Sabtu, 31 Oktober 2015

Lelong 4 set katil harga kilang

Lelong !!! Lelong !!! Lelong !!!
Set ini memang cantik sangat-sangat-sangat…
MasyaAllah takjub betul melihatnya….

Set ni sesuai bagi gaya mewah dan yang amat pentingkan kualiti yang sempurna

Set katil ni memang jenis yang mahal-mahal punya tapi kilang bagi harga lelong sebab nak habiskan stock.

mak aiii... Kalau tengok depan-depan memang amat-amat lah cantik

Set ni tiada tilam hanya bedframe sahaja bermaksud divan dan kepala katil sahaja.

Saya perkenalkan 4 set katil dengan rekabentuk yang bergaya dan selesa.

1. Flego Divan & Headboard Set, by Dreamland
2. York Divan & Headboard Set, by Dreamland
3. Hartford Divan & Headboard Set, by Dreamland
4. Brigette Divan & Headboard Set, by Dreamland

Whatsapp untuk keterangan lanjut...
018-2410796/ 018-3546281

http://irmyjuliza.blogspot.my/p/assalamualaikum-dan-hai-kawan.html?m=1

Khamis, 29 Oktober 2015

sakit pinggang ketika tidur

Pernah jugak pakai tilam yang lori perabut dok usung depan taman rumah....
bunyinya lebih kurang macam ni...

"TILAM TILAM, YAU SAU KAU TILAM, MAI SAM TILAM, TILAM LAMA TUKAR BALU."
*beep beep beep beep beep beep
"TILAM TILAM."
*beep beep beep beep.


mak aiii....elok la dalam 6 bulan pakai… lepas 6 bulan herot petot sana sini. 

Tenggelam ni toksah cakap la... itupun beli dah dekat RM150 dah… mak aiiii…


Gambar lori tilam ini sekadar hiasan.... :)

so...nak pilih yang mana??? 

Saya nasihatkan kepada yang sayangkan tulang belakang...

Pilihlah yang tilam yang berjenama, berkualiti terbaik dan memang lasak
paling penting tak tenggelam

Tenggelam sana sini itulah sebab jadinya sakit pinggang

saya syorkan pakai katil saya jual ni.
Selesa, lasak dan ada warranty 10 tahun dari kilang
dan banyak digunakan di kebanyakkan hotel-hotel terkemuka….

Untuk jangka masa panjang dan penjagaan kesihatan tulang belakang yang berpanjangan…. :)

memang betul la... yang mahal sikit tu benar-benar berkualiti.  

Dan memang berbaloi-baloi... malah masih elok lagi sampai sekarang walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu

Tilam hotel terbaik untuk bilik tidur anda!
Mengapa bayar lebih? Belilah dengan harga kilang!

SMS/ Whatsapp 
018-2410796/ 018-3546281


Color Set Katil Berjenama

Apa color yang ada untuk Set Katil Hotel Berjenama ini? (color)

Jenis Rangka Katil ada 3:
milan, stella dan pisa.

Setakat ini color yang ada untuk set Milan dan Stella hanya 2 color iaitu
1. color dark brown
2. color cream

Atas ni contoh color Set Stella color cream dan dark brown

Set Pisa hanya ada color hitam sahaja

Atas ni contoh gambar Set Pisa color Hitam

Terima kasih
Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. ;)
Admin:)

Rabu, 28 Oktober 2015

Pengantin baru Tilam baru :)

as pengantin baru, elok benor ler kalau mu beli tilam ni bubuh kat umah mu kan…
aterrr… dah namanya pengantin baru… serba serbinya baru maaaa...


Tapi kan...bercakap pasal tilam ni...memang betul la...yang mahal sikit tu benar-benar berkualiti. 

Dan memang berbaloi-baloi... malah masih elok lagi sampai sekarang walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu...

Tido pulak tak sakit belakang langsung. Yelah kualiti punya pasal


Kalau berkemampuan, elok la beli yang berkualiti sikit. 

Yang sakit badan kita dan yang nak tido sesedap rasa pun badan kita jugak. 

Badan nak pakai lama beb..... sendiri mau hengat arrr.... he3 jangan marah ye… :)

The end Story

Perkenalkan tilam hotel berjenama dan bemutu tinggi 

Semua Tilam saya jual ni BARU dan mempunyai WARRANTY selama 10 tahun dari kilang.


Apa lagi tunggu? Jom beli untuk menikmati masa tidur yang berkualiti.

==========================================
HARGA (TILAM SAHAJA) yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi
==========================================

Ni harga bila beli dengan saya sebab kalau beli tilam ni di kedai perabot harganya pasti jauh lebih mahal.

Harga lain ikut saiz tilam yang kita nak

TILAM KING = RM 950
TILAM QUEEN = RM 850
TILA SUPER SINGLE = RM 585
TILAM SINGLE = RM 555



Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281


atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. ;)
Admin:)


Selasa, 27 Oktober 2015

Main sampai katil patah

Memang kanak-kanak suka main.  Mereka tidak melepaskan peluang untuk bergurau senda dan bermain macam-macam permainan dengan kawan, sepupu sepapat yang sudah lama tidak bertemu.

Budak-budak bukan kisah apa di mana tempat bermain.  Asal boleh main, tidak kira atas katil, bawah katil, tepi katil main jela kerjanya.

Memang kanak-kanak ni asal nampak katil je nak meloncat sana meloncat sini. Itu memang tak boleh ubah. Pasal anak saya pun macam tu jugak.

Kerana terlalu kuat bermain di atas katil, sampai katil patah.  Riuh dan terkejut semua orang.  Nasib baik tidak ada yang cedera.

Cerita katil patah sudah habis. Tamat



Jadi pendek cerita, bertukarlah dan cuba guna set katil dan tilam berjenama yang biasa hotel pakai ni. 

Memang lasak. Memang tahan. Memang terbaik sebab saya pun dah beli dua set di rumah.. :)

Sebab tu banyak hotel2 terkemuka lebih suka ambil set katil dan tilam dari jenama ni.

Beli dengan saya bukan dengan harga kedai perabot tapi harga kilang. Murah dan pasti berbaloi.

Harga tilam ni saya bagi 1/2 price berbanding harga pasaran..
Apa lagi jom booking untuk keselamatan dan keselesaan yang berpanjangan...

==========================================
HARGA yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi
==========================================


Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281


atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. :)
Admin:)


Isnin, 26 Oktober 2015

Saiz tilam


Q: Berapa ukuran saiz tilam? (saiz tilam)

A: Ukuran saiz tilam = lebar x panjang x tinggi

1) SAIZ TILAM KING = 6’ x 6’3 x 9.5 inci
2) SAIZ TILAM QUEEN = 5 x 6’3 x 9.5 inci
3) SAIZ TILAM SUPER SINGLE = 3’6 x ‘6’3 x 9.5 inci
4) SAIZ TILAM SINGLE = 3’ x 6’3 x 9.5 inci

Q: Apa bahan tilam dan berapa inci? (thickness)

A: Bahan tilam 100% cotton dan tebal tilam ialah 9.5 inci.

Ahad, 25 Oktober 2015

1/2 price

PROMOSI !!!!! PROMOSI !!!!!!

Fullset Milan (Tilam & Set Katil)
Saiz King RM 3200 di pasaran tapi sekarang cuma RM 1950
Saiz Queen RM 2867  di pasaran tapi sekarang cuma RM 1690

Harga Full set
SET KING = RM 1950
SET QUEEN = RM 1690

Tilam Sahaja
TILAM KING = RM 950
TILAM QUEEN = RM 850

Terima kasih kerana berminat dengan produk Dreamland
INILAH PRODUK TILAM HOTEL TERBAIK DAN BERKUALITI DENGAN
JAMINAN 10 TAHUN DARIPADA KILANG DREAMLAND

Jika tuan/ puan berminat nak tahu tentang produk beserta harganya boleh hubungi saya, InsyaAllah mana yang saya mampu bantu saya bantu.

Tuan/ puan sekalian...
Sekali lagi saya kongsikan Keistimewaan Tilam ini

a) Tilam ini Lengkap dengan sistem bagi penjagaan tulang belakang

b) Tilam ini Tahan Lasak
Saya mementingkan keselesaan dan kelasakan. kecantikan itu perlu tapi bukan keutamaan.

c) Tilam ini ada Warranty 10 tahun daripada kilang

d) Tilam ini mempunyai Kestabilan Thepresa Spring
(jika pasangan turun katil, kita tak rasa goyang dan takde effect apa2)

e) Tilam ini Sangat selesa dan feel macam tidur hotel giteww


Untuk pengetahuan tuan/ puan sekalian..

Harga tilam ni saya bagi 1/2 price berbanding harga pasaran..

Apa lagi jom booking untuk menikmati masa tidur yang berkualiti.

==========================================
HARGA yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi
==========================================
SET KING = RM 1950
SET QUEEN = RM 1690
SET SUPER SINGLE = RM 1350
SET SINGLE = RM1250





PROMOSI !!!!! PROMOSI !!!!!!
Pembelian FULL SET ini akan mendapat *percuma 1 bantal dan 1 mattress protector.
*** Kos penghantaran: RM 100 seluruh negeri semenanjung dan
*** Masa Penghantaran adalah 14 hari bekerja.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. ;)
Admin:)

Bantal Hotel Berjenama

Harga market rm87, online pun jual rm49...

PROMOSI BANTAL!

BANTAL BIASA (POLYESTER) = RM 30 (5 biji ke atas)
BANTAL PELUK (POLYESTER)= RM 43
BANTAL LATEX = RM90

Harga bantal jenis Polyester
1 biji - RM75,
2 biji - RM80,
4 biji - RM130 dan
5 biji dan ke atas - RM150 untuk 5 biji. Sebiji jatuh RM 30
Mengapa bayar lebih?
Belilah dengan harga kilang!  

SMS/ Whatsapp
018-2410796
018-3546281


Harga Bantal Latex hanya RM 90 sebiji berbanding harga pasaran RM 180 sebiji.

Kos pos RM 10 untuk bantal 8 biji ke bawah.

Bantal Hotel terbaik untuk bilik tidur anda!

Sabtu, 24 Oktober 2015

BarakAllahu 'alaik :)

Dengar kata ramai nak bertunang dan menikah hujung tahun ni dan awal tahun depan. Alhamdulillah. 
BarakAllahu 'alaik :)

Tentunya pasangan yang nak nikah hujung tahun ni sedang sibuk dengan segala persiapan kahwin kan???
Saya doakan semoga dimudahkan segala urusan dalam kebaikan. Amin. InshaAllah


Jika ada pasangan mempelai yang inginkan suasana baru di alam perkahwinan, saya syorkan produk tilam hotel ini

Ramai pasangan pengantin telah membeli set katil berjenama hotel ini dan alhamdulillah dapat feedback yang sangat memuaskan di hati pasangan masing-masing

Sungguh tak percaya suasana tidur yang sangat selesa setiap kali melelapkan mata di atas tilam hotel ini
keselesaan tulang belakang ketika berbaring amat penting supaya bila bangun dari tidur keesokannya badan akan rasa segar

Dan tentunya yang berkualiti menjadi pilihan…

INILAH PRODUK TILAM HOTEL TERBAIK DAN BERKUALITI DENGAN
JAMINAN 10 TAHUN DARIPADA KILANG


Jika ada yang berminat nak tahu tentang produk beserta harganya boleh hubungi saya, InsyaAllah mana yang saya mampu bantu saya bantu.

Jangan lupa whatsapp saya ye :)
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281


atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. ;)
Admin:)


Gambar sekadar hiasan..... :)

Jumaat, 23 Oktober 2015

Set Jimat Tanpa Headboard

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang; Selawat dan Salam ke atas junjungan Besar Nabi Muhammad SAW.

Set Jimat Tanpa Headboard

Bagi pelanggan yang masih belum cukup bajet untuk ambil fullset, kami boleh cadangkan
Set divan tanpa headboard ni.. lebih jimat dan kualiti tetap sama..

Order dari Puan Hani Hairani dari PutrajayaSaiz Queen dan Single

Jenama: Dreamland 
Siri: Hotel Supreme
Kondisi Item: New item bukan 2ndhand
Warranty: 10 tahun

** Proses pembelian akan diuruskan selepas pembayaran penuh dibuat.
**Boleh like fb pages kami
Tilam hotel berjenama 70% murah dari harga kilang
dan pages kedua
Set katil hotel berjenama
*** Kos penghantaran: RM 100 seluruh negeri semenanjung dan
*** Masa Penghantaran adalah 14 hari bekerja.


(Harga Divan+Tilam Tanpa Headboard)
Divan dan tilam (tanpa kepala katil) pelbagai saiz

SET Divan dan tilam KING = RM 1510
SET Divan dan tilam QUEEN = RM 1300
SET Divan dan tilam SUPER SINGLE = RM 1050
SET Divan dan tilam SINGLE = RM 955

Tilam hotel terbaik untuk bilik tidur anda!
Mengapa bayar lebih?  
Belilah dengan harga kilang!  

SMS/ Whatsapp
018-2410796/ 018-3546281

Bercuti di hotel

Salah seorang agent sedang bercuti di hotel desaru dan try selak cadar dia sebab nak tahu tilam apa hotel tu guna.

Nampaknya. Hotel desaru pun menggunakan tilam kita. Nampak jer belang2, tapi prestasi memang terbaik.



Memang dah trademark die belang2 macam tu.

Saya mementingkan keselesaan dan kelasakan. Kecantikan perlu juga tapi bukan keutamaan saya.

Hotel-hotel 5 bintang kebanyakkannya lebih mempercayai tilam Dreamland.


Dreamland memberikan harga yang terbaik dan set katil yang berkualiti berbanding produk yang lain.
 
Malah sebelum ini juga 21 hotel seri malaysia pun memang menggunakan set dreamland ini.


Saya tekankan bahawa tilam yang kita dapat murah ni bukan sebab kita jual tilam lama, tapi sebab kami direct kilang.

Tilam ni tilam baru, bukan 2nd hand.

Tilam ni memang stok baru dan bukan yang lama2 punya stock kat kilang.

Tilam hotel terbaik untuk bilik tidur anda! 
Mengapa bayar lebih?  
Belilah dengan harga kilang! 



SMS/ Whatsapp 
018-2410796
018-3546281


p/s.. Semua ni adalah gambar di Hotel Desaru. Sharing dari rakan agen untuk yang mementingkan kualiti daripada paras rupa....:)

Khamis, 22 Oktober 2015

Kedai Perabot vs Kilang

Kedai Perabot vs Direct Kilang

Sebelum Tuan2/Puan2 membuat pembayaran, suka kami maklumkan bahawa pembelian ini adalah direct dari kilang dan bukan kedai perabot.

Oleh yang demikian, kilang memohon jasa baik para pelanggan utk memahami kondisi mereka bahawa

Tempoh masa delivery adalah dianggarkan 14 hari waktu bekerja.

Jika tuan/puan ingin sampai  cepat kami dengan rendah diri mencadangkan agar membuat pembelian dari kedai perabot kerana kebiasaan kedai perabot sehari dah sampai.

Namun sebagai langkah berwaspada dari pihak kami, sedaya upaya kami akan pastikan pihak kilang menghubungi customer dalam 7 hari waktu bekerja dari tarikh order dihantar untuk tetapkan tarikh penghantaran.

Terima kasih kepada para pelanggan yang sangat memahami.

Ni contoh gambar lori Dreamland yang akan membuat delivery tuh..

Soalan lazim tilam 1

Soalan lazim tentang produk tilam.

1) Q: Berapa harga full set tilam dan rangka katil? (Full set price)
A: Harga mengikut saiz katil dan jenis katil.
Saiz ada 4: king, queen, super single dan single...
Jenis ada 3: milan, stella dan pisa.

Jenis Milan
SET KING = RM 1950
SET QUEEN = RM 1690
SET SUPER SINGLE = RM 1350
SET SINGLE = RM1250

Jenis Stella
SET KING = RM 2290
SET QUEEN = RM 1890
SET SUPER SINGLE = RM 1590
SET SINGLE = RM1450

Jenis Pisa
SET KING = RM 2690
SET QUEEN = RM 2290
SET SUPER SINGLE = RM 1850
SET SINGLE = RM1650

Pembelian FULL SET (rangka katil dan tilam) ini akan mendapat
*percuma 1 bantal dan 1 mattress protector.

2) Q: Berapa ukuran saiz tilam? (saiz tilam)
A: Ukuran saiz tilam = lebar x panjang x tinggi
1) SAIZ TILAM KING = 6’ x 6’3 x 9.5’
2) SAIZ TILAM QUEEN = 5 x 6’3 x 9.5’
3) SAIZ TILAM SUPER SINGLE = 3’6 x ‘6’3 x 9.5’
4) SAIZ TILAM SINGLE = 3’ x 6’3 x 9.5’

3) Q: Apa bahan tilam dan berapa inci? (thickness)
A: Bahan tilam 100% cotton dan tebal tilam ialah 9.5 inci.

4) Q: Boleh ke beli tilam sahaja? dan berapa harga tilam sahaja? (mattress only)
A: Boleh. Harga RM tilam sahaja untuk saiz KING (950), QUEEN (850), SUPER SINGLE (585) dan saiz SINGLE (555).

5) Q: Produk tilam jenama apa? (brand)
A: Semuanya brand Dreamland.

6) Q: Ada free gift tak bila beli produk Dreamland ni? (free gift)
A: Ada. Jika beli satu full set produk Dreamland, percuma 1 bantal.

7) Q: Bagaimana cara tilam ini berfungsi menyokong tilam? (support system)
A: Maklumat lanjut tuan boleh dapatkan di Website rasmi Dreamland..Penerangan berkenaan dengan spring Miracoil disitu lebih detail..www.dreamland.com.my

8) Q: Berapa tahun jaminan yang diberikan? (warranty)
A: Warranty selama 10 tahun dan  itu hanya untuk tilam sahaja.

9) Q: Berapa harga bantal jenis latex dan polyester? (bantal)
A: Harga bantal jenis Polyester 1- RM75, 2- RM80, 4- RM130 dan 5- RM150.
Harga Bantal Latex hanya RM 90 sebiji berbanding harga pasaran RM 180 sebiji. Kos pos RM 10 untuk bantal 8 biji ke bawah.

10)Q: Berapa saiz dan berat bantal polyester? (saiz bantal)
A: Saiz bantal ialah 25 inci x 17 inci @ 64cm x 44cm dengan berat sebanyak 800 gram. Bahan/ material bantal adalah 100% Polyester.

11) Q: Berapa harga kos penghantaran tilam? (delivery cost)
A: Kos penghantaran hanya RM 100 di seluruh semenanjung Malaysia



=======================================

Tilam hotel terbaik untuk bilik tidur anda!
Mengapa bayar lebih? 
Belilah dengan harga kilang! 

SMS/ Whatsapp 018-3546281

==========================================

Rabu, 21 Oktober 2015

Bantal Hotel vs Kekabu

Bantal Hotel vs Bantal Kekabu.. 

Mana lg tahan lama???

Secara peribadi sejujurnya....
Bantal kekabu lagi tahan lama..
sampai 5 tahun ok lagi..

Jika ketahanan menjadi keutamaan...
kekabu adalah jawapannya.

Jika keselesaan dan kenikmatan kualiti tidur menjadi keutamaan,
kami boleh cadangkan bantal hotel nie.

400 biji bantal dr batch 3 sudah habis..
Insyaallah minggu depan sampai lagi 300 biji untuk batch ke4.

165 biji telah dipinang org..

Bg ibu2 dan akak2 yg betul2 serius berminat
sila tinggalkan nama dan brp biji di nombor 0183546281

Bermula 1st June 2015 harga bg setiap item Dreamland telah dinaikkan termasuk bantal.

Pakej terbaru adalah seperti berikut;

Harga Pasaran RM69 ke RM75 sebijik

Harga kami
2 biji RM 80
4 biji RM 130
5 biji RM 150


Berminat? 

Hubungi:Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

Pembayaran boleh dibuat melalui bank ke nombor akaun selepas kedua-dua pihak bersetuju.
Samada secara Bank-in (mesin deposit) atau pemindahan online

Penghantaran akan dilakukan dalam masa 14 hari waktu bekerja

Selasa, 20 Oktober 2015

Memang besttt...

'Memang besttt'

Kata Puan Norfaizaliatun Sulaiman dari Jalan Meru Klang..Terima kasih banyak ye..
1 unit Tilam Queen
4 biji bantal
1 Mattress Protector


________________

1 unit Tilam Queen rm 850
4 biji bantal rm 130
1 Mattress Protector rm 85
Penghantaran rm 100
Total rm 1165
__________________

Tilam yang tidak selesa boleh mengganggu tidur dan menyebabkan kita selalu tidak lena tidur dan terpaksa berjaga malam.

Hal ini menambahkan lagi rasa penat dan memberi tekanan kepada kesihatan physiology badan kita untuk bekerja keesokannya.

Tidur di atas tilam yang selesa boleh menjadi penyelesaian kepada masalah ini dan membantu kita untuk menikmati tidur yang berkualiti walaupun sekejap.

Saya Perkenalkan Tilam Dreamland untuk penjagaan tulang belakang yang optima.

Apa lagi tunggu?

Jom beli untuk menikmati masa tidur yang berkualiti.

==========================================

HARGA yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi

==========================================

SET KING = RM 1950
SET QUEEN = RM 1690
SET SUPER SINGLE = RM 1350
SET SINGLE = RM1250

Pembelian FULL SET (rangka katil dan tilam) ini akan mendapat
*percuma 1 bantal dan 1 mattress protector.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:
Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

Isnin, 19 Oktober 2015

Apa yg best sgt dg Tilam Hotel ini?


Harga Promosi Tilam Dreamland untuk penjagaan tulang belakang

Sepertimana perlunya makanan dan senaman yang betul untuk kesihatan yang optima, tidur juga adalah sama penting.

Tidur diperlukan untuk:
* Membantu mengembalikan tenaga
* Mengekalkan kesihatan yang baik
* Menguatkan daya ingatan minda separa sedar
* Mengurangkan tekanan dan meningkatkan produktiviti kerja

Jadi..

============================================

APA YANG BEST SANGAT DENGAN TILAM CHIROTEL NI..

============================================

》Keselesaan yang di jamin, memberikan Tidur anda yang lebih baik.

》 99.9% 'Feedback' dari pelanggan real back support dan sangat selesa tidur macam kat hotel 5 star.

》Teknologi Eksklusif menggunakan sistem " Miracoil Spring" iaitu sistem yang direka khas bagi penjagaan tulang belakang.

》Tiada Jenama lain menggunakan sistem ini kerana ini adalah trademark Dreamland
> Dreamland tak bagi warranty tapi GUARANTEE ( apa2 jadi kat spring tilam, terus tukar baru dan tak perlu buang masa nak baiki)


Apa lagi jom booking untuk menikmati masa tidur yang berkualiti.

==========================================

HARGA yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi

==========================================

SET KING = RM 1950
SET QUEEN = RM 1690
SET SUPER SINGLE = RM 1350
SET SINGLE = RM1250


Pembelian FULL SET (rangka katil dan tilam) ini akan mendapat

*percuma 1 bantal dan 1 mattress protector.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini:

Ehsan 018-2410796/ 018-3546281
atau boleh reply direct di sini. Terima kasih.
Jangan malu. Jangan segan. ;)
Admin:)


Ahad, 18 Oktober 2015

Tempahan sudah sampai

Well Received

Tempahan Tilam dari En Haizum Zulkarnain dari Teluk Panglima Garang, Selangor..

1 Tilam King
4 biji bantal

Terima banyak atas kepercayaan..

TILAM KING = RM 950
Harga bantal jenis Polyester 4 biji- RM 130
Kos penghantaran 100
Total: RM 1180 sahaja

========================================

TILAM HOTEL SUPREME ini dijamin kualitinya.

Spring diperbuat daripada bahan yang tahan lasak dan direka khas dengan sistem untuk penjagaan tulang belakang.

Dan yang menakjubkan lagi, jika orang sebelah bergerak atau turun katil, kita lansung tiada kesan dan dapat terus lena sepanjang malam.

Semua Tilam yang kami jual adalah BARU dan mempunyai WARRANTY selama 10 tahun.

Apa lagi tunggu?

Jom beli untuk menikmati masa tidur yang berkualiti.

========================================

HARGA (TILAM SAHAJA) yang kami tawarkan adalah sangat berbaloi

========================================

TILAM KING = RM 950
TILAM QUEEN = RM 850
TILA SUPER SINGLE = RM 585
TILAM SINGLE = RM 555

*** Kos penghantaran: RM 100 seluruh negeri semenanjung.

Sabtu, 17 Oktober 2015

Belian set tilam berjenama hotel online


Kini dengan mudah dan senang hati kita dapat membeli set tempat tidur yang selesa hanya dari meja tulis atau phone.

Kita tidak perlu lagi bersusah payah ke kedai perabot, dan pening mahu membeli tilam dan katil yang mana.

Satu pembaharuan dalam pembelian set katil dan tilam, kini secara ONLINE! Hanya di hujung jari.

Tidak perlu habiskan duit minyak, masa dan tenaga.

Kami hanya menyediakan produk yang terbaik dan berkualiti tinggi hanya untuk anda.

Tak perlu lagi pening kepala.

Beli set tempat tidur anda dengan harga yang DAHSYAT SANGAT yang tidak ada di pasaran biasa!

*** Kos penghantaran: RM 100 seluruh negeri semenanjung dan 
Masa Penghantaran adalah 14 hari bekerja.

Saya adalah agen sah yang berdaftar di bawah syarikat tilam dreamland.

Kami agen gerak secara online. Tiada kedai.

Setiap tempahan barang akan dihantar oleh lori dari kilang dreamland tu sendiri.

Direct dari kilang ke rumah tuan/ puan. Cara nak ORDER SEGERA!

========================================== 

Jika dah setuju nak beli:  

Saya perlukan butiran lengkap tuan/ puan. 

1. Nama: 
2. Alamat lengkap: 
3. Tel Rumah:
4. Nombor telefon h/p:
5. Barangan Belian:

** Proses pembelian akan diuruskan selepas pembayaran penuh dibuat.
**Boleh like fb pages kami
Tilam hotel berjenama 70% murah dari harga kilang
dan pages kedua
Set katil hotel berjenama

==========================================
Berminat? 

Hubungi:Ehsan 018-2410796/ 018-3546281

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails