Sabtu, 30 April 2016

Order dah sampai ke Puchong lagi...

Order 25/4 dpt 28/4... alhamdulillah... cepat!!!
Terima kasih customer dari Puchong sebab berjaya beli
Tilam hotel suite luxury 12" queen
Tilam hotel supreme 9.5" queen
Katil milan queen color dark brown dan bantal hotel :)
Terima kasih sudi share gambar... :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam hotel... memaknai kehidupan mu... :)
Dah tentu2 si kecil tidur lena di sisi ibu tersayang...
Kasih sayang ibu dan ayah memang tidak ternilai... :)
Tilan hotel... mewarnai lukisan hidup mu... dengan senyuman manja... :)
Jom beli... baru lah real... :)

Jumaat, 29 April 2016

GuuWa caya laaa...

TILAM HOTEL SUITE LUXURY!!!!
BAGUS KE TILAM NI???
Betul-betul Bagus ke? "Memang betul tuan"
Tilam ini bukan sekadar berjenama terkenal , bukan indah khabar dari rupa, tapi memang reputasinya setanding dengan kualitinya.
Banyak tilam spring dipasaran, tapi tiada kualiti. Tapi #Tilam Suite Luxury  menggunakan spring poket dan lapisan latex yang terkenal dengan keunikannya. Tak percaya? boleh semak dan baca penerangan saya dalam post yang seterusnya ye.
Kami sendiri dah guna salah satu tilam Dreamland, dan alhamdulillah begitu selesa, dan yang paling penting banyak membantu kesihatan tulang belakang kami sekeluarga.
Anda bila lagi?
Pm kami untuk sebarang pertanyaan
 Berita Baik buat 10 orang pertama yang PM pada WHATSAPP kami pagi ini akan menerima Potongan Harga Lebih Dari Biasa
whatsapp 0182410796
whatsapp 0182410796
whatsapp 0182410796

Khamis, 28 April 2016

Set Cadar Hotel Baru 5 stars !!! Kelasss nyerrr

Set Cadar Hotel Baru memang standard 5 bintang lah kalau akak2 pakai... Baru ada keelass gitew... :)
Nak pakai kat rumah boleh...
Nak pakai hias bilik pengantin boleh...
Nak bagi hadiah special kat pasangan boleh...
Saje2 nak try nk bagi bilik nampak GEMPAKK CUNN boleh... :)
Harga memang murah dari luar... branded punya
Fitted Bedsheet. Getah bentuk U-shape mudah nak pasang dan nak basuh.
Sangat kemas, kurang kedut, kainnya sejuk dan selesa...
FULL SET CADAR HOTEL NI ADA:
◆ Fitted Bedsheet (Up to 12 inci Mattress only)
◆ Quilt Cover
◆ 2 Pillow Case
◆ 1 Bolster Case
4 Saiz : king, Queen, Supersingle, Single
Nak tempah? Kite boleh terus POS ke rumah ANDA terus...
Cara order semudah ABC kalau setuju nak beli...
Cash - Order - Pos - Pakai
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
ADD ON:
Quilt Insert: Bantal Hotel: Bolster: Latex: Pelapik Tilam: Tilam Lipat:
Nak Cod pun boleh kat area Sentul...

Rabu, 27 April 2016

Tak perlu pilih lagi... Tilam Hotel je di hati...

Kenapa nak pilih tilam biasa?
Kalau ada Tilam Hotel yang harga nya memang mampu milik???
Kenapa nak pilih tilam biasa lagi?
Kalau sejak dolu2 lagi asik2 sakit badan???
Kenapa nak pilih tilam biasa lagi?
Kalau dah tahu Tilam Hotel ni dapat selesaikan masalah tidur tak lena, sakit badan dan masalah tilam melendut lansung lunyai???
Kenapa nak pilih tilam biasa?
Kalau ada pilihan Tilam Hotel berkualiti tinggi! Lasak! Tahan lama! Spring dan buatannya selari dengan teknologi sekarang... :)
Tilam Hotel ku inilah nanti...
bisa menguntumkan senyuman pasangan mu hari2... :)
Tilam Hotel inilah...
Menjadi tempat landing no 1 paling best landing lepas penat g kerja... :)
Tilam Hotel inilah...
Akan menemani anda sehingga akhir usia dengan kesetiaannya menjaga tulang belakang dan memberi anda keselesaan ketika tidur... :)
Orait... Jangan tunggu lagi... :)
Jom PM SEKARANG!!!
Duit belum cukup? Takpe... kite kumpul sikit2... lama2 dapat merasa insyaAllah... :)
Apa2 pertanyaan boleh simpan 2 NOMBOR UTAMA NI...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Selasa, 26 April 2016

3 Hot Deals!!!

3 JENIS TILAM HOTEL HOT DEALS!!!
--------------------------------
TILAM HOTEL DENGAN LAYER LATEX & POKET SPRING
--------------------------------
1.....Tilam Hotel Suite Luxury,12 inci
2.....Tilam Sanctuary, 14 inci
* King n Queen size only
--------------------------------
TILAM HOTEL LAYER FOAM & MIRACOIL SPRING
--------------------------------
3.....Tilam hotel supreme, 9.5 inci
King, Queen, Super Single n Single size :)
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Isnin, 25 April 2016

Tak perlu pilihan lain jika ada Tilam Hotel

Kenapa nak pilih tilam biasa kalau ada Tilam Hotel yang harga nya memang mampu milik???
Kenapa nak pilih tilam biasa kalau sejak dolu2 lagi asik2 sakit badan???
Kenapa nak pilih tilam biasa lagi kalau dah tahu Tilam Hotel ni dapat selesaikan masalah tidur tak lena, sakit badan dan masalah tilam melendut lansung lunyai....
Aduila geng... percayai ku Tilam Hotel ku ini bagus bangat... Lasak bertahun lamanya... bisa menguntumkan senyuman pasangan mu hari2 dong... :)
Orait.. jom PM SEKARANG!!!
3 HOT DEALS!!! Tilam Hotel terbaik ni untuk anda dengan harga kilang :)
Ready duitnya dulu ok. Sebab beli kilang kena full payment... apa2 pertanyaan boleh simpan 2 NOMBOR UTAMA NI...
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ahad, 24 April 2016

Agen online. No shop.

Tilam hotel harga kilang. Agen online dreamland.
Tilam Hotel yang akan sangat puas hati pakai.
Tilam Hotel memang feel hari2 cam tido hotel.
Tilam Hotel Baru. Tilam Hotel Mampu Milik.
TILAM HOTEL DREAMLAND HARGA KILANG!!!
Tilam Hotel mewangikan bunga cinta pasangan anda selamanya....
Tilam Hotel untuk semua...
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Potret kan kenangan abadi anda dengan Tilam Hotel :)

Sabtu, 23 April 2016

Bayar dan Terima Tilam hotel

Panduan Selepas Anda membuat Full Payment.
1. Beri details maklumat penghantaran iaitu Nama, Alamat Penuh dan 2 Nombor handfon.
2. Send satu Snap bukti bayaran.
3. Tunggu panggilan dari kerani Dreamland untuk confirmkan barangan belian dan tarikh penghantaran. Nombor biasa yang akan naik 012688xxxx.
4. Biasanya kalau client tak pickup fon time kilang call. Dia akan inform saya. Jadi jangan risau kerana saya juga boleh tolong check tarikh delivery barang tersebut.
5. Semasa tarikh penghantaran barang. Driver kilang akan call customer dahulu sebelum membuat penghantaran utk confirmkan ada ke tak orang di rumah. Jadi jangan risau sangat insyaAllah barang anda akan sampai dengan selamat betol2 depan rumah.
6. Last. Boleh lah share gambar tilam dan bg testimoni... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Harap posting ini dapat mengurangkan keraguan anda malah menyenangkan hati anda untuk membuat payment dan seterusnya menikmati hari2 indah dengan pasangan anda bersama Tilam Hotel ni... :)
Tilam Hotel: Real back Support: Real Comfort Zone
Ingat!!! beli kilang no booking fees dan kene bayar full payment terus... :) baru boleh submit order...

Jumaat, 22 April 2016

Tak tahu pilih tilam?

PANDUAN MEMILIH TILAM
Tujuan utama kenapa kita perlu memilih tilam adalah untuk mendapatkan tilam terbaik tetapi dengan harga mengikut kemampuan kita. Tak rugi kita luangkan sedikut masa untuk mengkaji dan membuat tinjauan ciri-ciri dan kreteria setiap tilam berjenama yang berada dipasaran.
Pertama kita senaraikan ciri2 tilam yang perlu kita ada;
1) keSelesaan
2)Tahanan lasak
3)Selamat digunakan
4)Sistem spring bagi tilam spring
5)fabrik tilam
6)jenis2 layer pada tilam seperti foam, latex, fiber sabut dan lain2
7)Jaminan dari pengeluar tilam seperti ada 10 tahun jaminan jika berlaku kerosakan.
8)Harga yang mampu milik dan populariti
1) Keselesaan.
Untuk menguji keselesaan tilam kita bolwh cuba baring pada tilam tersebut. Cuba baring secara mengiring dan melintang pada tilam.
ketika mengiring pastikan tidak rasa tekanan yang lebih di bahu atau lengan.
Baring melintang pula dan pastikan tak rasa tenggelam.
Tilam yang baik memberikan rasa selesa pada seluruh anggota badan.
Kemudian cuba goyang dan henjutkan tilam dan pastikan ada teman yang duduk disebelah kita. Ini bertujuan untuk menguji jika anda rasa tak terganggu bila pasangan anda di sebelah bergerak. Jika teman disebelah tidak terganggu itu adalah salah satu ciri2 tilam yang baik.
2) Tahan lasak.
Kita boleh semak pada senarai spesifikasi tilam. Tilam yang tahan lasak boleh bertahan lama dan berkualiti.aq
3)Selamat digunakan.
Boleh disemak pada spesifikasi tilam. Tilam yang selamat digunakan akan mengelakkan kecederaan pada anggota badan.
4)Sistem Spring.
Boleh disemak pada spesifikasi tilam. Sistem spring memainkan peranan paling besar dalam keselesaan tilam. Sebab selesanya tilam bukan bergantung pada layer yang lembut tapi sistem spring yang baik. 2 sistem spring terbaik iaitu miracoil dan pocket spring.
5)Fabrik Tilam
Boleh disemak pada spesifikasi tilam. Antara ciri fabrik yang baik ialah anti-hama, ketahanan, dan pengudaraan yang baik. Fabrik yang bermutu juga sedikit sebanyak menyumbang pada keselesaan dan kesihatan badan.
6)Jenis2 lapisan/layer.
Ada beberapa jenis layer pada tilam yang baik. Antaranya lapisan latex yang bersifat kenyal, Eurotop yang lembut dan empok, plushtop yang lembut, dan pillow top merupakan tambahan dari matras plush top. Ada juga lapisan dari fiber semula jadi seperti fiber sabut yang selesa dan sederhana lembut.
7)Jaminan
Pastikan tilam yang dibeli mempunyai jaminan yang panjang. Biasanya 10 tahun dan ada juga hingga 15 tahun. Lebih panjang waktu jaminan lebih bagus.
8)Harga mampu milik dan populariti
Jika kita pandai memilih dan mencari pasti kita akan dapat membeli tilam yang berkualiti diantara jenama2 terkenal pada harga yang rendah dan mampu milik.
Akhir sekali buat kajian tentang populariti tilam yang mahu dibeli. Tengok saja tilam yang digunakan oleh hotel2 terkemuka jenama tilamnya. Tilam pilihan hotel2 terkemuka pasti mempunyai prestasi yang baik.
Semua panduan ini boleh digunakan untuk anda memilih dahulu tilam idaman sebelum membeli.
Kesemua ciri2 diatas terdapat pada Tilam Hotel Dreamland dan jenama2 terkenal yang lain.
Tapi Tilam Kami ada satu kelebihan iaitu HARGA KAMI PALING MURAH. JADI MENGAPA PERLU BAYAR LEBIH
Pm kami sekarang atau whatsapp pada 0182410796./ 011-37538336

Khamis, 21 April 2016

Tawaran Tilam Hotel

"Aduila!! tiap2 pagi bangun tido mesti sakit belakang. Rehat takde pernah cukup. Badan dah sakit2 :("
--------------------------------
TESTIMONI
--------------------------------
"Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq" - Client A.
"Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido." - Client B.
"Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela." - Client C.
--------------------------------
THE REAL TILAM HOTEL tebal 9.5 inci memiliki:
--------------------------------
* Spring Moracoil (teknologi spring terkini yang mampu melindungi tulang belakang dengan sempurna)
* Foam as comfort layer. Firm. (untuk memberikan keselesaan yang sebenar)
* Warranty 10 Tahun. Any problem. Roger kami ok.
* Minimum Disturbance ( Abg turun katil, confirm akak xeffect apa2)
* Sangat lasak dan boleh pergi sampai 20 tahun
* Tilam ni memang Spec hotel sebab tu color jalur belang2 utk membezakan dengan tilam biasa
* Tidak tenggelam. Tidak melendut. Steady jer...
* Ada pelbagai saiz: Single, Super Single, Queen dan King.
* Jenama Dreamland- jenama PREMIUM bagi brand Tilam di Malaysia. Majority dah tau kan harga tilam Dreamlandni agak mahal.
--------------------------------
TAWARAN HEBAT!!!
--------------------------------
Nak bagitahu...
... harga Pasaran luar untuk (Tilam sahaja tak termasuk katil)
TILAM KING = RM 2,505.00
TILAM QUEEN = RM 2,050
TILA SUPER SINGLE = RM 1,550
TILAM SINGLE = RM 1,150
Cer bezakan dengan harga tawaran kami... amat berbaloi dan mampu milik...
... hari ini anda boleh dapatkan "EARLY BIRD" dengan harga
TILAM KING = RM 900
TILAM QUEEN = RM 800
TILA SUPER SINGLE = RM 600
TILAM SINGLE = RM 550
Jimat berganda kan???
===========
TAKE NOTE
===========
Tawaran terhad hanya untuk 100 orang sahaja.
YANG SERIUS SAHAJA....
--------------------------------
PM sekarang!
Whatsapp sekarang!!
Call/ sms sekarang!!!
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
--------------------------------
Caj Penghantaran Depan Rumah dengan lori Dreamland
Dalam KL & SELANGOR RM 50 sahaja
Luar KL & SELANGOR RM 80 sahaja
--------------------------------

Rabu, 20 April 2016

Tilam Hotel suite luxury 12" Dreamland

Lagi dah sampai Tilam Hotel Suite Luxury 12" saiz king di seksyen 24 shah alam dan bantal hotel... :)
Terima kasih kerana berkongsi gambar... alhamdulillah memang terbaik dan senang berurusan dengan customer ni... semoga boleh lah kami dapat repeat order lagi... :) insyaAllah
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Jom pakat2 tukar tilam hotel ler kite...
Tilam Hotel baru betul2 support tulang belakang... :)
Badan sihat Otak cergas Minda Positif....

Selasa, 19 April 2016

Tilam Hotel Suite Luxury lagi...

Customer yang sporting dan terbaik dari taman kinrara, Puchong. Share gambar Tilam Hotel Suite Luxury 12 inci yang memang cukup luxury.. :)
Kepada yang kat luar sana yang nak sangat pakai tilam dengan layer latex dan pakai pulak poket spring dengan perlindungan fabriknya anti hama dan tahi lalat antidustmites... bolehlah bertukar kepada tilam hotel suite luxury ni... pasti hari2 tak sabar melandingkan diri lepas penat seharian bekerja di luar, mencari rezeki membanting tulang 4 kerat he3 :)
Sebab dia akan membantu memberikan anda keselesaan tidur yang nyenyak dan support tulang belakang yang sempurna... :)
Bertukarlah kepada Tilam Hotel: Real Comfort Zone: Real Back Support :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Harga yang ditawarkan adalah harga yang memang mampu milik... Jadinye para suami, tawan hati buah hati kite dengan Tilam Hotel Suite Luxury ni... :)
Barulah bunga2 cinta berputik kembali... :)

Isnin, 18 April 2016

Tilam hotel+katil Milan dark brown

Alhamdulillah baru sampai... tilam hotel supreme dan katil Milan saiz queen 2 unit dari customer kajang... :)
Color dark brown... cantik kan?
Terima kasih sudi share gambar kepada kami... gambar2 ini penting sangat utk kami usahawan terus mara ke depan dalam industri produk perabot online ni... :)
Jom pakat tukar tilam baru katil baru
Pakai Tilam Hotel hari2 feel mcm tidur hotel... :)
Tiada masalah sakit pinggang, katil patah, melendut sana sini... sebab kami jamin insyaAllah puas hati...
Yelah kite berani ckp bgth sebab hotel2 semua guna tilam ni... memang dah puluh2 tahun masih utuh lasak dan selesa....
Kenapa tak kite beli jugak kan??? Merasa nikmat tilam hotel support tilang belakang... Ape lagi?
Prepare duit then roger kami... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ahad, 17 April 2016

Tilam Hotel Terbaik punyaa. DEALS...

SET TILAM CHIROTEL SUPREME
Produk Terlajak Laris di pasaran Online !!!
*****************************************
1)saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2)saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3)saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4)saiz tilam single = 3' x 6'3" x 9.5"
*****************************************
Tilam Hotel chirotel supreme
Tebal 9.5 inci
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang   
USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System
Firmer Body Support
Superior Edge Support
Superior Spinal Support
Safe & Reliable
Sangat Tahan lasak  
Warranty 10 tahun (sejarah hotel boleh pegi 15 tahun) 
Kestabilan Thepresa Spring (minimum partner disturbance)
Sangat selesa dan comfort.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU
--------------------------------
TILAM HOTEL. REAL COMFORT ZONE. REAL BACK SUPPORT.
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Nampak macam lopek sebab color belang2 tapi prestasi bila tidur memang tiada tandingan kehebatannya dan kesedapannya... Tilam hotel... Tilam pilihan ramai... :)

Sabtu, 16 April 2016

Tilam Hotel Baru Dari Kilang

We are very2 Sorry... sebab Kami tiada kedai...
Semua tilam adalah direct dari Kilang Dreamland... Kami hanya agen Dreamland yang menjual semua produk Dreamland... secara Online sahaja...
Kalau biasa tidur hotel senang nak cerita sikit feel tilam ni...
Kalau tak biasa. Agak susah sikit nak consult untuk merasa tilam hotel ni... tapi tak mengapa sebab...
KEBANYAKKAN TESTIMONI 100% SANGAT PUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI
Semua gambar tilam dan katil di dalam page ni customer punya. Mereka dah berjaya beli dengan kami seara online. Alhamdulillah...
Beli online ni mudah sebenarnya... dari 1 sudut dapat mengurangkan kos customer spt petrol, tenaga dsbg... dan bagi kami. Kami tiada kos sewa kedai sebab tu harga kami jauh lebih murah... :)
InsyaAllah ada rezeki dapatlah beli dengan kami di sini... kalau tak pun tak mengapa... mungkin rezeki usahawan lain pula... yang penting kite sentiasa sangka baik... dan tidak menipu. Tipu kan menyebabkan rezeki tak berkat. Nauzubillah... :)
Ok... bersama membantu ekonomi umat islam... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-37538336
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
InsyaAllah tuan order dengan kami dan kami akan pastikan order tuan sampai...
Jom kite bincang sampai jadi...
Harga yang pasti bukan harga luar tapi harga kilang dan spec hotel 5 stars lafi tew... :)

Jumaat, 15 April 2016

Tilam Hotel sanctuary Kurang sakit pinggang

Order orang Jalan Klang Lama Kuala Lumpur dah sampai semalam...
Dah test tido... brother ni memang ada masalah sakit tulang belakang... dia risau betul nak beli... takut tak dapat seperti yang dijangkan dan... :)
Last2 dia beli jugak Tilam sanctuary saiz king dan 2 bantal latex... cer baca feedback dia... memang sesangat positif... alhamdulillah... anda pun patut2 try... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-37538336
Inilah Masanya nak memanjakan diri dengan Tilam Hotel terbaik yang memberi anda Penjagaan Tulang Belakang yang Sebanar... :)
Real Back Support...
Real Comfort...

Ahad, 10 April 2016

Vera & Sanctuary

Dah kabo dah... beli sini lagi untung...
Dah kabo dah... beli sini memang harge murah kau kauuu punye...
Terima kasih customer dari Seremban dah terima set katil Vera dan tilam Sanctuary saiz King...
Harga memang mampu beli katanye... kalau di luar memang tak dapat laa hanya mampu tengok jerr :)

Mana2 dah berkenan tu... boleh...
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Memang kite bg harga murah2 punye...
Termurah!!! Murah!!! Murah berganda-ganda!!!

Sabtu, 9 April 2016

Prestasi tilam hotel yang terbaik

Order 30/3/16 ni dapat harini 2/4/16
Alhamdulillah terbaiklah prestasi penghantaran yang dreamland sediakan...
Customer pandan indah, Kuala Lumpur ni pueh hati sgt2 dengan tilam hotel dan masa penghantaran on time... :)
Belian tilam hotel supreme saiz queen...
Mai la beli 1 tilam hotel..  Tilam Idaman Malaya... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Khamis, 7 April 2016

Promosi April 2016

PROMOSI!!! SALES BULAN APRIL!!!
TILAM HOTEL DREAMLAND HARGA KILANG!!!
HARGA RUNTUH!!! MURAH DARI BIASA!!!
PROMOSI TERHEBAT!!!
TERLAJAK MURAH!!!
TILAM HOTEL!!!
Tilam hotel saiz king dari customer Puncak Alam dah sampai... dan 2 biji bantal hotel polyester. . :)
Tilam hotel... Tilam yang boleh dipercayai... Terbaik punyee prestasi turun temurun... :)
MANA YANG BELUM BELI... BOLEH BELI...
PM/ Whatsapp/ Call/ SMS
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Kasi murah2 punye... :)

Rabu, 6 April 2016

Set Jimat Tilam 12" sekali dengan Katil

Lagi dah sampai set Tilam Victoria dan Katil Stella
Tilam 12 inci dengan spring miracoil yang mampu support tulang belakang anda bagi memastikan tulang belakang anda bebas dari segala sakit2 dan lenguh2...:)
Ini barulah reeeaaalll... Terbaik punya penjagaan tulang belakang... :)
Tilam Hotel lerrr... selesa tak hinggat... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ada 10 tahun warranty. Dalam tempoh tu jika ada apa2 masalah boleh bagitahu saya. InsyaAllah saya bantu untuk dapatkan yang terbaik. Janji Puas hati... :)

Selasa, 5 April 2016

Divan xd headboard memang sebijik mcm Hotel

Cik Nurul dari Kg Baru K.L. baru beli Set Tilam Hotel Supreme dan Divan tanpa headboard saiz Super Single bersama2 Set Cadar Hotel Baru... :)
Cantikk kan??? Memang kelasss sangat2... :)
Barulah reaal feel tidur macam di hotell 5 stars...
Minggu dpn stok baru Set Cadar Hotel sampai dan
Bolehlah sesape berminat nak beli set cadar ni buat pre order...
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam hotel
Bantal hotell
Cadar hotelll
Wahhhh... semua brand2 ada cap hotelll ok... :)
Memang berbaloi2... kualiti... mampu milik punya...
Lai...lai.. lai... jangan malu segan pm jer... :)

Isnin, 4 April 2016

Jumpa Tilam Hotel di Hotel

Baru-baruni sahabat baik admin pergi bercuti di Damai Laut Lumut.
Tilam di Damai Laut ni pun guna Tilam Hotel dari Dreamland.... padanlah sedap tidurrr... perhhh... :)
Nak cakap lebih2 pun tak guna... kite dah ada banyak testimoni bahawasanya tilam hotel supreme yang kite jual ni sememangnya Tilam Hotel Sebenar... :) 5 stars ok...
Jadinye.... mai try dlu.... beli2!!! Berbaloi2 sangat!!!
Harga adalah termurah... harga kilang... :)
Kualiti setanding hotel 5 stars... best punyeee....
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ahad, 3 April 2016

Victoria & Stella Cun Melecun

Dr munirah dari Sungai Siput dah berjaya dapatkan Set Victoria dan katil Stella... fuhhh untunglah dapat plak harga yang tengah promosi riuh2 ni...
Warranty 10 tahun dan jaminan wang dikembalikan jika ada masalah.... insyaAllah...
Yang penting sama2 rasa puas hati... baru seronok nak meniaga gini...
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Senang pm direct inbox pages ok... terus layan...
Harga runding sampai jadi... :)
Apa lagi... Tukar jela tilam lama...
Ganti tilam hotel... baru reaall... :)

Sabtu, 2 April 2016

Tilam Chiro Anniversary 12"

TILAM CHIRO ANNIVERSARY, 12"
Satu lagi Product terbaru dan baru launching... sangat2 best dan kualiti tilamni memang dijamin terrsangat puas hati...
Siap freegift lagi memang untung terbaik punya..
Set Comforter yang jenis mahal2 punya worth rm 699 kilang nak bagi free jerrr... memang best sangat kan...
Ciri2 tilam: spring miracoil: 12 inci: Fabrik tilamni siap dengan perlindungan antimicrobial yang telah disahkan dan ada lapisan foam yang lembut untuk keselesaan dan rasa lembut.
Harga asal
King RM 3409
Queen RM 3029
Harga kami jual
King RM 1799 sahaja
Queen RM 1599 sahaja
Free Set Comforter bernilai RM 699
Caj Penghantaran Depan Rumah
KL & SLGOR RM 50
LUAR KL & SLGOR RM 80
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ada 10 tahun warranty. Dalam tempoh tu jika ada apa2 masalah boleh bagitahu saya. InsyaAllah saya bantu untuk dapatkan yang terbaik. Janji Puas hati... :)
Kerani kilang bagitahu mmg kualiti die lebih dan terbaik... die suggest saya supaya jual yang ni... :)
Customer yang beli aritu pun puas hati....
Memang berbaloi2 lah sangat2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails