Rabu, 23 Ogos 2017

Set katil dan tilam sanctuary 14" baik punye testimoni

SET VERA + SANCTUARY 14". Alhamdulillah... sampai lagi satu order dari Ipoh, Perak. Terima kasih customer kaya sudi beli dgn kami dan terus support kami...

Set Panas2 Meletop Tahap Hotel 5 Stars la Wei... Terbaik sbb Mahal lah. Sbb Org ada byk duit je blh beli ni.

Ini dia... Tilam Sanctuary 14" + Bedframe Vera color Putih saiz King
Walaubagaimanapun, berbaloi cik kak dan encik ang oi sbb Belian ni belian kilang dan taklah mahal macam kat luar nu...

Knp sis jual tak mahal mcm kat kedai?
Sbb sis online dan tak perlu tanggung kos2 sewa kedai, bil2 dll.

Barang plak memey kualiti Cap Hotel High Class... Brand Dreamland tuhh... Trusted Brand.
Ini baru betul betul BELIAN PUAS HATI TAKKAN MENYESAL!
Buat pasangan bergelar SUAMI & ISTERI. Jadikan ini sebagai Dream kita. manatau kite pulaak yg pakai lepeh ni. mana tau kan...

Mana yg ada duit berkepuk2 tu tapu masih tido atas tilam lama tu. Jom lah buat pelaburan ni.
Beli tilam dgn sis, Mmg puas hati siap2 Warranty 10 tahun lagi kilang bagi.

Apa lagi Jom le Tempah SET VERA + SANCTUARY 14 INCI ni...
Bertindak dgn TRANSFER DUIT TERUS... :) Baru betul2 Order kata orang... :)
Kite uruskan delivery Sampai betul2 depan rumah... :)
SET VERA + SANCTUARY
Alhamdulillah... malamni sampai lagi satu order dari Ipoh...
Set Hot Tahap Hotel 5 Stars la Wei... Terbaik
Ini dia... Tilam Sanctuary dan Bedframe Vera King
Belian tak mahal macam kat luar nu...
Barang plak memey kualiti Cap Hotel High Class...
Ini baru betul betul PUAS HATI buat pasangan bergelar SUAMI & ISTERI...

Apa lagi Jom le Tempah SET VERA + SANCTUARY 14 INCI ni...
Jom... TRANSFER DUIT TERUS... :) Baru betul2 Order kata orang... :)
Sampai betul2 depan rumah... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Jangan tunggu lama2...
Nanti lama2...
Dia diambil orang... :)

Hidup cuma sekali, apa salahnya pakai Tilam Power2 kan???

Nak rehat cukup. Beli tilam hotel

Tilam hotel memberi anda rehat yang secukupnya
Nak tak sebelum alarm bunyi kite dah sedar???
Suka tak bila suami/ isteri kite puas hati apabila dapat tidur puas dan tak sakit badan???
Tentu2 nya nak dan suke betul x???

Yele... Bila tak cukup rehat, badan kite pasti akan sakit2 kan...
Sebab tu penting tilam yang support tulang belakang ni...
Bila tilam tak selesa, tidur lama pun rasa tak puas... ye dak?

Itulah sebabnya saya sarankan guna lah Tilam Hotel...
Dah banyak orang dah cakap... puas hati, tak sakit badan dan penting rehat yang cukup.. alhamdulillah :)

Apa lagi.. transfer lah duit tu cepat2...
Jangan disimpan aje dalam bank...
Duit beli Tilam Hotel Dah Tentu2 nye Berbaloi2 seumur kite hidup...
Blanje makpak dan adik beradik sekali kalau kayo... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ingat Sesangat2 Berbaloi2... :)

Terima kasih customer sudi beli dan terus support team kami. Doakan kami berjaya dalam bisnes yer. Gambar Katil Milan darkbrown dan Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm saiz KING. Mmg besar da puas hati

Ini Saiz King : 6 kaki x 6 kaki 3 inci . Tebal Tilam 9.5 inci.

Tilam tilam Tilam Hotel. Nak3

Terima kasih atas pembelian ini... Customer dari Flat Tmn Desa Baiduri Cheras, KL. Beli saiz King terus Tilam Hotel Belang ni mmg besar puas hati sangat2.. Takmoh dah beli tilam lain...

Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm King
Katil Milan color Dark Brown King
Pelapik Tilam Dreamland
Bantal Hotel Polyester

Jika ada masalah jangan segan2 bagitahu kami...
Kami menjanjikan anda puas hati...
insyaAllah...

Tilam Hotel Tilam tebal 9.5 inci... memang sangat fitted dengan cadar AKEMI... :)
KEMAS DAN BERGAYA... :)
Apa lagi kakak2 dan abang2 try lah sekali... :)
Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur...
Dari baby yang baru lahir hinggalah orang yang sudah berumur.... :)
Sangat sedap dan selesa... memang terbaiklah... :)
Tilam Hotel memey betul2 spec hotel...
Barulah tidur sedap seperti hari2 di hotel... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Semua Jenama Dreamland. Trusted Brand.

Selasa, 22 Ogos 2017

Tilam hotel Cepat dan Puas hati

Orang Paka, Dungun, Terengganu dah terima jugak Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel saiz single... :)
Penghantaran kali ni cepat dan sangat memberangsangkan... Tahniah team Dreamland :)

Ingat!!! Tak kira anda di mana2... pakat hantar depan rumah punya... apa lagi tak kira orang bandar atau luar bandar... pakat pakai tilam hotel lah kite... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Muka anak2 comel dapat tilam baru...
Beli lah 1 utk anak2 tersayang... :)
Yang pasti lasak dan tahan bertahun2 sampai anak besar pun masih ok... pencapaian Tilam Hotel memang terbaik dan steady jer... :)

Dah sampai lagi Stella dan tilam hotel

Lagi Dah Sampai kalini milik customer dari ke Sg. Chua, Kajang. Tahniah sebab berjaya beli online dgn kami.

Belian Full set Katil+Tilam Belang
Bedframe Stella color dark brown saiz queen dgn Divan belah 2 (sbb tangga sempit)
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm Queen
2 bantal polyester beli dan 1 bantal polyester free
1 biji Bantal latex dan Mattress protector

Mana2 tuan/ puan yang tak confident muat atau tak kerana tangga rumah sempit... kita ada sediakan divan dengan belah dua... sebab biase belian divan queen takde belah 2... :)

Jadi apa tunggu... rumah flat, quarters, semua boleh lalu... memang sempurna dan terbaik... insyaAllah.. :)

PM/ Whatsapp
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Deivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Kami hanya inginkan yang terbaik... dan paling kualiti untuk kita semua... :)
Terima kasih sudi share gambar cantik2. Customer2 mmg sporting habiss..

Tilam Hotel Paling Lasak Berbaloi Sangat2

Lagi Dah sampai order terbaik milik customer dari Taman Sri Andalas Klang.

Belian Set Tilam Hotel + Katil Dreamland.
Bedframe Stella Color Cream queen
Tilam hotel supreme pos Chirotel 9.5" saiz queen
Free 1 bantal

Ciri2 Tilam Hotel supreme ni
Jenama Dreamland
Tebal 9.5 inci
Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang- USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System

Terbaikkk!!! Macam biase...
PM/ Whatsapp/ Call/ SMS
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery seluruh semenanjung Malaysia.

Terima kasih customer sudi share gambar cantik bangat.

Isnin, 21 Ogos 2017

Batyu Caves tempah Sanctuary 14" Mmg Kelas

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

Tilam Hotel Baru Mmg berkualiti Takkan Menyesal

Alhamdulillah.. orang puncak Alam dah terima tilam
TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 INCI... SAIZ QUEEN
terima kasih sudi share gambar...
Memang sporting sangat... :)

HOT SALES!!! TILAM POKET SPRING DAN LATEX!!!

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY, 12 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
018-2410796/ 011-37538336
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Bila awk nak beli Tilam Hotel Gebu ni pulak?

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051

Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

3 jenis tilam hotel mmg paling bagus.

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM DGN ORIGINAL POCKET SPRING DAN LATEX EUROTOP!!!

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 inci
TILAM SANCTUARY 14 inci
TILAM MAHKOTA 13.4 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

Whatsapp:

018-2410796/ 011-37538336

018-2410796/ 011-37538336

018-2410796/ 011-37538336

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Khamis, 17 Ogos 2017

TILAM HOTEL Gebu dan Lasak.

ORDER 7/8/17. DAPAT 15/8/17. Tilam Hotel kalini dah jadi milik customer dari Taman Geliga Indah, Kemaman, Terengganu Darul Iman
.
Borong 3 terus:
1X TILAM SANCTUARY 14" SOFT KING
2X TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SINGLE
.
Jom beli Tilam Hotel. Anda cuma perlu bg details dan buat payment utk menjadikan tilam hotel ini jadi milik anda.
.
Jgn lambat bertindak kerana lambat bertindak maka lambatlah anda dan pasangan menikmati tidur spt hari2 checkin di Hotel 5 Bintang.
.
Terus whatsapp utk harga terbaik.
.
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
.
NAK SURVEY2 DULU PUN BOLEH. XD MASALAH...
Sis belanje bukti sis serius meniaga. Tidak main2. Tidak menipu uolz ok. Blh lihat snap whatsapp customer ni.
.
Terima kasih customer sudi support dan beli dgn kami.

Selasa, 15 Ogos 2017

Merdeka tilam hotel sales

JUALAN SEMPENA HARI KEMERDEKAAN!! DARI 14 OGOS 2017 HINGGA 3 SEPTEMBER 2017

[HARGA KILANG UNTUK TILAM HOTEL SEMPENA HARI MERDEKA]

==========================================

Kami Membuat jualan harga kilang untuk Tilam2 hotel, sempena hari kemerdekaan yang bakal tiba 31/8 ini.
Semua barang daripada jenama Dreamland dan semua barang2 baru dari kilang Dreamland.

Senarai Harga Tilam2 Hotel;
---------------------

Firm
°°°°°
1. Chirotel 9.5"
(Miracoil spring + fiber sabut+high density foam)
KingRm940  QueenRm840  SuperSingleRm690 SingleRm640

2. Anggun3 9.5"
(Duralastik spring + Resta eurotop)
KingRm1080 QueenRm980 SuperSingleRm850 SingleRm750

Medium
°°°°°°°°
3. Hotel suite Luxury 12"
(Original Pocket Spring + Latex Eurotop)
KingRm1650 QueenRm1500

4. Anggun2 10"
(Duraliastic Spring + Resta eurotop)
KingRm1220 QueenRm1090 SuperSingleRm870 SingleRm780

5. Chiro Anniversary 12"
(Miracoil Spring + Latex Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700

Soft
°°°°°
6. Anggun1 11"
(Duralastic spring + Resta eurotop)
KingRm1330 QueenRm1190 SuperSingleRm940 SingleRm830

7. Sanctuary 14"
(Original Pocket Spring + Latex Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700 SuperSingleRm1400 SingleRm1300

8. Mahkota 14"
(Original Pocket Spring + Resta Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700 SuperSingleRm1400 SingleRm1300

=========================================
Business Hour:  24 jam everyday

BERMINAT? REBUT sekarang peluang penjimatan untuk kos penghantaran.

➤PROMOSI FREE DELIVERY untuk KL DAN SELANGOR🚙🚚🚛 (14 OGOS hingga 3 SEPTEMBER 2017)

➤PROMOSI CAJ PENGHANTARAN RM40 BAGI NEGERI2 LAIN🚙🚚🚛(14 OGOS hingga 3 SEPTEMBER 2017)

BERMINAT, Nanti dulu..ADA OFFER LAGI..😆😆😆

Ada offer terbaik untuk 10 pembeli terawal:
➤FREE BANTAL HOTEL POLYESTER UTK SETIAP TILAM
(selagi stok masih ada)

SIAPA CEPAT DIA DAPAT..

Pertanyaan sila Whatsapp ke "0182410796 /01137538336"atau komen pada page dibawah.
@
Untuk ORDER sila Whatsapp <T.ORDER> ke "0182410796/01137538336"

GST kami tanggung. Jgn Risau.👍👍👍

#jualanmerdeka #jualangudang #hargakilang #sale #promotion #tilamhotel #tilamdreamland #bantalhotel #katildivanhotel

Selasa, 8 Ogos 2017

Tilam Hotel Warranty 10 tahun takkan melendut

ORDER 1/8/17. REQUEST 5/8/17. SAMPAI 5/8/17. DONE.
Tilam hotel bertuah kalini Dah jadi milik customer dari Jalan Tenaga 11, Taman Tenaga, Kajang. Alhamdulillah dan terima kasih byk2 tuan krn percaya & terus berikan support pd kami.

Belian Tilam Hotel Femes Lah.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN

Giliran anda pulak lah order. Tgh PROMO RAYA HAJI ni dpt FREE DELIVERY utk area KL SLGR. LUAR +40 SHJ. Cepat2 lah jgn lepaskan peluang. Lori kilang dreamland akan hantar terus tilam ke rumah tuan2 dan puan2.

Utk order/ payment blh hubungi:

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

BOLEH SWIPE KAD KREDIT.
BOLEH HANTAR SELURUH NEGERI2 DI SEMENANJUNG MALAYSIA.

layari irmyjuliza.blogspot.my
Urusan semudah ABC. Jom beli Tilam Hotel Baru lah.

Hari2 ada Pos. Hari2 Free Pos. TILAM LIPAT BEST.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka lipatan bila nak pakai dan tutup semula bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
"Mmg sedap tidur dan selesa" -En Afifi dari Pagoh, Johor.
.
===================
.
JOM JOIN COURIER TILAM LIPAT. TIAP2 HARI ADA POS.
FREE POS SOKMO untuk semua.
Harga Asal: RM 399.00
Harga Promosi: RM 270 sahaja.
.
===================
.
TILAM LIPAT BRAND DREAMLAND:

(+) Saiz single & Boleh dilipat 3 dgn Tebal 8 cm
(+) Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan
(+) Lapisan dalam tilam Fully latex semulajadi
(+) Fabrik kain luar yang dikait utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
(+) Durable, Tahan lasak & blh pakai kedua2 belah permukaan.
(+) Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
(+) Ringan. Berat cuma 4 kg
(+) 270.00 sahaja. Cash &Fix price. Pos shj. Memang puas hati takkan menyesal.
.
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
.
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
.
irmyjuliza.blogspot.my
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
.
Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, baik pakai tilam lipat ni lg
.
Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order
.
Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
JOM POS SAMA2. FREE POSTAGE SOKMO. YEAH.
.
Terima kasih

Isnin, 7 Ogos 2017

Promo Raya Haji Tilam Hotel Viral Lagi

PROMOSI TILAM VIRAL!!!
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
-> mereka yg sukar tidur malam
-> mereka yg selalu sakit di bahagian pinggang & belakang badan
-> mereka yg sudah berumur
-> mereka yg tidur bersama anak2 kecil
-> mereka yg betul2 ada duit dan mampu beli
-> mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
-> antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.
-> punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.
-> mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.
-> jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri"minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
》》KING RM 940
》》QUEEN RM 840
》》SUPER SINGLE RM 690
》》SINGLE RM 640
.
HARGA SET KATIL+TILAM (DIVAN+HEADBOARD+TILAM)
.
》》KING RM 1940
》》QUEEN RM 1690
》》SUPER SINGLE RM 1440
》》SINGLE RM 1320
.
=======================
.
》Miracoil™ - the world’s most advanced spring system
》Maximized sleeping area
》10 years Warranty
》Sleepmaker: What dreams are made of
》High-coil count for firmer support
》Double-sided for long life
》Fully heat tempered for super strength
》Excellent comfort & no lumpiness
》Minimum partner disturbance
》Safe and Reliable
》Superior edge support
》Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
PM/ WHATSAPP UTK INFO
Fast reply
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
.
=======================
.
JOM order Tilam Hotel Baru utk RAYA HAJI lah pulak.

Psssss----> Semua DELIVERY B4 RAYA HAJI utk AREA KL SLGR FREE. LUAR KL SLGR +40 SHJ.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT juga DISEDIAKAN

Layari irmyjuliza.blogspot.my.

Sabtu, 5 Ogos 2017

Tilam Single Citarasa Latex Free Pos

" Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.

JOM JOIN COURIER TILAM LIPAT ISNIN NI😍
💖FREE POSTAGE😙😙😙👍
💖CLEARANCE STOK TILAM LIPAT DREAMLAND
📣Harga Asal: RM 399.00
📣Harga Promosi: 👉RM 270 sahaja.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢

💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚

TILAM LIPAT BRAND DREAMLAND:

🍭Saiz single. 🍭Boleh dilipat 3 🍭Tebal 8 cm
🍭Sangat jimat ruang 🍭Sangat mudah disimpan
🍭Fully latex semulajadi
🍭Fabrik yang dikait utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
🍭Durable. Tahan lasak 🍭Can use at both sides
🍭Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
🍭Ringan. Berat cuma 4 kg
🍭Stok terhad. Sapa cepat dia dapat... :)
🍭RM 270.00 sahaja. Fix price. Memang puas hati takkan menyesal.

💖FREE Postage untuk semenanjung sahaja.

💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

💖Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, baik pakai tilam lipat ni lg
💖Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order😁👍
💖Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
💖MMG MUDAH GUNA. MUDAH SIMPAN.
💖SANGAT SESUAI UNTUK ANAK2 KECIL YANG SUKA TIDUR DI BAWAH.
💖SELESA SANGAT 😙 TIDUR MMG LENALAH KAN😍
💖TERBAIK HANYA DARI DREAMLAND.
💖PAKAR TILAM ANDA.

JOM POS SAMA2. FREE POSTAGE. YEAH😙

📢📢📢📢📢
Terima kasih👍👍👍

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails