Khamis, 31 Disember 2015

Tilam Hotel di usia 22 tahun

Lagi saya share gambar tilam hotel


Member saya yang pergi bercuti di ayer keroh, melaka.
Sekali lagi kebetulan resort tu guna tilam hotel yang kami jual..
Dah 22 tahun usia tilam ni..resort tu masih pakai...
Nak katenye di sini... Memang terbaiklah reputasi tilam hotel ni.... :)


Ape lagi...
Pm/ whatsapp... lambat2 nanti menyesal tak sudah… hehe :)




:)

Rabu, 30 Disember 2015

Set Hot.. tilam european series

Lagi harini… Set Hot.. tilam european series
Gambar tilam dah siap berbalut dengan comforter yang telah diberi secara percuma...
Ye betul, percuma comforter dengan setiap belian tilam european series ni....
Sangat cantik, menawan tul... english style lagi tuuu

Anda tak berkenan ke.. nak satu set???
Mai pm/ whatsapp utk harge special lagi...



Ahad, 27 Disember 2015

Tilam Hotel beli lebih Jimat lebih

Tilam hotel Dreamland. Bagaimana penghantarannya?
Penghantaran dari kilang terus ke rumah customer.
Biasanya ambil masa 7 hingga 14 hari.
Biasanye ikut pengalaman 7 hari dah sampai.
Pihak dreamland akan uruskan penghantaran tu sampai ke rumah customer...
Saya sebagai agen Dreamland akan memegang tanggungjawab memastikan barang sampai terus ke rumah customer..
Apa-apa masalah boleh direct terus report kat saye…
InsyaAllah kite setle cara baik… Tapi setakat ni saye belum ada lagi masalah barang tak sampai...

Jika berminat utk beli produk tilam hotel
Whatsapp: 018-2410796/ 018-3546281
Harga kilang. Lebih jimat... pilihan bijak

Tilam Hotel
Beli lebih jimat pun lebih...



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails