Khamis, 30 Jun 2016

Tilam hotel super single sampai jb

Lagi order customer dari JB dah sampai alhamdulillah...
Terima kasih customer baik hati share gambar...
Belian Tilam hotel supreme 9.5" saiz super single+Pelapik tilam.... memang cantik tengok pun dah tahu tidur memang kelasss gitew... nyenyak tak hengat.. :)

Jadi mana2 ada duit lebih tu bolehlah beli tilam hotel... boleh pakai lama... support tulang belakang... selesa... baru betul2 tidur... macam kat hotel... lenalah... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336

Ok. Sapa belum order boleh order... penghantaran buat masa ni selepas 11/7... kite beraya dulu... ok...
Jika ada sebarang kemusyikilan boleh call terus kami.
Ok. Selamat berpuasa. Terima kasih.

Selasa, 28 Jun 2016

Surprisekan ayahbonda dengan Tilam Hotel Baru Raya

24 Ramadhan 1437H. 28 Jun 2016.
Dah nak dekat dah! Dah nak dekat dah! Yeah!
Nak Raya! Nak balik kampung!
Hemmm... Tahun ni beraya di mana tu? Memang best kan? Nak raya. Terasa kemeriahan sambutan Syawal time ni sebab nak dekat dah Raye... :)
Ketupat Rendang Kuih Muih sama dihidang... :)

Ok2... time2 raya nanti... tentu2 kite sibuk nak balik kampung... jenguh ayah bonda dan saudara mara... berkunjung jiran tetangga teman semua... kan...
Alhamdulillah sikit je lagi nak bertemu Syawal...
Semoga semuanya panjang umur dan dimurahkan rezeki... amin2...

Surprisekan ayahbonda dengan Tilam Hotel!!!

Jadinye... ala2 bertanye khabo tu... apalah salahnye tanye2 sikit tilam lama ayahbonda kite tu... cer tanye ayahbonda kite berkenan tak dengan tilam hotel... bagitahulah nak bagi hadiah surprise... mesti hari2 teringat ke anak... bertambah sayang anak menantu... yelah hadiah Tilam Hot! Tilam Hotel!

Kite kasi hantar betul2 depan rumah ayahbonda...
Surprise! Tilam Hotel Baru Beli! Baru Raya!
Penghantaran Tilam Hotel selepas seminggy Raya bermula 11/7 ni...

Jadi. Jangan lepaskan peluang bagi surprise ayahbonda dan saudara...

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG

Isnin, 27 Jun 2016

Yeah! RAYA HOLIDAY! CUTI SEMINGGU RAYA!!!

23 Ramadhan 1437H. 28 June 2016.
Jual beli Tilam Hotel Dreamland Harga Kilang nampaknya dah di ambang kemuncak sebab dah nak dekat dah raya... Seronoknye menyambut syawal di pagi raya dengan Tilam Hotel Baru Beli... yeah...

Tahniah pada customer2 yang dah berjaya order dg kami... semoga dapat tidur lena tanpa sakit2 belakang dan hidup sihat bermanfaat utk terus taat buat amal dan ibadah... insyaAllah... :)

Sempena raya ni macam biase kilang bercuti selama seminggu... jadi seminggu tu kalau nak order boleh dan kite akan collect dan send pada kilang 11/7/16.
Kilang CUTI 5/7/16 hingga 11/7/16. RAYA HOLIDAY!!!

Minggu ni minggu terakhir sebelum raya. Order masih boleh dan available... Penghantaran kite proceed selepas raya jer senang sebab semua kan sibuk balik kampung... yeah!!! Balik kampung beraya...

Dalam gembira nak sambut raya ni... jangan lupa kite dah masuk 10 malam2 terakhir Ramadhan... semoga kite tetap istiqomah menghidupkan malam2 terakhir Ramadhan ini... kan... sape taknak ganjaran lebih kan bulan ni... jadi banyak2 ler kite semua tingkatkan lagi amalan kebaikan itu... sekian.. :)

Sambil2 tu macam biase lah... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
DELIVERY AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Sabtu, 25 Jun 2016

Tilam hotel Suite=Tilam hotel Comfort... rebranding nama...

Lagi dah sampai Tilam hotel suite luxury di Pulai, Johor
Customer cuma share kod bar sahaja.. :) jadi ler... sebagai bukti barang dah selamat sampai di Johor...

Tilam Hotel Suite luxury atau nama barunye Tilam Hotel Comfort Luxury adalah tilam yang sama...
Ni nama baru die sekarang Tilam Hotel Comfort Luxury 12"... kilang selalu tukar nama2 tilam agar produk sentiasa kelihatan fresh... biaseler strategik bisnes kan... kite rebrandingkan untuk tingkatkan sales.
Kene bijak market... :) baru orang suke beli tilam hotel... yang fresh dan yang latest gitew...

Ok... terima kasih customer baik hati sudi share gambar... :)

➨ NAK LIHAT BANYAK GAMBAR TILAM YANG CUSTOMER DAH BELI DENGAN KAMI?
Layari irmyjuliza.blogspot.my

➨ NAK TILAM SPEC HOTEL?? 12 INCI? 14 INCI?
NAK JIMATKAN WANG POKET TAK?
SEBAB ANDA TAK PERLU RISAU UNTUK BELI TILAM LAGI??
TILAM HOTEL PAKAI SEUMUR HIDUP. LASAK BERTAHUN2... :)

➨ TILAM BIASE di Rumah hari2 tidur sakit badan?
Dengan Tilam Hotel Dijamin 100% TAKDE SAKIT BELAKANG. SUNGGUH BERKESAN insyaAllah...

Real Back Care... :)
BERMINAT NAK ORDER TERUS?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Jumaat, 24 Jun 2016

Hari nak raya mestilah dengan tilam hotel baru raya...

19 ramadhan 1437H
Alhamdulillah dah masuk hari ke 19 berpuasa dan dapat hidup, bertemu Ramadhan tahun ni. Syukur nikmat islam, iman dan ihsan Allah swt beri pada kite semua...

Time2 ni mesti time sibuk nak memilih baju raya, kuih raya, tudung raya, kasut raya, langsir raya, sofa raya, kereta raya dan tak lupa juga tilam hotel raya... heee

Tengah2 sibuk membeli tip tap tip tap dah sampai waktu berbuka kemudian berterawih... dan sebagainya memang pantas masa berlalu... semoga hari2 yang berlalu kite hiasi dengan ibadah bukan adat semata2... dan masa akan datang moga rezeki kite bertambah2 dgn keberkatan.. amin insyaAllah...

Kakak2 dan abang2... ada rezeki lebih jangan lupa beli tilam hotel... tukar tilam lama.. pakai tilam hotel baru...
Bukan pe... tilam hotel ni admin sendiri pakai sendiri jual sendiri merase... memang elok puas hati.. xd sakit pinggang dsbg... rugi pulak kalau admin tak share dengan kakak2 dan abang2 ttg kebaikannyer... lagi pulak tengok si manje elok je baring xd tenggelam2... selese je... memang berbaloi2... :)

Selamat berbuka ye semua... banyak2 doa time ni mustajab... moga Allah swt mengurniakan kepada kite semua rezeki lebih dan melimpah ruah... supaya dapatlah beli tilam hotel... :) amin

Ok... selamat menjalani ibadah puasa. Semoga ibadah kite diterima Allah swt.. maaf salah silap...

:)
➨ TILAM BIASE di Rumah hari2 tidur sakit badan?
Dengan Tilam Hotel Dijamin 100% TAKDE SAKIT BELAKANG. SUNGGUH BERKESAN insyaAllah...

Real Back Care... :)
BERMINAT NAK ORDER TERUS?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Khamis, 23 Jun 2016

Milan dan tilam hotel baru Raya. Yeah

Lagi Katil milan Baru Raya dan Tilam hotel Baru Raya dah sampai harini di Taman Melati KL. Alhamdulillah...

Terima kasih pada customer sudi share gambar...
Gambar memang cantik, jelas senang customer lain yang belum beli nampak dan jadikan ini sebagai bukti kami buat jual beli yang sah dan tiada unsur gharar atau takde tipu2... jujur dan amanah sahaja dibenarkan... :)
Boleh baca testimoni juga... :)

Alhamdulillah...
Kite dah menuju 18 Ramadhan dan kurang lagi 2 minggu sahaja lagi nak raya dan penghantaran direct kilang ini sedang berusaha sedaya upaya menyusun jadual supaya customer yang dah buat payment/ order dapat sebelum raya... memang tengah rancak sekali... :)

Terima kasih customer2 baik hati sebab support kami... :)
Dan
Yang masih mencongak2 tu... tempah segera... kalau tak sempat dapat sebelum raya... lepas raya pun kite boleh hantar dan tiada istilah burn... Barang anda order akan sampai juga... dan kite pastikan dapat yang terbaik puas hati.... :)

Thanks again... :)
TILAM BIASE di Rumah hari2 tidur sakit badan?
Dengan Tilam Hotel Dijamin 100% TAKDE SAKIT BELAKANG. SUNGGUH BERKESAN insyaAllah...

Real Back Care... :)
BERMINAT NAK ORDER TERUS?

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Selasa, 21 Jun 2016

Tilam hotel supreme 9.5"+divan tanpa headboard cream... 4 unit testimoni di banting

Alhamdulillah hari ni dapat 1 lagi testimoni customer telahpun selamat sampai di Banting.

Saya kongsikan lagi belian 4unit tilam Hotel Supreme 9.5"+Divan Hotel tanpa headboard color cream saiz single.
Siap2 dengan Set Cadar Hotel lagi tew... caiya laaa... baru kelasss... :)

Memang belian berbaloi sesangat bagi keluarga ini... dah tentu2 anak2 dapat hidup dengan lebih selesa dan berdisiplin kan... :)
Suatu pelaburan untuk anak2 yang sungguh menguntungkan dan bermanfaat dalam jangka masa panjang... yeah! Tahniah buat keluarga customer ni!!!

Mereka dah berjaya beli online lebih dari 4/5k lagi keluar duit full payment lagi tew dan tengok.... memang takde masalah...
Barang anda sampai sepertimana yang anda order... memang betul2 kite usahakan sebaiknya supaya anda puas hati dan anda dapat barang yang berkualiti terbaik... :)
Apa2 problem selepas belian boleh bagitahu sahaja... kite boleh bawa bincang... cara baik kan... yeah!

Mereka dah dapat hadiah Katil dan Tilam Hotel Baru Raya... ANDA BILA LAGI??? Raya!!! Tilam Barulah!!!

TILAM BIASE di Rumah hari2 tidur sakit badan?
Dengan Tilam Hotel Dijamin 100% TAKDE SAKIT BELAKANG. SUNGGUH BERKESAN insyaAllah...

Real Back Care... :)
BERMINAT NAK ORDER TERUS?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Bedframe Hotel Baru Raya... Shop Now!

Promosi!!! KATIL DREAMLAND!!!
Jangan lepaskan peluang !!! DAPATKAN KATIL BARU RAYA ANDA!!! YEAH!
Lebih murah dari Biase... !!! SHOP NOW!

7 Design
1. Katil Hotel tanpa headboard
2. Katil Milan
3. Katil Stella
4. Katil Pisa
5. Katil Vera
6. Katil Donna
7. Katil Bridgette
8. Junior's 5 in 1

BERMINAT NAK ORDER TERUS?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

Ahad, 19 Jun 2016

Jualan Tilam Hotel Sempena Raya!!! Yeah!!! Raya!!!

JUALAN MINGGU TERAKHIR TILAM HOTEL DREAMLAND SEMPENA RAMADHAN dan HARI RAYA!!!

Kita ada kurang dari 3 minggu sebelum hari raya Aidilfitri. Jadi ini merupakan promosi minggu akhir sebelum kilang tutup untuk cuti hari raya.

Kepada para pelanggan boleh buat tempahan dalam minggu ini. Kalau lambat terpaksa tangguh penghantaran lepas hari raya.

Ada 4 tilam hotel dalam promosi

1) TILAM HOTEL SUPREME 9.5"
2)TILAM HOTEL CHIRO DAMASK 8.5"
3)TILAM HOTEL INNERGY CRYSTAL 11"
4)TILAM HOTEL SUITE LUXURY 12"

Sempena Ramadhan ini kami buat promosi untuk beberapa tilam Jenama Dreamland berikut;

Tilam Hotel Supreme
Tebal 9.5 inci
USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
Fiber sabut + high resilence foam
Fabric anti-mikrob
Jaminan 10 tahun dari Dreamland
Saiz single, super single, queen dan king

Tilam Hotel Chiro Damask
(Harga pasaran saiz queen Rm1600++)
Tebal 8.5"
USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
Fabrik Damask yang cantik
Fabrik anti-mikrob
Jaminan 10 tahun dari Dreamland
Saiz single, super single, queen dan king

Tilam Hotel Innergy Cristal
(Harga pasaran saiz queen rm3600++)
Tebal 11"
USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
Latex Eurotop
Fabric treated with Amethyst Crystal, with Negative Ion Technology for therapeutic sleep.
Jaminan 10 tahun dari Dreamland
Saiz single, super single, queen dan king

Tilam Hotel Suite Luxury
(Harga pasaran saiz queen rm1900 ++)
Tebal 12"
Poket Spring
Good spinal support
Latex Eurotop 100% comfort
Anti -microb and Luxurious Soft Linen Knitted Fabric
Jaminan 10 tahun dari Dreamland
Saiz king dan queen

**PERHATIAN**
Harga kami lebih rendah antara 30% hingga 50% dari harga pasaran Sebab kami jual terus dari kilang.

Perlu difahami kami adalah Ejen Dreamland secara online dan kami tiada kedai.

Untuk membeli kami perlu dapatkan bayaran penuh beserta detail pembeli sebelum kami tempah ke kilang Dreamland.

Proses penghantaran dan pemasangan diurus sepenuhnya oleh Dreamland.

Caj penghantaran cuma Rm50 bagi selangor/KL dan Rm80 bagi negeri2 lain.

Tempoh penghantaran pula bagi negeri selangor/KL dari 3 ke 5 hari. Bagi negeri2 lain pula dari 5 ke 14 hari.

Sebarang persoalan boleh terus berhubung dengan kami dari semasa ke semasa.

Hubungi perunding tilam kami sekarang untuk tempahan dan pertanyaan.
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

Jumaat, 17 Jun 2016

Photoshooting Sanctuary 14" client KL

Aduhai... Customer Taman Bukit Permai. Kl. Inilah dia customer terbaik siap buat photoshooting lagi kat tilam Sanctuary 14"+Katil Milan color dark brown saiz queen yang dah sampai di rumah mereka petang semalam... terbaiklah... :)
Terima kasih banyak2... moga tuan customer yang share gambar ni dimurahkan rezeki dalam kebaikan... :)

Sape2 pun tengok gambar yang macam gini tentunya nak angkat satu letak kat rumah kan2?.. cantik nyerr.... :) wah... wahhh... wahhhh.....

Ape lagi? Beraya lah sakan dengan Set Katil dan Tilam Hotel Baru... Meriahnyerrr raseee... :)
Jom beli Sanctuary!!!

BERMINAT NAK ORDER TERUS?
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
KITE AVAILABLE SELURUH SEMENANJUNG
AGEN ONLINE DREAMLAND.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails