Isnin, 29 Februari 2016

Bantal Hotel batch 5

Assalamualaikum...
Bantal hotel polyester
5 biji = RM 150
4 biji = RM 130
3 biji = RM 100
2 biji = RM 70
1 biji = RM 40
Stok baru dah sampai...
Boleh cod di giant cheras utama...
*harga tak termasuk kos pos... :)
Terima kasih
Tilam hotel bantal hotel
Baru la feel kat hotel.... :)
PM/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Boleh postage juga... harga pos mengikut jumlah bantal...
5 biji bantal hotel rm12 sahaja kos posnye...

Ahad, 28 Februari 2016

Tilam hotel suite luxury baru, rumah baru

Tilam Hotel Suite Luxury
Kualiti menyamai Tilam Sanctuary
12 inci tebal
Full latex pada layer atas
Menggunakan poket spring, spring yang sangat2 terbaik
Antidustmites dan Hygenic
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Mana2 yang nak pindah rumah baru tu.. elok ler beli perabot baru yang memang best dan penting kualiti, lasak dan tahan... :)
Gambar: 3 tilam hotel suite luxury, client baru pindah rumah... 3 divan... terbaik... :) :) :)

Ahad, 21 Februari 2016

Tilam hotel jimat ruang

Dreamland Junior's, 8 inci
Memang betul2 direka khas untuk jimat ruang
Harga jual RM 1999.00 sahaja
Bedframe 2 color: cream & dark brown
Saiz atas: super single : 3.5 kaki
Saiz bawah: single : 3 kaki
PM/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Sabtu, 20 Februari 2016

Tilam hotel Comfort Suite

Assalamualaikum dan hai hai hai semua...
kita ada promotion baru dari kilang...
Ada promotion..rugi kalau admin tak share dan amik peluang ni...
Tilam Hotel Comfort Suite,14 inci
Full latex layer atas : Poket spring : Anti dust mites
Harga asal seperti dalam gambar...
King 3599
Queen 2599
Harga kami selepas Tawaran Dari Kilang
King RM 1799
Queen RM 1599
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Mana nak dapat kat luar harga ni???
Percayalah... :)

Jumaat, 19 Februari 2016

Testimoni client Ampang

Lagi customer dari Ampang... terima kasih bagi testimoni...
Belian Tilam Hotel Supreme atau Tilam belang saiz queen...
Memang sedap landing selepas seharian penat bekerja... belian yang very value of money katenye... :)
PM/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Petang2 penat balik kerja dapat tidur atas tilam Hotel pulak tu... huhh.. memang AAA+++ lahh... :)
apa lagi kawan... Jom tempah... :)

Khamis, 18 Februari 2016

Orang Taiping dah beli tilam hotel queen

Lagi dah sampai... orang Taiping udah dapat... :)
Belian Tilam hotel supreme saiz queen... memang excited bebenor rupanyee... :)
Dapatlah deme merase tidur hotel hari2... :)
Terima kasih kerana berurusan dengan pihak kami...
Boleh repeat order lagi pada mana2 yang puas hati sangat tu... :)
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam hotel... hari2 macam tidur kat hotel... :)
Moh ler beli Tilam Hotel... :)

Rabu, 17 Februari 2016

Tilam hotel dah sampai cheras dah

Lagi dah sampai...
Orang cheras dah dapat merasa belian full set king
Bedframe Milan color dark brown
Tilam hotel supreme atau tilam belang2
Free 1 bantal hotel polyester
Sungguh berbaloi2 belian ini... sama standard dengan tidur di hotel katanya... terbaik :)
Set tilam hotel terkenal dengan kualiti tak setanding harga, lasak dan berbaloilah sangat2... :)
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Anda bila lagi??? :)

Selasa, 16 Februari 2016

Bedframe Vera dan tilam hotel Sanctuary

Set katil Vera dan Tilam Sanctuary 14 inci
Memang sangat2 bergaya... :)
Budget 3k...
Ada berani nak order???
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Isnin, 15 Februari 2016

Melaka pun dah terima tilam hotel

Alhamdulillah, Customer Melaka dah terima barangan beliannya iaitu
Set katil Milan color cream + tilam hotel supreme + pelapik tilam saiz queen
Tilam hotel suprene saiz single
Terima kasih sudi share gambar... Memang selesa tidur katanya....
Of couse ler... inikan betul2 tilam Hotel...
InsyaAllah saya ni jujur dalan berniaga...
Takda tipu2 punya... memanglah berbaloi-baloi...
Tak sabar melihat anda sendiri menggunakan tilam ini... very value of money... :)
Bila lagi... ini kalilah... :)
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails