ni...

Sebab sis xd kedai.

Mana2 yg gemar online tu... ni lah tempat uolz blh beli... very recommended okay...

Klik ni utk whatsapp sis terus...
--> http://irmyehsan.wasap.my

.
==================
.

PM/ Whatsapp je sis utk info harga, gambar dan pakej2 Dreamland yg istimewa ...

Hubungi...

📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336

.
==================
.

Ok. Jgn lupa.... Uolz Order lah satu set tau...
Mmg pelaburan puas hati... takkan menyesal...
Jom tengok gambar lawooo2 ni😍😍😍

Isnin, 17 April 2017

Pesakit slip disc dan chiro damask terbaik

Alhamdulillah. Customer puas hati..... Belian tilam chiro damask selamat sampai di kediaman customer:
BBK CONDOMINIUM, PERSIARAN BUKIT RAJA 1, klang , selangor.

Belian:
TILAM CHIRO DAMASK FIRM SAIZ QUEEN

Customer sakit slip disc dan mahukan tilam yg firm. Sis syorkan Tilam Chiro Damask. Alhamdulillah customer berpuas hati.

Terima kasih sudi beli dgn kami. Semoga dapat rehat dan tidur yg berkualiti dgn penjagaan tulang belakang yg terbaik....

.
==================
.

PM/ WS utk info harga, gambar dan pakej2 Dreamland yg istimewa ok😍😍😍
.
Klik ni je utk terus masuk whatsap

http://irmyehsan.wasap.my

http://irmyehsan.wasap.my

http://irmyehsan.wasap.my

Atau Hubungi...

📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336

.
==================
.

Ok. Jgn lupa.... Uolz Order lah satu set tau...
Mmg pelaburan puas hati... takkan menyesal...
Jom tengok gambar lawooo2 ni😍😍😍

Ahad, 16 April 2017

Sale set tilam dan katil

S A L E ! ! !  S A L E ! ! !  S A L E ! ! !

PROMOSI HARGA KILANG. DIRECT KILANG.
CLEARANCE STOK KILANG BERMULA SEHINGGA APRIL 2017

.
==================
.

(+) Grab skrg jika uolz xnk terlepas peluang.

(+) Harga tawaran memang mampu milik.

(+) Tilam dan katil berkualiti dari jenama terkenal.

(+) Semua stok baru dlm plastik.

(+) Tilam support dan comfort. Katil dari solid wood dan pu leather.

(+) Penghantaran dari kilang ke rumah uolz disediakan.

(+) Payment/ Order sbb beli terus dari kilang.

(+) Warranty tilam 10 tahun. Katil 1 tahun.

(+) Money back gurantee jika xpuas hati.

.
==================
.

Boleh tgk gambar sis post ni utk set katil dan tilam yg mana uolz berkenan. Nti pm sis bg harga ok.

Harga utk set katil+tilam utk queen bermula rm 1,720 dan king bermula rm 1,990.

Utk testimoni Layari irmyjuliza.blogspot.my

.
==================
.

PM/ WS utk info harga, gambar dan pakej2 Dreamland yg istimewa dari kami hanya untuk anda semua😍😍😍
.

Klik ni je utk terus masuk whatsap

http://irmyehsan.wasap.my

http://irmyehsan.wasap.my

http://irmyehsan.wasap.my

Atau

Hubungi...

📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336
📱018-2410796 @ 📱011-37538336

.
==================
.

Ok. Jgn lupa.... Uolz Order lah satu set tau...
Mmg pelaburan puas hati... takkan menyesal...

Jom tengok gambar lawooo2 ni😍😍😍

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails