Selasa, 19 Januari 2016

pakat2 support tulang belakang

Lagi testimoni customer memang terbaik... beli banyak terus...
Cenggini baru tersenyum family... pakat2 support tulang belakang punye...
Den cerito sikit....
kondisi Tilam hotel kriteria utama nya adalah tahan lasak, tahan lama, comfort Dan yg paling penting 'value for money'.

Mana2 tokei kedai blh maklum yg miracoil spring mmg mahal..tambah2 jenama Dreamland..
Lagi mahal jika dijual dengan harga retails...
Pm/ whatsapp... harge memang berbaloi2...
Separuh harge dari luar tuuuu...

==========================================
Harga boleh bincang...
Harga boleh runding...
saya bagi harga win win sampai jadi...
money back guarantee jika tak puas hati...

SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
==========================================


Isnin, 18 Januari 2016

tilam sanctuary, client Melaka

Lagi testimoni tilam sanctuary, client dari Melaka
Alhamdulillah. Tilam selamat sampai ke sana...
Dan ibu bapa client memang amat2 puas hati dengan tilam dan perkhidmatan kami...

Kami pun turut gembira... 
smile emoticon
Ayuh lah beli untuk hadiah buat ibu bape kite di kampung...
Hilang sakit pinggang dan terubat sakit belakang ibubapa kite .. insyaAllah

Berminat pm/ whatsapp ok 
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281




smile emoticon

Ahad, 17 Januari 2016

Jom ler beli 1 kengkawan....

Lagi tilam hotel saiz king.. sudah sampai...
Testimoni customer :)
Jom ler beli satu kengkawan.... 
smile emoticon
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia



Sabtu, 16 Januari 2016

sanctuary dan bedframe Milan

Lagi testimoni customer
Tilam sanctuary dan bedframe Milan saiz King
Terima kasih kerana mempercayai kami sebagai agen Tilam Hotel

Berminat boleh pm/ whatsapp ok


 
smile emoticon

Jumaat, 15 Januari 2016

Bantal LATEX, Cod giant cheras utama

Bantal LATEX adalah

* 100% getah
* Permukaannya lebih keras sket dan rata berbanding dengan polyester.
* Elok untuk support tulang leher dan tulang belakang
*ketahanan bantal latex ni selama 5 tahun kerana struktur isinya yang tetap, bentuknya tidak berubah..
* kalo perasan bantal latex ni bentuknya ada lobang2..
krn ini bertujuan untuk keluarkan udara yang tidak baik dan simpan udara sejuk selama mana panjang waktu pun kita pakai.
* ianya tidak panas.

Tinggal 15 sahaja stok bantal latex dramland
Sapa nak??? Sebiji rm 85 sahaja

Beli lebih dapat harge lagi murah super special !!!
Cod giant cheras utama bukan giant cheras
Postage pun blh
Pm/ whatsapp macam bese ok

Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281





Khamis, 14 Januari 2016

POCKET SPRING????

APA ITU POCKET SPRING.????.....

Pocket spring adalah sebuah teknologi spring yang setiap satu dibungkus didalam sebuah calico fabric pocket.

Setiap spring yang dibungkus akan bekerja secara independen.
Getaran yang terjadi pada satu spring tidak mempengaruhi ke spring di sekelilingnya.

Kelebihan 'Pocket Spring', akan membuatkan orang di sebelah kite tidak melantun apabila kita melompat ke atas tilam...hahaha…

Justeru itu, saye syorkan tilam sanctuary ni…

Tilam poket spring yang memang amat murah tidak dapat harge ni kalau kat luar nu...

Memang pueh hati punyo...
Pm/ whatsapp ok

==========================================
Harga boleh bincang...
Harga boleh runding...
saya bagi harga win win sampai jadi...
money back guarantee jika tak puas hati...

SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
==========================================



Rabu, 13 Januari 2016

TILAM HOTEL 5 STAR

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM POKET SPRING DAN LATEX!!!

TILAM HOTEL COMFORT SUITE, 14 inci
TILAM HOTEL SUITE LUXURY, 12 inci
TILAM SANCTUARY, 14 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
like FB pages: tilam hotel dreamland harga kilang
Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Khamis, 7 Januari 2016

Stok panas!!! Bantal Hotel Gebu

Bantal hotel dah sampai
Stok panas!!!
Harge Bantal Hotel Polyester RM 30/ pcs
Bantal Latex RM 85/pcs
Beli lebih Jimat lebih
COD Cheras KL



Bantal Hotel polyester
* 100% High Fibre Polyester
* Sangat gebu dan lembut
* Anti alergi
* Fully Washable (boleh masuk washer machine ok)


Pm/ whatsapp sape berminat 018-2410796/ 018-3546281







Quotation untuk Tilam Hotel dan bantal Hotel di homestay/ resort

Alhamdulillah... 1st time buat quotation yang proper...
Buat mana2 prospek yang mencari komisyen...
Saya ada job untuk anda…

Anda cari mana2 resort dan homestay yang perlukan bantal hotel, set katil dan tilam hotel...
Saya supply tilam hotel dan bantal hotel pada resort/ homestay yang anda cari itu...
Dan anda berhak dpt komisyen lumayan...
InsyaAllah sama-sama kite kongsi rezeki Allah swt ni…

Jom kite bincang boleh pm/ whatsapp ok
Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia




Rabu, 6 Januari 2016

Untung sesangat

Saya nak bagitahu banyak sesangat kelebihan tilam hotel ni...
support tulang belakang kite tu memang sudah semestinya.. harus ok
Kat luar memang susah sesangat nak dapat harga ni
Semua 2k ke atas
Untungler sesape yang dah beli.... untung sesangat...

Lagi ni saye share gambar customer...
Ni tilam single rm 555 dan bantal latex rm 80 sebijik kalo beli 2...
Terima kasih pada customer2 semua sebab percaya dan bersabar menunggu masa delivery barang ke rumah…
dan akhirnye memang betul-betul sampai.. ini bukan scam!!!


psssss… Kamu bile lagi yop/ yong? Aterr. Beli ler 1… :)


Selasa, 5 Januari 2016

Bantal Latex, COD Cheras KL

Bantal LATEX adalah
* 100% getah
* Permukaannya lebih keras sket dan rata berbanding dengan polyester.
* Elok untuk support tulang leher dan tulang belakang
* ketahanan bantal latex ni selama 5 tahun kerana struktur isinya yang tetap, bentuknya tidak berubah..
* kalo perasan bantal latex ni bentuknya ada lobang2..
krn ini bertujuan untuk keluarkan udara yang tidak baik dan simpan udara sejuk selama mana panjang waktu pun kita pakai.
* ianya tidak panas.

Lagi gambar testimoni customer...
Ni Set budget tanpa headboard saiz King baru 1399 dan 3 biji bantal latex ni saya bagi rm 80 sebijik...
Memang terbaik arr... Murah dari biase…
Macam biase ler… Memey murah….

Jom beli bantal latex... ada promosi terbaik untuk anda :)
Bantal Latex. Bantal Hotel Polyester. Bolster.
COD Cheras, KL


Ahad, 3 Januari 2016

Full set Tilam latex tak sampai 3k pun

Lagi gambar client kuantan...
Syukur alhamdulillah... My sanctuary has safely landed in kuantan...
Set bedframe milan dan tilam sanctuary saiz King
Dan dapat free 2 bantal hotel…
Nak bantal lebih boleh beli dengan harge super special… :)
Memang terbaik ler barang2 Tilam Hotel ni…
Rugiler kalu tak cuba satu.. :)
Set ni memang tak sampai 3k… trust me… :)

Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia


Sabtu, 2 Januari 2016

INGAT EUROPE INGAT TILAM HOTEL

Lagi.. Saya nak share sikit...
Buat masa ni ramai juga customer berkenan yang nak amik set tilam european series ni
Untuk pengetahuan… Customer yang beli tilam european series ni akan dapat comforter english style yang bergaya ni secara PERCUMA jer...
European series ni tebalnya10.5 inci dan ada plush top atas tilam ni...
Memang terbaik... cantik... baru betul2 ada style...

INGAT EUROPE INGAT TILAM HOTEL
INGAT TILAM EUROPEAN SERIES BERSAMA COMFORTER ENGLISH STYLE
CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA !!!


:)

Jumaat, 1 Januari 2016

Tahun Baru 2016 Tilam Hotel Baru 2016

Salam tahun baru.. moga tidur kita lebih berkualiti tahun ni....
Heh... Heh... :)

Ada nak share story sikit...
Member bercuti di port dickson. Suruh dia snap tilam…
inilah dia tilam yang femes tu... tilam ni ler yang kami nak jual…
Tilam Hotel Ler...
Memang betul-betul tilam hotel…

Ni tilam lama. Belang2 lama melintang. Logo pun lama...
Nak katenye masih boleh digunakan... :)
Kualiti amat dipercayai dan terbaiklah...
Berminat boleh pm/ whatsapp ok
Saya bagi Tilam baru punya.... :)

Pm/ Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails