Jumaat, 27 November 2015

Borong bantal hotel

Bantal !!!
Bantal hotel !!!
Mai borong !!! Banyak murah !!!

Beli 1 buat apa??? sendiri tido...
Beli 10 terus.. 
Hadiahkan pd makayah datuknenek sedaremare
Eratkan lagi silatulrahim...
Bagi hadiah kan sunnah Nabi SAW... :)

Pasti hari2 tersenyum... :) :) :)
Tengok bantal teringat kat orang yang hadiahkan...
Bantal gebu, siap boleh basuh kalau byk peta...

Apa tunggu lagi...
Pos percuma saje... hanya yang terbaik utk anda... :)
Pm/ whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Khamis, 26 November 2015

Promosi !!! Peluang untuk anda !!!

Jom Layan Promosi Terbaik End November
Lepas ni Harga naik pulop
Jangan lepaskan peluang yeee

 Bantal

 Set Budget tanpa kepala katil

 Milan

Pisa

Stella
==========================================
Harga boleh bincang...
Harga boleh runding...
saya bagi harga win win sampai jadi...
money back guarantee jika tak puas hati...

SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
==========================================

Tilam terbaik

Harga ASAL
Set KING 4k
Set QUEEN 3k

Harga terus dari kilang yang saya tawarkan ialah
set KING tak sampai 1.8k
set QUEEN tak sampai 1.5k

Tilam tahan lasak... berbaloi-baloi...
Tilam hotel. Tilam terbaik
Buatan terbaik. Berkualiti.
Baru. Segar dari kilang dreamland
Sangat lengkap bagi menyempurnakan tidur anda...

Penghantaran terus ke rumah...
Kos murah.
Harga murah.
Material berkualiti.
10 tahun warranty.
Tak suka money refund.


Percayalah.... :)
Pm/ SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
Tidur di rumah sesedap tidur di hotel.

klik sini untuk Promosi Terkini


klik sini untuk Promosi Bantal Terkini

Selasa, 24 November 2015

Promosi Bedframe End November 2015

Assalamualaikum… maaf ganggu..
Ada nak bagitahu sikit ni...
Kilang ada buat promosi Katil/ Bedframe. Harga dah turun!!!
Lebih murah dari Biase... !!!

Bed Frame/ katil Saiz King:
1. Milan Rm 799
2. Stella Rm 1099
3. Pisa Rm 1499
4. Briggete Rm 1999
5. York Rm 1999
6. Georgia Rm 1499

Bed Frame/ katil Saiz Queen:
1. Milan Rm 699
2. Stella Rm 899
3. Pisa Rm 1299
4. Briggete Rm 1799
5. York Rm 1799
6. Georgia Rm 1299
7. Flego RM 1799
8. Hartford RM1799

Milan






Stella

Stella






Pisa



Pisa

Milan

Harga atas tu untuk katil sahaja. Tanpa Tilam.
Kualiti mmg terbaik. Bezanya dari tambahan material2nya dan keunikan designnya.
Promosi Bedframe bermula !!!
Jangan lepaskan peluang !!!
Harga murah... tak masuk akal... !!! Sales Giler Giler... !!!

Cepat pm/ whatsapp 0183546281
Selagi stok masih ada...
Terima kasih.... :)

Isnin, 23 November 2015

Customer dari kl

Tilam Hotel jenama Dreamland
×××××××××××××××××××××××××××××××××××


Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang    
USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System
Firmer Body Support
Superior Edge Support
Superior Spinal Support
Safe & Reliable
Sangat Tahan lasak   
Warranty 10 tahun (sejarah hotel boleh pegi 15 tahun)  
Kestabilan Thepresa Spring (minimum partner disturbance)
Sangat selesa dan comfort.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU






2 gambar: Customer dari kuala lumpur. Kg batu muda
Wow. Memang betul2 cantik wei...
Sepadan pulak dengan tilam hotel chirotel suprema...


10 tahun warranty
Money back guarantee
Penghantaran seluruh semenanjung


Berminat boleh Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Tilam hotel suprema chirotel, by Dreamland
Tak perlu ragu lagi....
Bijak membeli. Menang memakai :)

Ahad, 22 November 2015

Customer bangi

84.9% rakyat malaysia memilih sistem spring miracoil Dreamland

===

TILAM SUPREMA CHIROTEL
Memberi sokongan di segenap bahagian tilam sehingga tiada lagi sakit belakang
Jaminan 10 tahun
Jika tak puas hati wang anda akan dikembalikan

===




Customer bangi.
Tilam sanctuary dan bedframe milan
Memang nampak betul2 grand dan gempakkk

Berminat?  
Whatsapp ke 018-3546281/ 018-2410796
Penjagaan tulang belakang SEBENAR
keselesaan SEBENAR

Khamis, 19 November 2015

Promosi!!! Bantal Hotel Polyester

Assalamualaikum...

Harini saya nak buat Promosi!!! Bantal Hotel Polyester
Yang menariknya KOS POS PERCUMA
Bantal polyester dalamnya adalah 
* 100% polyester 
* permukaannya sangat gebu dan lembut 
* anti alergi. * washable



Promosi!!! Promosi!!! Promosi!!!
10 bantal = RM 300.00 sahaja
10 biji bantal hotel polyester hanya bernilai RM 300 sahaja
Pos Percuma!!! Pos Percuma!!! Pos Percuma!!!

Edisi terhad... 
Dapatkan segera Promosi!!! Bantal Hotel
Barang high quality fibre, terbaik di pasaran
Membuatkan tidur anda bertambah lena setiap hari...



Edisi terhad... 
Lebih banyak beli, lebih Jimat :)
Whatsapp 0183546281

Rabu, 18 November 2015

Kestabilan Thepresa Spring

Kestabilan thepresa spring ini... bermaksud
(jika pasangan turun katil, kita takde rase goyang dan takde effect apa2)


Ramai yang tertipu
Belanja lebih 1.5k utk beli tilam mahal tapi bermasalah pada 
Kestabilan Thepresa Spring
Maksudnya tilam itu terasa goyang dan memberi effect jika orang sebelah turun katil
Membuatkan kita cepat tersedar dan susah nak lelapkan mata semula...

Tapi saya berani bagitahu
Tilam hotel ini memang betul2 memiliki Kestabilan Thepresa Spring
Dah terbukti dengan beribu2 unit dah terjual
Dengan testimoni2 pelanggan lama.
Rebutlah peluang ini dengan menikmati sendiri rasa
Kestabilan thepresa spring ini...



Tilam hotel dreamland
Bukan tilam biasa.
Tak melendut. Tak goyang.
Tak effect apa2. Tak tenggelam sana sini.
Tak keras. Tak rasa spring.
Tilam hotel dreamland..

Untuk yang faham sahaja macam mana sedapnya tidur di hotel
Tilam hotel... impian semua orang yang inginkan tulang belakang yang sihat

Pm dan Whatsapp saye 0183546281
Mereka semua sangat2 puas hati dengan pembelian tilam hotel ini..

Selasa, 17 November 2015

bulan madu dengan tilam hotel

Bagaimana dengan hanya berada di rumah sendiri …
kite terasa seperti saat-saat berbulan madu di hotel…


Yaaaa. berada di rumah sendiri… kite mampu mengubahnya..
Kembalikan saat-saat indah bulan madu
Intimkan semula hubungan dengan pasangan
Kembalikan saat-saat kemesraan seperti dulunya..
Hanya kite dan pasangan kite..
Ingati saat-saat indah dalam kenangan

Apa yang perlu kita lakukan adalah
Lakukan perubahan pada bilik tidur
Dengan Set Tilam dan Katil Hotel ini…
Hiaskan bilik anda dengan hiasan terbaik..
Nahh… Nikmatilah kembali saat-saat berbulan madu di hotel…

Tempah sekarang Set Tilam Hotel dengan saye...
*** Nie Tilam hotel bukan tilam rumah biase
*** Tiade di kedai perabot hanye di kilang dreamland, boleh beli melalui saye
*** ½  lebih murah dari pasaran dengan Harge kilang



Whatsapp: 018-2410796/ 018-3546281
Boleh bincang harga win win sampai puas hati.. :)

Jumaat, 13 November 2015

Set Budget tanpa headboard

Set Budget tanpa headboard/ tanpa kepala katil...
Divan dan Tilam Hotel..



Boleh juga asal ada tilam hotel dan Divan
tak de kepale katil pun masih tetap utuh gitu. 
Tak jadi masalah.Asalkan tidur kite lena, takde sakit pinggang.
Tu pun dah syukur nikmat alhamdulillah..

Nak lagi budget tak yah divan, hampar je tilam. 

Senang...Tidur lena, senyap, dan selesa...



Tak de gangguan tenggelam sana sini.

Takde bunyi bising2 bila pusing.. 
Takde bunyi spring.. atau bunyi katil goyang....
Seram je rasa. 
Takut roboh lah dan macam2 perasaan lagi.


Pakailah tilam ni...

Tilam tahan lasak... nampak je jalur2 tapi kualiti AAA+++
Harga murah. Harga Kilang.
Material berkualiti. Memang berbaloi-baloi.
10 tahun warranty.
Kalu tak suka money boleh refund.

Tilam hotel. Bantal pun hotel.

Kite Tidur di rumah rase sesedap kite tidur di hotel.
Set Budget tanpa headboard. 
Divan dan Tilam Hotel sahaje.
Nak beli tilam sahaje pun boleh... smile emoticon




Pm atau whatsapp segera jika berminat 018-3546281
Penghantaran Dreamland terus ke rumah..


Rabu, 11 November 2015

Jumping on the bed

Tips untuk murid Lambat menulis:
Tips ini dikongsi bersama oleh Pn. Zarina Madzhar (Fasi LINUS):

Penyelesaian- Dapatkan tilam/ sesuatu yang lembut dan suruh murid lompat bintang di atas tilam tersebut (sekolah selalunya ada tilam untuk Pendidikan jasmani; boleh digunakan)

Sebab: Bila tangan dihayunkan, ia menggerakkan otot-otot tangan...


Pssss: ada nak selit order tak?
Tilam dreamland dengan teknologi miracoil takkan rosak walau anak lompat berapa lama pun atas katil.

Jaminan 10 tahun dari kilang dreamland.
Money back guarenty jika tak puas hati.

Tilam hotel tilam berjenama tilam terbaik abad ini….
Jom singgah irmyjuliza.blogspot.my
========================================
Harga boleh bincang...
Harga boleh runding...
saya bagi harga win win sampai jadi...
money back guarantee jika tak puas hati...

SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796


p/s: 10 yang terawal akan mendapat 2 bantal hotel polyester percuma
* sementara stok masih ada
========================================
ALL ABOUT SLEEP AND YOU.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails