Khamis, 14 Disember 2017

Jom Order Terus Tilam Hotel. Promosi Hujung tahun 2017

Jom Order Tilam Hotel. Mmg Puas Hati Habis.
.
Bagaimana Cara Order Tilam Hotel?
Sgt Mudah. Hanya Melalui Whatsapp sahaja.
.
TILAM HOTEL BARU, ORIGINAL, JENAMA DREAMLAND!
Ya. Semua Baru dan Bungkus dlm plastik dgn Kemas dijual terus kepada anda dari Kilang Dreamland.
.
DREAMLAND: MMG PAKAR TILAM & BUATANNYA BERKUALITI TINGGI
.
Kami menjual dgn harga mampu milik, Lebih berbaloi kerana Harga terus dari kilang Dreamland.
.
PENGHANTARAN DISEDIAKAN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.
.
Caj Terendah Terus Ke rumah anda.
+60 kawasan Kuala Lumpur & Selangor.
+90 Negeri2 lain.
.
MASA DELIVERY: Anda blh request tarikh. No rushing Please.
Delivery 100% kilang uruskan, anda hanya tggu sahaja staff Dreamland call anda utk confirmkan tarikh delivery.
.
Kebiasaan Jangka Masa Delivery:
5-7 HARI BEKERJA utk kawasan Kuala Lumpur & Selangor.
7-14 HARI BEKERJA utk Negeri2 lain.
.
PIHAK DREAMLAND AKAN CALL CUSTOMER SEMULA SEBELUM DELIVERY
.
.
.
(/) Kilang bg warranty 10 TAHUN.
(/) Real Back Care
(/) Real Comfort Zone
.
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Rabu, 13 Disember 2017

Promosi Hujung Tahun 2017.

PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) mereka yg susah tidur malam
(+) mereka yg selalu sakit di belakang terutama bahagian pinggang
(+) mereka yg sudah berumur
(+) mereka yg tidur bersama anak2 kecil
(+) mereka yg perlu tilam support dan comfort baru.
(+) mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 940
--> QUEEN RM 840
--> SUPER SINGLE RM 690
--> SINGLE RM 640
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,940
--> QUEEN RM 1,640
--> SUPER SINGLE RM 1,440
--> SINGLE RM 1,300

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat dgn harga berpatutan ni???

Ahad, 10 Disember 2017

Promosi Tilam Anggun Jenama Dreamland

Irmy Ehsan Menjual Tilam Hotel Jenama Dreamland Terus Dari Kilang Dreamland.
.
PROMOSI TILAM ANGGUN 3 VERSI!
.
(/) Ada 3 jenis tilam anggun:
.
ANGGUN1 11" | SOFT
ANGGUN2 10" | MEDIUM
ANGGUN3 9.5" | FIRM

Ketiga2 Anggun ni Sama shj, beza hanya pada comfort layer di bahagaian atas... makin tebal maka makin soft tilam tu.
.
.
==================
.
.
--> Ciri2 Tilam Anggun...

(+) Duralastic: Swiss-Tech Spring System, Proven and most widely used in the world.
(+) Provide back support.
(+) Gold Button utk Pengudaraan.
(+) Warranty 10 tahun
.
.
==================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG?
.
klik je sini👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) tak mudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat??
.
.
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
.
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
.
.
==================
.
.

Layari...
http://irmyjuliza.blogspot.my/search?q=Anggun&m=1
.
.
==================
.
.
You will become very impress. For the money spent, these are very well mattress ever inside and out.

Jumaat, 8 Disember 2017

tilam hotel baru sampai. cantik tak?

Order 28/11/17. Sampai 4/12/17.

Alhamdulillah dah sampai lagi... Kalini tilam hotel dah berjaya jadi milik customer dari...
Damansara Jaya, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tilam hotel supreme pos chirotel 9.5" firm saiz queen
Katil milan color dark brown saiz queen
1xbantal hotel polyester

Terima kasih customer sudi beli dgn kami... Terus doakan dan support kami maju ke depan... amin
.
=======================
.
Perhatian: 
‘Hidup anda takkan sama seperti sebelumnya apabila anda membuat keputusan untuk mencuba Tilam Hotel ini’
.
 ‘Rasai perbezaan nyata setelah menggunakan Tilam Hotel hanya dalam sehari penggunaan’
.
.
PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) mereka yg susah tidur malam
(+) mereka yg selalu sakit di belakang terutama bahagian pinggang
(+) mereka yg sudah berumur
(+) mereka yg tidur bersama anak2 kecil
(+) mereka yg perlu tilam support dan comfort baru.
(+) mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 940
--> QUEEN RM 840
--> SUPER SINGLE RM 690
--> SINGLE RM 640
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,940
--> QUEEN RM 1,640
--> SUPER SINGLE RM 1,440
--> SINGLE RM 1,300

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat dgn harga berpatutan ni??? Jom layan gambar kiriman customer kalini. yeah...

Isnin, 4 Disember 2017

Tilam Sanctuary dah sampai Pantai Dalam.

LAGI ORDER DAH SAMPAI.

Sanctuary 14inci queen kini dah jadi milik customer dari TAMAN BUKIT ANGKASA PANTAI DALAM KUALA LUMPUR

TILAM SANCTUARY 14" SOFT SAIZ QUEEN
2X BANTAL HOTEL POLYESTER

Terima kasih customer baik hati. Sudi share gambar dgn kami. Mmg sporting habis...

Tahniah berjaya beli online.
.
.
.
Tilam Sanctuary 14"
: Natural Latex Eurotop
: Original Poket Spring
: 14 inci tebal
.
=======================
.
.
Promosi Harga Tilam Sanctuary14”:
(RM) KING RM 1,900
(RM) QUEEN RM 1,700
* Harga Tilam sahaja
.
Ciri2 Tilam Sanctuary 14”:
(/) 14 inci tebal
(/) Layer atas terdiri drpd Latex semulajadi
(/) Menggunakan Poket Spring Sistem
(/) Getaran pada 1 spring tidak mempengaruhi spring2 lain
(/) Fabric kain yang lembut dan mewah, Menyamai Hotel 5 Stars
(/) Antimicrobs dan antidustmites
(/) One sided usage tak perlu diterbalikkan
(/) Dan 10 tahun warranty!!!
.
.
=======================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.

Rabu, 29 November 2017

tilam lipat dreamland terbaik lah

Tilam Lipat Latex.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
.
💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚
.
.
Tilam Single Citarasa Latex Free Pos :
.
.
🍭Saiz single. Boleh dilipat 3. Tebal 8 cm.
🍭Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan.
🍭Fully latex semulajadi.
🍭Fabrik luar yang dikait kemas utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
🍭Durable. Tahan lasak 🍭Can use at both sides
🍭Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
🍭Ringan. Berat cuma 4 kg. Blh bw travel jln2.
🍭RM 270.00 sahaja. Fix price. Cash only.
.
.
💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖
.
.
💖CLEARANCE STOK TILAM LIPAT DREAMLAND
📣Harga Asal: RM 399.00
📣Harga Promosi: 👉RM 270 sahaja
💖FREE POSTAGE😙😙😙👍
.
.
💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖
.
.
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?

1) Tinggalkan je no telefon uolz atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Sis akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.👍

Terima kasih semua😍😍😍

018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Pos Available di seluruh Semenanjung Malaysia
.
.
💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖
.
.
💖Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, sedap baring kat tilam lipat ni lg.
.
💖Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order😁👍
.
💖Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
.
💖MMG MUDAH GUNA. MUDAH SIMPAN.
.
💖SANGAT SESUAI UNTUK ANAK2 KECIL YANG SUKA TIDUR DI BAWAH.
.
💖SELESA SANGAT 😙 TIDUR MMG LENALAH KAN😍
.
💖TERBAIK HANYA DARI DREAMLAND. PAKAR TILAM ANDA.
.
.

bantal hotel

PROMOSI BANTAL HOTEL POLYESTER DREAMLAND
.
.
List Price : RM 87.00/ PCS
BEST PRICE: RM 40.00/ PCS
.
.
PROMOTION PRICE: RM 150/ 3 pcs BANTAL HOTEL
.
.
🚨COD TMN FELCRA CHGKT LADA RAYA, KG GAJAH, PERAK.
🚨POS AVAILABLE
.
.
💖High Quality Polyester Fiber
💖Comfort
💖Excellent Resiliency
💖Fully Mashine Washable
💖800 gram
💖19" × 29"
.
.
🌻TUKAR BANTAL LAMA. PAKAI BANTAL HOTEL BARU.😊😍😙
🌻MEMANG SELESA HARI2 MACAM TIDUR HOTEL😍😙😴
🌻QUALITI BANTAL HOTEL 5 STARS. TERBAIK...👍👍👍
🌻JENAMA DREAMLAND

Isnin, 27 November 2017

Lagi dah sampai. Tilam Hotel Rezeki dpt Delivery Cepat.

‘Amaran: 313 customer telah berjaya mdptkn tilam hotel utk bilik mereka.’

 Order 24/11/17. Dapat 25/11/17

Rezeki dpt Delivery Tilam Hotel Cepat. Alhamdulillah. Kalini Tilam Hotel dah jadi milik customer yg dari PANGSAPURI GOMBAK FASA 2 OFF JALAN GOMBAK, K.L

REQUEST :PENGHANTARAN  PADA HARI SABTU

Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5"  FIRM SAIZ QUEEN

Terima kasih customer sudi beli dan terus support kami.
Mmg belian berbaloi dan puas hati.
.
.
=======================
.
.
PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL Cuti Sekolah!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
.
=======================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
Terima kasih. Jom tgk2 gambar kiriman customer baru kalini.

Sabtu, 25 November 2017

Tilam Sanctuary, 14inci, Pocket Spring, Latex Soft Feel

"Dulu masa muda2 memang tak fikir langsung nak beli tilam bagus, skg bila dh berumur pinggang dah sakit, rasa rugi pulak.  😢"
.
Penting sgt jaga tulang belakang time muda2 ni.
.
Jadi, invest sikit duit dalam bank kite tu utk beli tilam yg bagus.
.
Sebab hari2 kite akan tidur. Jadi kite perlu pilih tilam yg elok dan sesuai dgn badan kite.
.
Tilam yang baik akan sangat membantu pemeliharaan kesihatan tulang belakang.
.
Tapi semuanye bergantung juga pada kesesuaiannye dgn diri kite.
.
Ok, jika anda nak survey2 tilam blh roger sis.
Warranty 10 tahun dari Jenama Dreamland. Mmg Pakar Tilam.
.
Kilang ada buat Promosi Skrg!
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?
.
1) Tinggalkan je no telefon atau
.
2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
Kami akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.
.
Terima kasih semua
.
IrmyEhsan Tilam Hotel Dreamland Harga Kilang.
Mmg mampu milik dan Berbaloi Beli. Pasti Puas Hati.
018-241 0796/ 011-3753 8336
irmyjuliza.blogspot.my
Delivery disediakan di seluruh Semenanjung Malaysia.
.
.
.
Jom tgk gambar dah sampai rumah customer. Tgk2 la dlu mana tahu suatu hari nti ada dlm bilik anda :)

Jumaat, 24 November 2017

Dpt dh 1 buyer hebat beli Tilam Natural Indulgence.

Tak sangka ada customer sudi beli tilam mahal ni.
.
ORDER 21/11/17. DAPAT 25/11/17.
.
Alhamdulillah Allah swt mudahkan urusan. Kalini pun cepat juga. Tilam Hotel kalini dah jadi milik customer hebat dari Jalan setia marina 2, Cyberjaya.
.
Belian Tilam Super Best Power:
NATURAL LATEX INDULGENCE 15" SOFT SAIZ QUEEN
.
1st time ni. sis dpt jual tilam mahal ni sepanjang 3 thn ni... Alhamdulillah... dan Terima kasih byk2 customer terus support kami.
.
.
.
Indulge in more support with this mattress, and say goodbye to pains! Natural latex is able to help relieve pressure point pains for a rejuvenating night’s rest.
.
--> Dreamland Natural Latex Indulgence Mattress
.
Mattress thick 15 inch. Feel Soft.
Size available: King, queen, super single & single.
.
Spec:
(+) Luxurious & soft woven Belgium crafted fabric
(+) High loft tack & jump quilting
(+) Twisted cord elegant finishing
(+) Pillow top and Eurotop construction
(+) Edge X-treme border (performs better than foam box)
(+) Embroidered label and side finishing
.
.
.
Thanks
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?
.
1) Tinggalkan je no telefon uolz atau
.
2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
Sis akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.
.
Terima kasih semua
.
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
.
irmyjuliza.blogspot.my
Delivery disediakan di seluruh Semenanjung Malaysia.
.
.
.
Jom tgk gambar dah sampai semalam. Tgk2 la dlu mana tahu suatu hari nti ada dlm bilik uolz :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails