Selasa, 29 Mac 2016

Bantal hotel borong banyak2...

Bantal polyester dah ready untuk di pos
Yang besar ke Batu Caves dan yang kecik ke Puchong...
Jarang nak posting kat page ni ttg bantal hotel sebab sales bantal ni laju sangat...
Tak menyempat2 nak post... :)
InsyaAllah lepeh ni boleh lah menayang2kan bantal2 hotel yang nak di pos ke customer jauh2 nu jugak... :)

Bantal hotel...
Tilam hotel...
Memamg pilihan bijak...

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Mai2 pm laju2... :) jangan segan2 tanye ok :)
Bolster... mattress protector pun ada...

Isnin, 28 Mac 2016

Tilam Chiro Anniversary EuroTop... terbaruuu

Sarah dari Puchong... bertuah betul customer ni...
Mana taknye... die adalah pelanggan pertama yang beli Tilam Chiro Anniversary Euro Top queen... :) fuhhhh
TERrrBARU dari kilang... baru launcing minggu lepas...
Sayang ckit sbb... gambar ni time die tak bukak plastik tu lg... jadinye tak nampk surface tilam tu yang memang SELESA tak hengattt kot... :)
alhamdulillah... kalau anda nak try belilah satu
Kilang bagi percuma Set Comforter yang cantik dan berkualiti ok yang jenis set Mahal punyee comforter :) :)
Jom cuci2 mata tengok...
Pe lagi???? mai beli lah.... Selesa tak hengaat kotttt... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ahad, 27 Mac 2016

Tilam Hotel lahhhhh baru bestt

Tilam Hotel dah sampai lagi utk customer di Bandar Baru Bangi...
Tilam Hotel supreme saiz king dan pelapik tilam... :)
Tilam hotelni memang spec Hotel 5 stars...
Kalau biase tido hotel tu... memang confirm tahu dah tilamni... tilam belang2...
Nampak je belang2 tapi spec hotel 5 bintang ok...
Memang kelassss tak hingat... :)
Harga tilam hotel ni memang ratus2 je tak sampai seribu pun...
Prestasi plak setakat ni no complain... terbaik...
Mana nak dapat tilam hotel kat luar harga bawah 1k???
Cubalah... Memang berbaloi-baloi2... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Sabtu, 26 Mac 2016

Tilam Victoria berbaloi2 beb...

SET GEMPAKK!!!
TILAM VICTORIA, 12" + KATIL STELLA!!!
Harga ni memang berbaloi2 sesangat... :)
Full set King baru RM 2150 nett
Full set Queen baru RM 1850 nett
Set ni memang cantik dan nampak hebat!!!
Paling penting kualiti memang dijamin terbaik... :)

Kalau berminat boleh ler pm...
Caj Penghantaran Depan Rumah
KL & SLGOR RM 50
LUAR KL & SLGOR RM 80
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ada 10 tahun warranty. Dalam tempoh tu jika ada apa2 masalah boleh bagitahu saya. InsyaAllah saya bantu untuk dapatkan yang terbaik. Janji Puas hati... :)
psss. Sorry, jangan confius plak dg harga sbb Harga dalam katalog terbalik antara saiz king dan queen :)

Jumaat, 25 Mac 2016

Sanctuary tilam hotel dihati...

Customer dari Mutiara Damansara, PJ
Order Tilam Sanctuary 14" & bedframe Stella saiz Queen
Alhamdulillah set katil dan tilam ini dah selamat sampai ngam2 time customer sampai rumah lepas balik kerja... :)
Apa lagi memang berbunga2 lah hati nak me"landding" kan diri atas Tilam Hotel yang memang empuk tu... :)
Puas hati punyeeee... :)
Pe lagi???
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tapi memang serius bgth takde la tilam latex dan poket spring kat luar tu harga murah bawah 2k
Semuanya harga lebih mahal yg kadang2 blh cecah 4k...
Kualiti tilam kalau sama baik amik harga yang murah...
Janji puas hati dan pastinya berbaloi-baloi lah sangat2... :)
Jom cuci mata tengok2 gambo....
Ni Bedframe/ katil Stella color cream
Dan tilam Samctuary :)

Khamis, 24 Mac 2016

Bedframe cun melecun tak hengattt

Harini admin nak share lagi gambar customer... bukan admin punye... tentang bedframe atau katil...
Bagi sesape di luar sane yang mementingkan lifestyle mewah dan exclusive...
Admin nak cadangkan bedframe/ katil VERA & DONNA ni... :)
Sentuhan fabrik kainnya memang cukup mewah dan sangat berkualiti... berlainan dengan milan dan stella...
Sekali lihat pasti tertawan hati... pasti tertarik punya...
Dipadankan pulak dengan TILAM HOTEL 5 STARS... :)
Memang lah CUNNN sangat tak hengat!!!
Beli kat luar ready 4k tapi dengan kilang sure bawah 2k punyee...
Pe lagi? Cam bese ler... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Vera ada color putih :)
Donna ada color hitam dan cream :)

Rabu, 23 Mac 2016

Tilam hotel suite luxury mewah2

Memang MELETOP KEBAABOWWW!!!
Tilam Hotel Suite Luxury!!! Mewah ala2 Hotel lah!!!
Pelanggan dari Krubong Melaka dah terima
BELIAN PUAS HATI SANGAT!!! CANTIK LAH!!!
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Mai nak cite!!! Dengor ini cite ok!!!
Cite Ciri2 Tilam Hotel Suite Luxury!!!
12 inci tebal
Layer atas ada latex semulajadi
Menggunakan Poket Spring
Getaran pada 1 spring tidak mempengaruhi spring2 lain
Fabric kain yang lembut dan mewahhh!!! Menyamai Hotel 5 Stars yer... :)
Antimicrobs dan antidustmites
One sided usage tak perlu diterbalikkan
Dan 10 tahun warranty!!!
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Mai2 pm laju2... :) jangan segan2 tanye ok :)

Jumaat, 18 Mac 2016

Tilam Hotel Sanctuary dihatiku

Ini dia!!! Ini dia!!! Dah sampai lagi!!!
Kakak2 Abang2 mai tengok ni... order dari cheras
2 tilam single & 1 Tilam legend kite Sanctuary king
Tilam single 8.5 inci tebal dan 5.5 inci tebal
Tilam Sanctuary semua dah tahu kan 14 inci... :)
Semua bedframe ni customer punya... Tilam sahaja yang dia beli Baru... Cantik kan???
Haruslahhh... :)
Rumahku Syurgaku gitu....

Kalau berminat boleh pm... tanye2 dlu pun xp...
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana2 customer yang teringin nak tukar tilam lama...
Mai2 tukar dengan saya... Tilam lama tukar Baru...
Tilam brand Dreamland... Trusted Branded...
Kite bagi yang paling terbaik punya kualiti...
Apa2 masalah selepas pembelian terus berhubung dengan kami dan kami akan usahakan sampai puas hati... insyaAllah... :)

Cuci mata cuci mata tengok2 TILAM HOTEL :)
KUALITI DIJAMIN BERMUTU TINGGI 5 STAR HOTEL

Khamis, 17 Mac 2016

Close up TILAM HOTEL SUITE LUXURY

Close up sikit gambar TILAM HOTEL SUITE LUXURY 12 INCI
Sharing dari sorang customer yg baik hati... :)
Memang cantik dan mewah tilam ni...
Tengah promosi tilam ni!!!
Harga murah!!! Harga kilang... :)
Harga memang terrrrrrlajak Murah !!!
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

SET VERA + SANCTUARY

Alhamdulillah... malamni sampai lagi satu order dari Ipoh...
Set Hot Tahap Hotel 5 Stars la Wei... Terbaik
Ini dia... Tilam Sanctuary dan Bedframe Vera King
Belian tak mahal macam kat luar nu...
Barang plak memey kualiti Cap Hotel High Class...
Ini baru betul betul PUAS HATI buat pasangan bergelar SUAMI & ISTERI...

Apa lagi Jom le Tempah SET VERA + SANCTUARY 14 INCI ni...
Jom... TRANSFER DUIT TERUS... :) Baru betul2 Order kata orang... :)
Sampai betul2 depan rumah... :)

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Jangan tunggu lama2...
Nanti lama2...
Dia diambil orang... :)

Selasa, 15 Mac 2016

Tilam hotel memberi anda rehat yang secukupnya

Nak tak sebelum alarm bunyi kite dah sedar???
Suka tak bila suami/ isteri kite puas hati apabila dapat tidur puas dan tak sakit badan???
Tentu2 nya nak dan suke betul x???
Yele... Bila tak cukup rehat, badan kite pasti akan sakit2 kan...
Sebab tu penting tilam yang support tulang belakang ni...
Bila tilam tak selesa, tidur lama pun rasa tak puas... ye dak?
Itulah sebabnya saya sarankan guna lah Tilam Hotel...
Dah banyak orang dah cakap... puas hati, tak sakit badan dan penting rehat yang cukup.. alhamdulillah :)

Apa lagi.. transfer lah duit tu cepat2...
Jangan disimpan aje dalam bank...
Duit beli Tilam Hotel Dah Tentu2 nye Berbaloi2 seumur kite hidup... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Ingat Sesangat2 Berbaloi2... :)

Isnin, 14 Mac 2016

Tilam Hotel memey comey

Terima kasih atas pembelian ini...
Jika ada masalah jangan segan2 bagitahu kami...
Kami menjanjikan anda puas hati insyaAllah...
Tilam Hotel Tilam tebal 9.5 inci... memang sangat fitted dengan cadar AKEMI... :)
KEMAS DAN BERGAYA... :)
Apa lagi kakak2 dan abang2 try lah sekali... :)
Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur...
Dari baby yang baru lahir hinggalah orang yang sudah berumur.... :)
Sangat sedap dan selesa... memang terbaiklah... :)
Tilam Hotel memey betul2 spec hotel...
Barulah tidur sedap seperti hari2 di hotel... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Ahad, 13 Mac 2016

Tilam Hotel untuk anak2

Orang Paka, Dungun, Terengganu dah terima Tilam Hotel
Tilam Hotel Supreme single... :)
Penghantaran kali ni cepat dan sangat memberangsangkan... Tahniah team Dreamland :)
Ingat!!! Tak kira anda di mana2... pakat hantar depan rumah punya... apa lagi tak kira orang bandar dan luar bandar... pakat pakai tilam hotel lah kite... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Muka anak2 comel dapat tilam baru...
Beli lah 1 utk anak2 tersayang... :)
Yang pasti lasak dan tahan bertahun2 sampai anak besar pun masih ok... pencapaian Tilam Hotel memang terbaik dan steady jer... :)

Sabtu, 12 Mac 2016

Tilam hotel & divan queen belah 2

Lagi Dah Sampai ke Sg. Chua, Kajang.
Belian Full set: Bedframe Stella color dark brown saiz queen dgn Divan belah 2 (sbb tangga sempit)
Tilam Hotel kite :) Tilam Chirotel Supreme
2 bantal polyester beli dan 1 bantal polyester free
1 biji Bantal latex dan Mattress protector
Mana2 tuan/ puan yang tak confident muat atau tak kerana tangga rumah sempit... kita ada sediakan divan dengan belah dua... sebab biase belian divan queen takde belah 2... :)
Jadi apa tunggu... rumah flat, quarters, semua boleh lalu... memang sempurna dan terbaik... insyaAllah.. :)
PM/ Whatsapp 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Kami hanya inginkan yang terbaik... dan paling kualiti untuk kita dan anda semua... :)

Jumaat, 11 Mac 2016

Tilam hotel single? Janji kualiti terbaik...

Taman Kinrara, Puchong dah terima Tilam Hotel
Single size Tilam Chirotel Supreme
Alhamdulillah dah sampai... boleh lah try single dulu... agak2 rasa macam bagus je... beli saiz besar sikit pulak... :)
Memang terpaling bagus ni... rasa nak beli banyak2 nak belanja orang tua dan adik beradik yang lain...
Boleh sangat2 tu.. sebab beli banyak harga lagi super power special... :)
Jom PM/ Whatsapp 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam Hotel Prestasi Tilam yang memang sangat2 boleh dipercayai... :)
Yakin !!! Tilam hotel Tilam untuk anda!!!
:) :) :)

Khamis, 10 Mac 2016

Stella cream dan tilam hotel

Dah sampai di Taman Sri Andalas Klang order
Bedframe Stella Color Cream queen
Tilam hotel supreme saiz queen
Free 1 bantal
Tilam Hotel jenama Dreamland
Tebal 9.5 inci
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang- USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System
Terbaikkk!!!
Macam biase...
PM/ Whatsapp/ Call/ SMS 018-2410796/ 011-39202051

Rabu, 9 Mac 2016

Tilam hotel untuk Mak

Testimoni client yang merupakan ibu2 yang berumur...
Katanya sedap tidur atas tilam ni... biasa jaga pukul 3 pagi... tapi selepas pakai tilam hotel ni pukul 5 pagi baru terjaga... :) sedap sangat tidur sampai tak sedar...
Tak ada sakit belakang dah... memang elok tilam ni...
Alhamdulillah... ala hai sedap tidur ...
Emmm... dah dengar ke komen mak cik berumur ni...
Maka belilah satu untuk ibu dan ayah kamu jika masih ada... :)
Yele org tua kite nak juge merase tilam hotel... :)
Macam bese... :)
PM/ Whatsapp/ Call/ SMS 018-2410796/ 011-39202051

Selasa, 8 Mac 2016

Tilam Hotel Suite Luxury. Mai tempah selagi stok masih ada

Lagi dah sampai order client dari Taman Keramat Permai, KL order... :)
Tilam hotel suite luxury 12 inci saiz queen
Bedframe Stella(dark brown)
Bantal polyester 10 biji
Mattress protector saiz queen
Alhamdulillah... step nak order semudah ABC
1. Pay
2. Sent Order
3. Delivered
InsyaAllah jika ada apa2 kekurangan kami akan baiki kelak... :)
Tilam Hotel 5 Star!!! Harga Murah!!! Kualiti terbaik!!!
Memang berbaloi-baloi!!!
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Sorry gambar client kali ni kabur sikit sebab mak nye yang amik... :)
Jadi ler...

Isnin, 7 Mac 2016

Puncak Alam pun dah terima Tilam HOTEL

Alhamdulillah.. orang puncak Alam dah terima tilam
TILAM HOTEL SUITE LUXURY 12 INCI... SAIZ QUEEN
terima kasih sudi share gambar...
Memang sporting sangat... :)

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM POKET SPRING DAN LATEX!!!

TILAM HOTEL SUITE LUXURY, 12 inci
TILAM SANCTUARY, 14 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Ahad, 6 Mac 2016

Tilam sanctuary dah sampai batu caves

Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves
Duduk Rumah kedai pun boleh tempah...
Yele. Sesapa pun kite kalau rase nak tidur dengan selesa dengan tilam siap boleh support tulang belakang...
Boleh takde masalah...
Tilam Hotel memang untuk semua dan sesuai untuk semua lapisan masyarakat... :)
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL 018-2410796/ 011-39202051
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)
Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler... :)

Rabu, 2 Mac 2016

TILAM HOTEL 5 STAR

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM POKET SPRING DAN LATEX!!!

TILAM HOTEL COMFORT SUITE, 14 inci
TILAM HOTEL SUITE LUXURY, 12 inci
TILAM SANCTUARY, 14 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
like FB pages: tilam hotel dreamland harga kilang
Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Selasa, 1 Mac 2016

Tilam hotel supreme single

Lagi dah sampai tilam single 2nd batch ke kampung gajah perak...
Alhamdulillah... semoga kurang sakit2 pinggang ibu... beli tilam pakat2 kumpul adik beradik utk ibu tersayang... insyaAllah terbaik...
PM/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam hotel... memang tilam yang boleh anda percaya... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails