Jumaat, 29 Disember 2017

Order smlm. Dapat harini. Mmg rezeki customer.

Rezeki Customer. Order semalam (teusday) dapat Harini (Wednesday).

Tilam Hotel dah jadi milik customer dari
Apartment harmoni, jln Pju 10/4c Damansara damai, Petaling jaya, selangor

Alhamdulillah dimudahkan segala urusan delivery harini.

Belian:
TILAM SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN
4XBANTAL HOTEL POLYESTER

Terima kasih sudi beli dgn kami dan share gambar Tilam Hotel yg dah selamat sampai td.
Semoga berpuas hati dgn Kualiti Tilam Hotel.
.
.
.
.
.
=======================
.
.
.
.
.
PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL. JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 940
--> QUEEN RM 840
--> SUPER SINGLE RM 690
--> SINGLE RM 640
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,940
--> QUEEN RM 1,640
--> SUPER SINGLE RM 1,440
--> SINGLE RM 1,300

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

wuuihhh syookkk oooo tilamm nii...

"wuuihhh syookkk oooo tilamm nii..cek 90lebih kg pon x tenggelam...😆😆😆" -  customer berjaya beli Tilam Lipat.

Pos 26/12/17. Sampai 29/12/17.

Alhamdulillah tilam lipat dah jadi milik customer dari Balik Pulau, P.Pinang..

Mmg customer puas hati dgn belian tilam lipat ni.
Terima kasih customer sudi beli dan share gambar dgn kami.

Belian tilam lipatx1unit mmg sesuai sebenarnya utk semua peringkat umur dan berat badan.

Cadar Queen pun blh pakai kan. apa salahnya. terletak kemas jer... weeheeee. seronok kami.
.
.
.
.
.
.
==============
.
.
.
.
.
Tilam Lipat Latex.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
.
==============
.
.
Tilam Single Citarasa Latex Free Pos :
.
.
🍭Saiz single. Boleh dilipat 3. Tebal 8 cm.
🍭Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan.
🍭Fully latex semulajadi.
🍭Fabrik luar yang dikait kemas utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
🍭Durable. Tahan lasak 🍭Can use at both sides
🍭Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
🍭Ringan. Berat cuma 4 kg. Blh bw travel jln2.
🍭RM 270.00 sahaja. Fix price. Cash only.
.
.
==============
.
.
💖CLEARANCE STOK TILAM LIPAT DREAMLAND
📣Harga Asal: RM 399.00
📣Harga Promosi: 👉RM 270 sahaja
💖FREE POSTAGE😙😙😙👍
.
.
==============
.
.
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?

1) Tinggalkan je no telefon uolz atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Sis akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.👍

Terima kasih semua😍😍😍

018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Pos Available di seluruh Semenanjung Malaysia
.
.
==============
.
.
💖Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, sedap baring kat tilam lipat ni lg.
.
💖Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order😁👍
.
💖Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
.
💖MMG MUDAH GUNA. MUDAH SIMPAN.
.
💖SANGAT SESUAI UNTUK ANAK2 KECIL YANG SUKA TIDUR DI BAWAH.
.
💖SELESA SANGAT 😙 TIDUR MMG LENALAH KAN😍
.
💖TERBAIK HANYA DARI DREAMLAND. PAKAR TILAM ANDA.
.
.

Isnin, 25 Disember 2017

order direct kilang jerrr

Anda Nak order tilam Dreamland Direct Kilang?
Anda Boleh beli Tilam Jenama Dreamland Direct dgn kami.

Kami tawarkan harga tilam mewah lebih rendah dari harga pasaran luar/ rendah dari harga kedai.

Kami sediakan untuk anda tilam yg memang berkualiti dan dijamin sehingga 10 tahun warranty. Jenama Dreamland.

Kami jual bukan harga kedai tapi harga direct kilang.

Semuanya dari JENAMA DREAMLAND.

UNTUK TEST/ FELL TILAM DREAMLAND. BOLEH KE MANA2 KEDAI PERABOT
sbb kami mmg xd kedai.

Jika anda dah ada pilihan/ nak terus beli. BOLEH DIRECT ORDER DGN KAMI.

DREAMLAND:
Diundi sebagai jenama yang dipercayai & dianugerahkan status Superbrand sejak 2009 lagi

Jadi customer2 jgn risau. Relax2 jer ok.
Order dgn kami kemudian bg masa pada kilang utk buat delivery.

DREAMLAND:
Satu-satunya jenama tilam di Malaysia yang menghasilkan busa, gentian poliester dan lingkaran spring sendiri bagi memastikan 100% kawalan kualiti.

KAMI ADALAH JENAMA YANG DIYAKINI SELAMA 30 TAHUN kerana kualiti kami yang konsisten.

Jadi. Apa tunggu-tunggu. Order lah terus.

--------------------------------

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

MMG PUAS HATI. BELIAN BERBALOI2

kelembutan pasti menang

Didiklah dengan Kelembutan
" Perbuatan yang SALAH. Kita tak boleh melihat kesalahan org dgn kita dgn memandang rendah kepada orang itu.
Kalau orang yang salah tambah dimaki lagi dia buat salah.

(/) Tidak dipergunakan kelembutan pd kekasaran kecuali KELEMBUTAN PASTI MENANG.

(/) Dan tidak dipergunakan KEKASARAN KPD SESUATU PASTI MENDATANGKAN KEBURUKAN.

Konsep FAEDAH yang Nabi saw tetapkan

(/) LEMBUT bilamana digunakan PASTI BERKESAN
Kurang2 pun TIDAK MENDATANGKAN KEMUDARATAN

(/) Tapi KEKASARAN yang digunakan walaupun TUJUANNYA BAIK pasti MEMUDARATKAN

RASULULLAH SAW mendidik caranya LEMAH LEMBUT"

---
Habib Ali Zaenal Abidin Bin Abu Bakar Al-Hamid

Sabtu, 23 Disember 2017

Tilam Hotel dan Katil Stella (Cream/ Dark Brown) Cunn Wei

Harini nak share gambar Terbaik Tilam Hotel+Katil Stella (color Cream/ Dark Brown)

Ni semua bukan di showroom Dreamland.
Ulang --> Bukan Di kedai. Bukan Di Showroom.

Semua dah berjaya jadi milik Customer2 dari pelbagai negeri di Semenanjung Malaysia.
Milik customer --> Rumah Customer.

Barang2 semua driver hantar dari Kilang terus ke rumah Cik Puan/ Tuan semua.
Kilang --> Rumah Anda

Alhamdulillah dah selamat sampai semuanya.
Terima Kasih customer sudi share gambar dgn kami.

Kami tiada Kedai. Tiada Showroom. Gambar2 kiriman customer sporting inilah menjadi bukti penguat bisnes online kami selama ni.

Terima kasih kerana sudi membeli dengan kami.

--------------------------------

Dreamland Promises:

KAMI BUKAN SEKADAR MEMBUAT TILAM, KAMI MEREKA BENTUK TILAM UTK TIDUR YANG LEBIH LENA dengan melakukan pembaharuan mengikut keperluan anda.

KAMI ADALAH JENAMA YANG DIYAKINI SELAMA 30 TAHUN kerana kualiti kami yang konsisten.

--------------------------------

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

--------------------------------

PENGHANTARAN TERUS DEPAN RUMAH

BELIAN ONLINE MMG BEST. JIMAT DUIT MINYAK.
BERBALOI2.

JOM TGK2 GAMBAR KIRIMAN CUSTOMER2 . BETUL2 DIRECT KILANG DREAMLAND.

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK BELI KATIL DAN TILAM BARU OK

Khamis, 21 Disember 2017

tilam lipat single mmg puas hati pakai

Order dah sampai.
Testimoni baik punya.

Customer dari Jalan Hujan Gerimis, OUG Kuala Lumpur

tilam lipat 1 unit

Terima kasih customer sudi beri maklum balas yg baik dan memberansangkan. suka sangat....

(+) Very satisfied with (+)  the quality and (+) ur service

Isnin, 18 Disember 2017

Lagi Order Org PJ dah sampai...

ORDER 11/12/17. SAMPAI 18/12/17.

Lagi order dah selamat sampai kalini tilam hotel viral dah jadi milik customer dari...
Suria Utama Townhouse, Bandar Utama, Petaling Jaya,  Selangor.

Belian:
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm saiz Queen
Resta Foam Pillow 2 pillows
Hantar PJ

Terima kasih customer sudi beli dan share gambar cantik yeah... :) Jom tengok gambar kiriman customer kalini.

==========

PROMO TILAM HOTEL VIRAL!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) mereka yg susah tidur malam
(+) mereka yg selalu sakit di belakang terutama bahagian pinggang
(+) mereka yg sudah berumur
(+) mereka yg tidur bersama anak2 kecil
(+) mereka yg perlu tilam support dan comfort baru.
(+) mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 940
--> QUEEN RM 840
--> SUPER SINGLE RM 690
--> SINGLE RM 640
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,940
--> QUEEN RM 1,640
--> SUPER SINGLE RM 1,440
--> SINGLE RM 1,300

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat dgn harga berpatutan ni???

Khamis, 14 Disember 2017

Promosi Tilam dan Katil Mahal2.

PROMO SET MAHAL! MMG MAMPU MILIK!
(/) NAK JUAL MURAH2 JER SET MANTOP NIE.
(/) NAK BG 7 FREEGIFT UTK SET MAHAL NIE.
.
=========
.
.
TILAM SANCTUARY 14" AKA ROYAL HERITAGE 14"
(+) BEDFRAME VERA COLOR PUTIH SHJ
(+) 4 BANTAL HOTEL POLYESTER
(+) 1 PELAPIK TILAM
(+) 1 BANTAL PELUK POLYESTER
(+) DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA

HARGA:
--> (RM 3,700) KING
--> (RM 3,300) QUEEN
FIX & CASH ONLY
.
.
=========
.
(/) Tilam natural latex eurotop & original pocket spring
(/) Minimal partner disturbance
(/) Increased spinal support & comfort
(/) Fabric treated with Anti-Bedbug, Anti-Mosquito & Anti-Bacteria properties
(/) 10 years Warranty

MEMANG PELABURAN PUAS HATI | TAKKAN MENYESAL | NAK PAKAI LAMA JD BELI MAHAL2 TERUS

BELIKAN HADIAH BERHARGA UTK KEKASIH TERCINTA ANDA.
.
=========
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

GRAB cepat if tak nak melepass. Stok LIMITED :D
Apalagi, meh pm #tilamhoteldreamlandhargakilang segera!
.
=========
.
Kelebihan shopping dgn #tilamhoteldreamlandhargakilang
✅direct kilang / pemborong
✅harga terendah mampu milik
✅boleh return kalau rosak
✅kualiti tinggi/ branded
✅tahan lasak
✅ GRED AAA
✅ HARGA KILANG

Jom Order Terus Tilam Hotel. Promosi Hujung tahun 2017

Jom Order Tilam Hotel. Mmg Puas Hati Habis.
.
Bagaimana Cara Order Tilam Hotel?
Sgt Mudah. Hanya Melalui Whatsapp sahaja.
.
TILAM HOTEL BARU, ORIGINAL, JENAMA DREAMLAND!
Ya. Semua Baru dan Bungkus dlm plastik dgn Kemas dijual terus kepada anda dari Kilang Dreamland.
.
DREAMLAND: MMG PAKAR TILAM & BUATANNYA BERKUALITI TINGGI
.
Kami menjual dgn harga mampu milik, Lebih berbaloi kerana Harga terus dari kilang Dreamland.
.
PENGHANTARAN DISEDIAKAN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.
.
Caj Terendah Terus Ke rumah anda.
+60 kawasan Kuala Lumpur & Selangor.
+90 Negeri2 lain.
.
MASA DELIVERY: Anda blh request tarikh. No rushing Please.
Delivery 100% kilang uruskan, anda hanya tggu sahaja staff Dreamland call anda utk confirmkan tarikh delivery.
.
Kebiasaan Jangka Masa Delivery:
5-7 HARI BEKERJA utk kawasan Kuala Lumpur & Selangor.
7-14 HARI BEKERJA utk Negeri2 lain.
.
PIHAK DREAMLAND AKAN CALL CUSTOMER SEMULA SEBELUM DELIVERY
.
.
.
(/) Kilang bg warranty 10 TAHUN.
(/) Real Back Care
(/) Real Comfort Zone
.
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Rabu, 13 Disember 2017

Promosi Hujung Tahun 2017.

PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) mereka yg susah tidur malam
(+) mereka yg selalu sakit di belakang terutama bahagian pinggang
(+) mereka yg sudah berumur
(+) mereka yg tidur bersama anak2 kecil
(+) mereka yg perlu tilam support dan comfort baru.
(+) mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 940
--> QUEEN RM 840
--> SUPER SINGLE RM 690
--> SINGLE RM 640
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,940
--> QUEEN RM 1,640
--> SUPER SINGLE RM 1,440
--> SINGLE RM 1,300

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat dgn harga berpatutan ni???

Ahad, 10 Disember 2017

Promosi Tilam Anggun Jenama Dreamland

Irmy Ehsan Menjual Tilam Hotel Jenama Dreamland Terus Dari Kilang Dreamland.
.
PROMOSI TILAM ANGGUN 3 VERSI!
.
(/) Ada 3 jenis tilam anggun:
.
ANGGUN1 11" | SOFT
ANGGUN2 10" | MEDIUM
ANGGUN3 9.5" | FIRM

Ketiga2 Anggun ni Sama shj, beza hanya pada comfort layer di bahagaian atas... makin tebal maka makin soft tilam tu.
.
.
==================
.
.
--> Ciri2 Tilam Anggun...

(+) Duralastic: Swiss-Tech Spring System, Proven and most widely used in the world.
(+) Provide back support.
(+) Gold Button utk Pengudaraan.
(+) Warranty 10 tahun
.
.
==================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG?
.
klik je sini👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) tak mudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat??
.
.
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
.
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
.
.
==================
.
.

Layari...
http://irmyjuliza.blogspot.my/search?q=Anggun&m=1
.
.
==================
.
.
You will become very impress. For the money spent, these are very well mattress ever inside and out.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails