Selasa, 31 Mei 2016

Raya! Raya! Raya Bed Set!

Sale lagi!!! RAYA SALES!!!
Kilang ada buat promosi sempena Ramadhan
Cepat! Rebut peluang miliki Tilam Hotel RAYA Anda!
Tempah sekarang jika berminat :)
Sehingga 7/6/16 sahaja
ANDA BERMINAT DENGAN SET TILAM MANA???
SAIZ APA???
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Terima kasih.

Isnin, 30 Mei 2016

Lagi testimoni Set Vera+Tilam Hotel 14"

Custumer dari Kajang baru dapat tadi... :) Baru balik dari belayar terus merasa tilam baru... Memang MANTOPP!!!
Set katil Vera+ Tilam Sanctuary 14"
Anggun Bergaya Cunn Hari2 Balik Tak Sabar NAK LANDDING KAN... :)
SHOP NOW! Get your Raya Bed Set!
Tilam Hotel... ANDA PUN MAMPU JUGAK!
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Cubalah rasa, kecapi impian bersama Tilam Hotel...
For the Better sleep to your family ever :)

Ahad, 29 Mei 2016

Tahu Kondisi Tilam Hotel. Beli Tilam Hotel

Apa yang perlu anda tahu tentang Kondisi Jualan Tilam Hotel.
1. HARGA KILANG untuk Tilam bukan Spec biasa tapi Spec Hotel 5 Stars.
2. WARRANTY 10 tahun jaminan dari kilang. Tukar Baru Terus.
3. Back Care. Support tulang belakang tak kira umur.
4. Baru punye BUKAN SECOND.
5. NO SHOP. Takde showroom.
6. JENAMA DREAMLAND SAHAJA.
7. SEMUA DIRECT dari kilang dan Terus HANTAR KE rumah customer.
8. SORRY. TAKDE COD. TAKDE BAYARAN ANSURAN. NO CREDIT CARD. BAYARAN PENUH SAHAJA sebab kite beli terus dari kilang.
9. Tilam Hotel ini biasa kilang JUAL PADA HOTEL sahaja. Tapi kami amik pendekatan untuk jual pada umum. Boleh pakai di rumah.
10. Sangat lasak. Hotel pun pakai puluh2 tahun masih steady jet.
11. Sehingga kini, kite dah jual banyak unit Tilam Hotel dan takde lagi complaint. Semua customer mesti PUAS HATI PUNYER :)
12. Kestabilan Thepresa Spring (minimum partner disturbance) ini part penting yang mesti ada pada Tilam Hotel.
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Kite boleh hantar sehingga seluruh semenanjung Malaysia... :)
Tilam Hotel memang Pilihan Terbaik Anda.

Sabtu, 28 Mei 2016

Job Bungkus Bantal dan Pickup by Skynet

Dah siap bungkus untuk hantar ke Bangi, Batu Pahat, Kuala Nerang, KL, dan Terengganu...
Next is SkyNet Job utk hantar ke destinasi customer2 ni di rumah masing2... :)
Terima kasih beli Bantal Hotel.
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Stok bantal sentiasa ada... Bantal Hotel boleh COD di Giant Cheras Utama...
Terima kasih

Jumaat, 27 Mei 2016

Tilam Hotel Tanda Kasih Sayang Anda Sebenarnya

Kasih Sayang❤
Anda nak pasangan anda gembira? Dan bertambah sayang pada anda?
Anda sanggup beli walaupun mahal hanya untuk memenuhi permintaan pasangan dan keluarga anda?
Anda ada Suami. Isteri. Anak2. Ibubapa. Atuk. Nenek dan anda sangat sayangkan mereka?
Tunjukkan kasih sayang dan penghargaan anda dengan orang yang anda sayangi.❤
Hadiahkan pasangan, anak2, ibubapa dan atuknenek anda dengan Set Katil dan Tilam Hotel sebagai Hadiah Kasih Sayang Anda buat mereka. :)❤
Sungguh! Inilah Tilam Hotel. Memang Terbukti Terbaik dan Berbaloi untuk dipakai hinggalah ke anak cucu. Tilam yang biasa anda akan jumpa di Hotel. Hanya Tilam Hotel dengan harge kasih sayang.❤
Sangatlah Tahan. Support tulang belakang tu sudahlah tentu. Kami ada banyak Testimoni yang 100% alhamdulillah PUAS HATI PUNYER LAH!!!❤
10 tahun warranty dan Saya jamin wang anda akan dikembalikan Jika Tilam Hotel ini bermasalah... Malah, kite akan tukar baru terus jika ada masalah pada Produk ini. InsyaAllah. Kite usahakan sampai anda puas hati dengan pembelian kasih sayang ini.❤
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Semua gambar tilam dan katil di dalam page ni adalah milik customer.. di rumah customer... dan bukan showroom... sebab kami takde showroom mahupun kedai... Gambar order customer baik hati yang dah berjaya beli dengan kami secara online. Alhamdulillah... ❤
InsyaAllah ada rezeki dapatlah beli dengan kami di sini... kalau tak pun tak mengapa... mungkin rezeki usahawan lain pula... yang penting kite sentiasa sangka baik... dan tidak menipu. Tipu kan menyebabkan rezeki tak berkat dan kuranglah kasih sayang...❤
Jom Beli Tilam Hotel sebagai TANDA ABADINYA CINTA dan KASIH SAYANG ANDA buat pasangan, anak2, ibubapa dan keluarga tercinta. ❤
Kasih Sayang Dunia dan Akhirat. :)❤❤❤
Belilah dengan KASIH SAYANG... :)❤
Jom tengok2 Gambar Testimoni Customer: Set Katil dan Tilam. Belian Tanda KASIH SAYANG... :) ❤

Khamis, 26 Mei 2016

Beli Bantal Hotel Baru Best

JOM BELI BANTAL BARU... BANTAL HOTEL LERRR...
Hari ini nak pos bantal guna skynet ke Terengganu dan satu lagi ke Bangi dan ada COD bantal ke Putrajaya.

Jom ibu2, kakak2 pakat tukar bantal lama yang dah leper dan tak beberapa hygene tu.😨
Bantal yang tidak bersih boleh jadi punca radang pada kulit dan bantal yang terlalu leper/kempis boleh mengundang sakit tengkuk.😰

Kepada ibu2, kesian pada cik abang dan anak2 tu tidur tak selesa.😢
Apa kata beli bantal Hotel baru dari kami, bantal polyester berkualiti dan tahan lama.😄

Nak harga menarik boleh beli banyak2 10 ke atas.
Boleh bagi pada mak ayah lagi.😊
Whatsapp atau telefon kami sekarang

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Rabu, 25 Mei 2016

Tilam Hotel Kilang 1st Class

JUALAN TILAM HOTEL DARI KILANG DREAMLAND
Kami menjual tilam-tilam hotel baru terus dari kilang.
Tilam dari jenis Tilam Hotel Supreme.
Tuan dan puan boleh membeli pada harga kilang dan dapat tilam yang berkualiti, selesa, tahan lama dan paling penting tilam2 hotel supreme direka untuk perlindungan tulang belakang.
Stok sedia dari kilang.
Ada 4 saiz untuk dipilih:
1)saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2)saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3)saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4)saiz tilam single =  3' x 6'3" x 9.5"
Ciri2 penting tilam Supreme;
-Tebal 9.5 inci
-mempunyai teknologi Spring Miracoil untuk Support tulang belakang   
-superior Edge Support
-safe & Reliable
-tahan lasak dan selesa
-warranty 10 tahun (sejarah hotel boleh pegi 15 tahun)  -kestabilan Thepresa Spring (minimum partner disturbance)
-Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU
Tempahlah sekarang melalui no. Saya ehsan 018-2410796.

Selasa, 24 Mei 2016

Lagi...Set Tilam Victoria+Stella dark brown Kedah

Lagi dah sampai Set tilam Victoria 12"+katil Stella color Dark Brown di Kuala Nerang, Kedah... :)
Terima kasih customer sporting dan baik, share gambar yang cantik... :) memang puas hati katenyer...
Anda bila lagi nak tukar katil dan tilam baru...
Jom beli set katil dan tilam baru... Sempena Raya... :)
Beli spec hotel lah... memang bukan yang biasa2... Rare punya... pasti terkejut bila dapat... :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Semua tilam hotel yang telah dibeli akan mendapat 10 tahun warranty dari kilang Dreamland. Jadi jangan risau, kami bantu anda mendapatkan tilam yang terbaik dan berkualiti dengan harga yang sangat2 berbaloi2... Jom Pm sekarang!!!
Set Victoria 12 inci dan Katil Stella ni memang budget betul!!! CUBA LAH BELI DULU. BARU TAHU!!!
Cuba lihat dah baca testimoni customer kami... memang puas hati!!! Jom beli!!!

Isnin, 23 Mei 2016

Panduan Belian Tilam Hotel Online

TILAM HOTEL SEMUA BARU BUKAN SECOND HAND!
Cara Order: Bayar dan Terima Tilam hotel
Panduan Selepas Anda membuat Full Payment ke atas akaun yang telah diberi:
1. DETAILS
Beri details maklumat anda iaitu Nama, Alamat Penuh dan 2 Nombor handfon SELEPAS BUAT BAYARAN PENUH.
2. SNAP
Send satu Snap bukti bayaran.
3. WAITS CALLING
Tunggu panggilan dari kerani Dreamland untuk confirmkan barangan belian dan tarikh penghantaran. Nombor biasa yang akan naik 012688xxxx.
4. SEMAK TARIKH DELIVERY ANDA DGN KAMI
Biasanya kalau client tak pickup fon time kilang call. Dia akan inform saya. Jadi jangan risau kerana saya juga boleh tolong check tarikh delivery barang tersebut.
5. WAIT DRIVER
Semasa tarikh penghantaran barang. Driver kilang akan call customer dahulu sebelum membuat penghantaran utk confirmkan ada ke tak orang di rumah. Jadi jangan risau sangat insyaAllah barang anda akan sampai dengan selamat betol2 depan rumah.
6. SHARE
Last. Boleh lah share gambar tilam dan bg testimoni... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Harap posting ini dapat mengurangkan keraguan anda malah menyenangkan hati anda untuk membuat payment dan seterusnya menikmati hari2 indah dengan pasangan anda bersama Tilam Hotel ni... :)
Tilam Hotel: Real back Support: Real Comfort Zone
Ingat!!! beli kilang no booking fees dan kene bayar full payment terus... :) baru kite boleh submit order...
MAAF KAMI TIADA KEMUDAHAN KAD KREDIT...

Ahad, 22 Mei 2016

Lagi testimoni baru. Set milan dan tilam hotel

Alhamdulillah sampai lagi Full Set katil Milan+Tilam Hotel Supreme di Titi,jabatan penjara Malaysia negeri sembilan.
Tahniah buat bakal suami ni sebab awal2 dah bijak membeli Set Tilam Hotel.. Untung buat bakal Raja sehari ni dapat beli Tilam Hotel yang dijamin berkualiti dgn 10 tahun warranty... memang tahan sampai ke anak cucu insyaAllah... Duit tak banyak tapi boleh simpan untuk kualiti terbaik setanding Hotel 5 stars kan.... :)

Terima kasih tak terhingga pada customer sebab sudi share gambar... cantik... moga dimudahkan urusan walimah dan bahagia kekal hingga ke Jannah... :)

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Bijak membeli Menang Memakai...
Tilam Hotel hari2 fell macam kat hotel...
Pergi Hotel mesti jumpa Tilam Hotel... Tidur lena tanpa sakit sana sini...
Mai lah beli abang2, kakak2... Tilam Hotel... Tilam yang betul2 menjaga kesihatan tulang belakang anda... :)
Real Back Care... Real Comfort...
Ini baru reall...

Sabtu, 21 Mei 2016

Lagi testimoni Chiro Anniversary latest produk

Tak sabar betul nak menaip testimoni kali ni...  Order dah sampai ke Sik, Kedah dan amik masa 8 hari utk Delivery... Mohon banyak2 terima kasih sebab sabar dan tabah menunggu delivery Tilam Hotel ni... sporting dan tenang2 jer akhirnya sampai gak order :)
Belian:
Tilam chiro anniversary+katil stella cream saiz queen+Bantal latex
FOC: Set comforter
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Set Stella memang Hot Sales!!! Matching pulak dengan Tilam Chiro Anniversary ni memang Mantop!!! Tidur lenalah hangpa :) :) :)
Mai la pm dan beli... betul2 sangat Terbaik Kualiti nya dijamin 5 Stars... :)
Terima kasih customer sudi share gambar... Terbaiikk!!!

Bantal hotel

Bantal hotel 100% High quality polyester fibre
Bantal Latex
Bantal peluk/ Bolster foam
Stok ada dirumah Taman Desa Baiduri Cheras... Sesapa berminat nak beli boleh COD kat Giant Cheras Utama.
Perkhidmatan postage easyparcel juga disediakan...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Terima Kasih... :)

Jumaat, 20 Mei 2016

Tilam hotel tilam terbaik bagi wanita...

Tilam Hotel Supreme 9.5 inci dah cukup baik sesangat2 untuk:
✔Wanita Preggy
✔Wanita dalam Pantang
✔Wanita yang menyusui bayinya
✔Wanita berlebihan berat badan
✔Wanita yang sakit pinggang dan
✔✔✔✔✔Semua Wanita2 yang sayangkan diri sendiri juga keluarga tercinta...
Bukan buat cerita tapi kite dah pernah merasa katil patah, tilam tenggelam semasa nak menyusu dan dalam pantang, siksa betul rasanya... tak tahu nak cerite camner dah tapi paham2 ajer ler...
Dengan Tilam Hotel Supreme ni sahaja semua masalah berkenaan tempat kite rehat duduk baring tidur ni selesai... Alhamdulillah... biarlah belanja lebih sikit asal senang hari kemudian... itu yang terbaik...
Cubalah pakai dulu... Tilam Hotel Supreme 9.5 inci ni memang pilihan terbaik anda takkan menyesal seumur hidup... :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Gambar ehsan dari customer dah 3 bulan pakai Tilam Hotel Supreme+Katil Milan color dark brown... memang pueh hati... ⭐⭐⭐⭐⭐.... nak bagi 5 bintang...:)

Khamis, 19 Mei 2016

Rebet 200 untuk set mahal

Rebet RM 200 untuk sesape nak beli Set Mahal ni...
Rebet sah selagi stok masih ada ok...
1. Tilam Sanctuary 14"+Katil Vera
2. Tilam Sanctuary 14"+Katil Donna
3.  Tilam Sanctuary 14"+Katil Bridgette
Sape2 nak jadi kaya. Elok beli set ni...
Sape2 nak jadi jutawan senyap elok ngidam set ni...
Sape2 duit kocek lebat tu... heee... mai la pm...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Beli sini je. Mudah. Relax jer... :)
Kite jual memang harga kilang... Anda nak simpan duit lebih? Elok sangatlah jimat... beli sini jer... :)
Tilam Sanctuary 14 inci memang untung. Latex eurotop dan poket spring. :)

Flat Cheras pun hantar jugakkkk

Dah sampai Flat Sri Melaka, Cheras... Tilam Hotel Supreme+Katil Stella color Cream+pelapik tilam saiz queen... :) terima kasih banyak2 ye pada customer ni sudi share gambar... :)
Pada penghuni flat2 sekalian... jangan risau... jangan takut barang tak sampai atau tak muat... sebab ada ramai jer customer2 yang dah berjaya beli dengan kami duduk flat... selamat sampai dan muat ngam2 jer... jadi relax2 jer... janji sampai kan...
Relax2 jer... kite hanto depan umah dan siap pasang...
Relax2 jer...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
TILAM HOTEL... MENINGKATKAN GAYA DAN MUTU KEHIDUPAN ANDA
TILAM HOTEL... UNTUNGLAH SAPA DAH BELI... :)

Rabu, 18 Mei 2016

Kajang! Dah sampai lagi Tilam Hotel Suite Luxury!

Lagi dah sampai order ke Kajang... Set Katil Milan + Tilam Hotel Suite Luxury 12"... Memang anggun dan bergaya... cantik dan puas hati...
Kepada yang berminat nak memiliki set ni, Cepat rebut peluang beli set ni dengan harga Promosi sehingga esok sahaja...
Tilam Hotel Suite Luxury 12"... Tilam latex euro top dan poket spring... Dapatkan harga promosi sekarang sehingga esok sahaja... tq :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Terima kasih customer Taman Tropika Kajang sebab share gambar... :) Terbaik.. :)

Selasa, 17 Mei 2016

Rembau!!! Mai dah Tilam Hotel...

Lagi Tilam Hotel Supreme saiz queen dan mattress protector dah sampai Rembau, N9... Tahniah berjaya beli tilam hotel baru... memang terbaik!!!
Terima kasih customer sudi share gambar tilam...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Pada yang masih teragak2 nak beli ke tidak???
Jangan teragak2 lagi dan beli jer lah... sebab pelaburan beli tilam hotel memang berbaloi dan yang pasti anda pasti akan puas hati... insyaAllah...
Tilam Hotel... berkualiti dan mampu milik...
Terima kasih semua... :)

Isnin, 16 Mei 2016

Lagi! Lagi! Promosi Tilam Hotel Suite Luxury

Assalamualaikum... promosi tilam suite luxury kini dibuka!!!
Sebenarnya harga promosi dah berakhir... tapi saya dapat khabar barita baik dari kilang. Oleh kerana banyak sambutan... kilang berbesar hati untuk buka lagi promosi tilam latex dan poket spring tebal 12" ni... tapi sehingga isnin ni sahaja...16/5/16....

Jadi tuan/ puan berminat tak?
Jika berminat komen YA dan saya akan berikan harga promosi...
InsyaAllah kite bagi harga kau kauu punyaa... sempena bulan Sya'ban menanti Ramadhan....

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Set katil tilam hotel, berkualiti dan branded... :)

Ahad, 15 Mei 2016

Tilam Chiro rebranding... free comforter set!!!

Berita baik seterusnya... :)
Perkara penting yang anda perlu tahu tentang Tilam Chiro Anniversary 12 inci...
Sebenarnya ia adalah salah satu produk terbaru Dreamland hasil rebranding dari Tilam Chiro support 3...
Senang cerita diorang ni kembarlah... hampir sama...
Boleh tengok gambar... dan sekarang diorang tengah buat promosi Tilam Chiro Anniversary siap free Set Comforter bernilai rm 699.
Jadi mana2 yang sungguh2 nak boleh...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam Chiro Anniversary 12"... satu lagi produk terbaru innovasi dari Dreamland... Selamat mencuba... :)

Sabtu, 14 Mei 2016

Shah Alam!!! Lagi Tilam Hotel mai lagi!!!

Tilam Hotel Supreme 9.5" saiz super single dah selamat sampai di seksyen 16 Shah Alam. Alhamdulillah, terima kasih sudi share gambar tilam... ianya sangat2 berharga bagi peniaga online macam kami ni... :)
Janji ada gambar... share... barulah nampak kebenaran dan ketelusan perniagaan Tilam Hotel ni... :)
Ok... pada yang masih lagi belum dapatkan tilam hotel, saya nasihatkan supaya beli tilam ni sebelum anda menyesal... sebab ada client share katanya silap beli tilam lah... kene tipu lah... bila beli luar...
Emmm... biasalah tu asam garam kehidupan... harap sabar pada yang dah ada pengalaman tu...
InsyaAllah Tilam Hotel... tak ada lagi complaint
Semuanya berpuas hati... Alhamdulillah...
Syabas pada yang dah berjaya beli...
Jom pakat2 promote lah kat member supaya member merase jugak kebaikan dan manfaat daripada belian Tilam Hotel yang Super Berbaloi2 ni... :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails