Ahad, 31 Julai 2016

RnR Time dengan Tilam hotel Baru

RnR Time!!! Dengan Tilam Hotel lahhh!!!

Masalah utama orang dewasa skrg ni
1. Sukar tidur dan
2. Sakit2 badan lepas bangun tidur

Nak tahu? Masalah ni sebenarnyer mudah sahaja nak lenyapkan... kite dah ada banyak testimoni...

"Sblm ni saya mmg sukar lelapkn mata. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena." -makcik Tun, Perak.

"Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah" -En. Noor, KL

"Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring kekanan atau kekiri"-Pn. Ana, Kg Gajah.

Selesaikan sahaja Masalah2 ini dengan Tilam Hotel :)
Dan bersedialah untuk menikmati pengalaman baru Tidur, Rehat & Rawat badan anda dgn Tilam Hotel!!
Memang terbaik lah... ala2 tidur hotel gitu... yeah!

Psssst... Jgn segan ok nak tanyer... :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-3753 8336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Inovasi kan bilik tidur anda hanye dengan Tilam Hotel Baru ok...:)
Memang pelaburan berbaloi-baloi dan puas hati insyaAllah... :)

Jumaat, 29 Julai 2016

European Series+Katil Stella di PJ

Lagi Set Katil Stella color dark brown+Tilam European Series 10.5" dah selamat sampai ke rumah customer di Damansara Utama, Petaling Jaya. Alhamdulillah :)

Terima kasih customer baik hati sudi share gambar Set Katil Stella dan tilam European Series yang cantik bergaya ni... memang lena lerr tidonyer... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-3753 8336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Jangan segan2 boleh ajer tanyer2... kite takde masalah... layannn... :)
Janji suka hati... jangan sedih hati ok... :)
Tilam Hotel... jom kite target kumpul duit beli satu...
Untuk sendiri pakai dan kalau ada rezeki lebih2 boleh beli lagi untuk keluarga tercinta pakai...
Alright... jom pm :)

Khamis, 28 Julai 2016

Its jumaat...

Alhamdulillah its Friday. Don't forget to recite Surah Al Kahf...

Surah Alkahfi:110ayat:
✔melindungi dari fitnah dajjal.
✔mendapat pengampunan dosa diantara dua Jumat.
✔disinari cahaya.

Dari Ibnu Umar radhiyallahu ‘anhuma, berkata: Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda,

مَنْ قَرَأَ سُوْرَةَ الْكَهْفِ فِي يَوْمِ الْجُمْعَةِ سَطَعَ لَهُ نُوْرٌ مِنْ تَحْتِ قَدَمِهِ إِلَى عَنَانِ السَّمَاءَ يُضِيْءُ لَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَغُفِرَ لَهُ مَا بَيْنَ الْجُمْعَتَيْنِ

“Siapa yang membaca surat Al-Kahfi pada hari Jum’at, maka akan memancar cahaya dari bawah kakinya sampai ke langit, akan meneranginya kelak pada hari kiamat, dan diampuni dosanya antara dua jumat.” (HR. Abu Bakr bin Mardawaih dalam tafsirnya dengan isnad yang tidak apa-apa. Dari kitab at-Targhib wa al- Tarhib: 1/298)

Alhamdulillah. Badan sihat Untuk buat Ibadah... :)
Alhamdulillah... syukur... Nikmat terbaik... :)

3 set katil milan+tilam hotel sampai k.lipis Pahang

Selamat malam... sebelum tidur ni admin nak buat 1 lagi posting Tilam Hotel yang dah pun selamat sampai petang tadi di kuala lipis Pahang. Alhamdulillah...

Belian kali ni untung nyer... seronok sangat. Moga ada lagi hamba2 Allah swt yg beli macam ni... Ameen :)
Ok, customer sporting baik hati dan tak berkira lansung ni... alhamdulillah telah beli 3 set Queen Katil Milan+Tilam Hotel Supreme 9.5"... color elegen dark brown menjadi pilihan keluarga ni... memang menarik :)

Rumah baru... Katil dan Tilam Hotel Barulah paling terbaik... :)
Betul2 puas hati. Tahan lama. Siap2 support tulang belakang dan siap warranty 10 tahun lagi tu...
Hemmm... memang lah berbaloi-baloi...

Kalau berminat boleh tanyer...
Jangan segan-segan tanyer okey...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Hanya Tilam Hotel sahaja... anda dapat tidur lena tanpa sakit badan...
Beli lah tilam hotel dengan harga kilang...
Terrbaik punyer...
Selamat malam... dan senyum2 selalu...
Jangan lupa bayangkan Tilam Hotel... ada rezeki boleh beli satu...  :)

Selasa, 26 Julai 2016

Dah sampai setia alam. Katil pisa+tilam hotel 12"

Alhamdulillah. Dah sampai lagi Set katil Pisa+Tilam Hotel Comfort luxury 12" ke Setia Alam, Shah Alam.

Terima kasih customer sudi share gambar... tilam customer ni semua masih berbalut lagi dengan plastik... ha2 nak kasi surprise...!!! :)
Tak buka plastik pun dah nampak cunnn.... kan... :)

InsyaAllah belian puas hati... tahan lasak bertahun2...
Real Back Care: Real Comfort Zone... terbaik...

Untuk tempahan  boleh terus...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Tilam Hotel Comfort Luxury!!! Mewah ala2 Hotel lah!!!
Penghantaran Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ape lagi? Jom segera tempah... :)

Dah sampai sek 7 shah alam. Tilam Hotel lerr

Lagi order tilam Hotel Supreme 9.5" dah tiba di kediaman customer dari Seksyen 7 Shah Alam....
Alhamdulillah... terima kasih customer baik hati sudi beli sudi share gambar dengan kami...

Tilam Hotel Supreme 9.5" memang betul2 tilam di Hotel2 terkemuka... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Dapatkan tilam hotel sekarang...
Untuk tidur yang hari2 macam checkin hotel... he3 :)

Jom tengok gambar sharing dari customer kali ini...
Terima kasih banyak2 pada semua customer yang telah share gambar tilam mereka beli dengan kami...
Allah swt sahaja yang membalas budi baik tuan puan yang telah share gambar2 cantik ni semua..  :)
InsyaAllah...

Kami tiada showroom...
Kami tiada kedai...
Tilam Hotel semua yang kami jual direct dari kilang...
Gambar2 tilam hotel yang ada dalam pages ni adalah gambar real... betul2 gambar tilam hotel milik customer yang telah pun selamat sampai di rumah mereka di seluruh semenanjung Malaysia...
Untung betul dapat customer2 sporting dan baik hati... :)
Alhamdulillah... :)
Terima kasih...

Isnin, 25 Julai 2016

Tilam Hotel Dah sampai Sek 7 shah alam

Tilam Hotel Dah sampai... Customer dari Jalan Kelang Lama, KL. Beli tilam hotel supreme 9.5"...
Alhamdulilah... terima kasih customer sporting sudi share gambar dengan kami... :)
Selamat Datang Tilam Hotel... mimpi indah ler tiap2 malam... :)

Tilam Hotel. Tilam support Tulang belakang.
Tilam terbaik untuk hotel kami jual untuk anda pakai kat rumah...
Memang bagus... Hot Sales... Terbaik... :)
Pelaburan yang pastinye berbaloi2... tahan bertahun2...
InsyaAllah... pasti tak kan menyesal... :)

Ok... kalau berminat nak order. Boleh terus segera...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Tilam Hotel. Memang tengah jadi pilihan ramai sekarang ni... !!! Hot Sales lah katekan!
Tempah segera!!!

Ahad, 24 Julai 2016

Tilam hotel 12" dah sampai bt caves

Customer dari Taman Gombak Permai, Batu Caves kirim gambar Tilam Hotel Comfort Luxury 12" dah selamat sampai di rumah nyer... :) alhamdulillah
Terima kasih customer baik hati sudi share gambar tilam hotel, bantal hotel dan pelalik tilam... memang terbaik... :)
Belian puas hati... berbaloi2... memey lerrr... :)

Tilam Hotel latex eurotop: Poket Spring: 12 inci
Mana nak dapat tilam macamni bawah 2k :)

Terbaik... berminat nak order?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Jangan malu2 segan tanye ok..

Jumaat, 22 Julai 2016

Pakcik kaye :) tilam hotel kaye :)

Alhamdulillah... lagi dah selamat sampai set mahal orang kaye2 pakei... Set Katil Vera+Tilam Sanctuary 14"...
Huiii... ada duit banyak jer blh beli... kih2... sebab kite takde bayaran ansuran. Takde bayaran kredit kad... semua cash... dah siap2 kumpul duit cash baru blh tuan puan order ok... :) roger2 jer...

Sekurang2 nye beli dg kami dapatlah murah sikit dari harga pasaran luar... insyaAllah...
Barang order tuan puan akan sampai... kite hantar betul2 depan rumah tuan puan... :)

Ok jom kite tgk2 gambar Set Queen ni... Katil Vera dan Tilam Sanctuary 14"... mmg betul2 menjadi idaman semua org kan.... :)

Customer ni beli sebab interior designer die yang suggest set ni untuk letak bilik tetamu... hoho... untungler.... duit celah2 gigi ajer... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ok. Tilam hotel sesuai untuk semua golongan... dalam dan luar bandar... memang pelaburan yang berpatutan dan berbaloi2...
Tilam hotel ler....

Khamis, 21 Julai 2016

Tilam Hotel 12" Fabrik baru cun melecun wei lahhhh :)

Dah sampai Desa Mentari 3, Petaling Jaya belian Tilam Hotel Comfort Luxury 12"...
Alhamdulillah terima kasih customer baik hati sudi share gambar Tilam dengan fabrik terbaru Dreamland color dark brown... memang cantik color ni...

Sesape nak beli tilam hotel dengan fabric macam gini boleh ler... cuma tambah rm 100 sahaja dari harga asal untuk order fabrik baru ni dengan kilang... :)

Ok... belian berbaloi2... tilam hotel comfort luxury 12" memang tilam berkualiti tinggi dengan sistem poket springnyer dan siap2 layer latex lagi kat layer atas... memang empuk lena lah tidur customer ni nanti... yeah!!! :)

Jom kite lihat2 gambar kiriman customer baik hati ni... :).. puas hati tidur lettew... :)

Alhamdulillah... bestnyer tilam hotel...
Ok. Kalau berminat...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Tilam hotel! Beli dengan kami lah baru betul2 murah!
Semua belian tilam hotel ini ada warranty 10 tahun... apa2 masalah kemudian hari... manalah tahu kan... jangan segan2 roger balik ok...

Terima kasih... :)

Isnin, 18 Julai 2016

Mak cik ton dan tilam hotel

Mak Cik Ton DEDAHKAN BAGAIMANA TIDUR KEMBALI NORMAL LENA SELESA DAN LANSUNG TAK MAHU SEDAR DLM MASA KURANG 24JAM SELEPAS

ALAMI MASALAH TIDUR KERAP TERJAGA SEPANJANG MALAM.

"Alhamdulillah dengan Tilam Hotel, hadiah anak2... sungguh pelik sebab tidur memang tak mahu bangun2 dah... memang nyenyak betul"

Terima kasih... kerana beli dengan kami...
Anak2 yang baik dan sporting... :)

★ BAGAIMANA TILAM HOTEL BERFUNGSI ?★
================================

Membetulkan tulang belakang dan Mengurangkan kesakitan. Sifat kelenturan dan keanjalan spring miracoil membantu memelihara bentuk semulajadi tulang belakang sehingga menghilangkan tekanan tulang belakang. Ini perlahan-lahan membantu anggota bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang secara semulajadi.
Ia sangat membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya dan badan kite tak kan sakit.

TILAM HOTEL
=============

➨ Spring Miracoil membantu support Tulang Belakang
➨ Comfort Zone yang berkualiti.
➨ Warranty 10 Tahun. Baru. Any problem. Roger jer.
➨ Minimum Partner Disturbance. Anak meloncat sebelah tak effect.
➨ Money back guarantee.

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Tilam Hotel... manjadikan tidur anda lebih berkualiti dan sempurna :)

Sabtu, 16 Julai 2016

Jom beli tilam hotel comfort 12"

12 Syawal 1437H. 17 July 2016.
Tahniah... pada anda yang dah habis puase sunat 6 Syawal... Tahniah sebab anda seolah2 berjaya berpuasa selama setahonnn... memang terbaiklahhh 👍... :)

Alhamdulillah... mana2 yang tak merase lagi kesempatan berpuase sunat 6 ni dah boleh start... mudah ajer... :) masih sangat sempat... yang dah nak habis pun... semoga berjaya cukupkan 6 hari... insyaAllah... kite semua boleh buat :)
Yes! Yes!!! You can do it!!! Chaiyok... :)

Ok2... tahniah2 juga pada customer2 bertuah yang dah berjaya menempah Tilam Hotel Comfort Luxury 12" dengan kami... hadiah2 istimewa yang kami janji kan utk yang order baru start jumaat sampai ahad ni berhak dapat free gift seperti yang dijanjikan...

LAST AHAD 17/7/16. ISNIN TAMAT...

HARGA TAWARAN:
✔KING RM 1580
✔QUEEN RM 1480
Untuk Tilam sahaja

ANDA BELI:
TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12"
KAMI BAGI 👍FREE PELAPIK TILAM, ✌FREE 2 BANTAL HOTEL POLYETER DAN 👌FREE DELIVERY UTK AREA KL & SELANGOR (LUAR +30)...😊

BERMINAT NAK ORDER TERUS?
10 ORANG TERAWAL YANG SUBMIT ORDER SAHAJA...
SUBMIT 👉NAMA, 👉ALAMAT PENUH DAN 👉2 NO FON AKTIF kat no phone bawah ni...👇
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Ok... terima kasih... insyaAllah...
Barang2 yang dah order akan sampai dengan selamat betul2 depan rumah seperti alamat yang dah diberi pada kami...

Masa Penghantaran:
Kebiasaan/ Jangkaan untuk area dalam KL & Selangor 3 hingga 5 hari bekerja. Untuk luar KL & Selangor 5 hingga 14 hari bekerja.

Order yang dihantar pada kami akan terus hantar ke kilang. Selepas semakan dan pengurusan, kerani akan call customer untuk confirmkan tarikh delivery.

InsyaAllah... jika ada apa2 problem... roger ajer ok :)
Terima kasih...
👍👌apa lagi?.. Jomlah Order Tilam Hotel... :)

Jumaat, 15 Julai 2016

Checkin hotel hari2 dgn tilam hotel

Lagi baru sampai Taman Dato Harun, Petaling Jaya.
Customer beli Tilam Hotel Supreme 9.5" saiz Queen...

Memang cantik... tip top... boleh rate bilik tidur 5 stars...
Betol2 macam Hotel Mewah... Huuyooo!!!😘
Bilik tidur macam ni baru romantik kan... :)
Terbaiklah!!! Harmoni rumah tangga berkekalan selamanya... insyaAllah...

Pelaburan pasti takkan menyesal... pelaburan memang berbaloi-baloi...!!!
Tilam Hotel Baru Raya!!! Memang pilihan bijak :)

Macam biase... kalau berminat boleh terus...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

💥💥💥Meriahkan suasana bilik tidur anda dengan Tilam Hotel Baru Raya!!! :)🌙🌙🌙

Real Back Care👍👍👍
Real Comfort Zone 👌👌👌
Tilam Hotel... Barulah realll feel nyer... hari2 checkin Hotel 5⭐⭐⭐⭐⭐...✌✌✌✌✌ :)

Silalah lihat bukti beli dan bukti barang dah sampai dalam whatsap ini... layan gak gambar... jangan lupa order... :)

Sekali lagi... jutaan terima kasih customer baik hati sudi share gambar... memang cantik dan indah dipandang...
Moga kite semua dimurahkan rezeki... dan boleh beli tilam hotel juga... :) amin... :)

Info tilam chiro damask 8.5"

--------------------------------
Sebab Terbaiknya Tilam Damask 8.5inci!!!
--------------------------------
✔👍Fabrik kain nyer!!! Mewah, gaya orang kaya2, kualiti terbaik, cantik tak hengat dan sungguh istimewa!!! :) Fabrik nyerr juge anti-mikrob!!! Real Comfort Zone... :)

✔✌ Spring nyer!!! Support tulang belakang tu sudah semestinye dengan Spring Miracoil, teknologi terbaru dari USA... Real Back Care!!!

✔👌 Gangguan minima pada teman sebelah. Kestabilan Thepresa Spring... :)

✔💪 Tahan lasak dengan Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland.

--------------------------------
Ada 4 pilihan saiz : king, queen, super single dan single.

Dapatkan set menarik ini pada harga yang memang mampu beli punyeee... :)
--------------------------------

HARGA TAWARAN Untuk Tilam sahaja:
✔Tilam Chiro Damask 8.5"!!!
KING RM 1000
QUEEN RM 900
✔🚛🚛🚛 +50 delivery area KL & SELANGOR

Macam biase... kalau berminat boleh terus...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

💥💥💥Meriahkan suasana bilik tidur anda Tilam Hotel Baru Raya!!! :)🌙🌙🌙🌙

💥✔Tilam Chiro Damask 8.5"💥
💥REAL BACK CARE💥REAL COMFORT ZONE💥

Like fb page :
TILAM HOTEL DREAMLAND HARGA KILANG
irmyjuliza.blogspot.my

Khamis, 14 Julai 2016

Chiro damask dah sampai kluang johor

Lagi dah sampai semalam... Set Katil Milan color dark brown+Tilam Chiro Damask 8.5" queen. Penghantaran set katil dan tilam kali ini ke Kluang, Johor.

Memang nampak cantik dan menawan Set ni... sesuai untuk pasangan baru2 kahwin...
Semua baru2... :) menambah seri dan ceria menyambut Syawal hari ke 10... bersama keluarga tersayang dengan tilam hotel baru Raya... Yeah!!! :)

Boleh tengok gambar dan fabrik damask dalam gambar yang customer Johor ni share... :)
Terima kasih sudi share gambar...
Memang nampak best dan menarik sangat design fabriknyer... alhamdulillah...

InsyaAllah belian tilam hotel di sini... kite bagi warranty 10 tahun... ni kilang yang bagi jaminan... customer memang tak perlu risau... :) senyum2 relax2 ajer...
Pe2 roger ajer... keep in touch ok... :)

Ok :) cam bese...
Tukar tilam lama. Ganti dengan Tilam Hotel...
Tilam lama... kite blh tolong lupuskan lagi...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Penghantaran seluruh semenanjung
3 hingga 5 hari untuk area kl dan selangor
5 hingga 14 hari bekerja untuk luar kl dan selangor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails