Khamis, 31 Disember 2015

Tilam Hotel di usia 22 tahun

Lagi saya share gambar tilam hotel


Member saya yang pergi bercuti di ayer keroh, melaka.
Sekali lagi kebetulan resort tu guna tilam hotel yang kami jual..
Dah 22 tahun usia tilam ni..resort tu masih pakai...
Nak katenye di sini... Memang terbaiklah reputasi tilam hotel ni.... :)


Ape lagi...
Pm/ whatsapp... lambat2 nanti menyesal tak sudah… hehe :)




:)

Rabu, 30 Disember 2015

Set Hot.. tilam european series

Lagi harini… Set Hot.. tilam european series
Gambar tilam dah siap berbalut dengan comforter yang telah diberi secara percuma...
Ye betul, percuma comforter dengan setiap belian tilam european series ni....
Sangat cantik, menawan tul... english style lagi tuuu

Anda tak berkenan ke.. nak satu set???
Mai pm/ whatsapp utk harge special lagi...



Ahad, 27 Disember 2015

Tilam Hotel beli lebih Jimat lebih

Tilam hotel Dreamland. Bagaimana penghantarannya?
Penghantaran dari kilang terus ke rumah customer.
Biasanya ambil masa 7 hingga 14 hari.
Biasanye ikut pengalaman 7 hari dah sampai.
Pihak dreamland akan uruskan penghantaran tu sampai ke rumah customer...
Saya sebagai agen Dreamland akan memegang tanggungjawab memastikan barang sampai terus ke rumah customer..
Apa-apa masalah boleh direct terus report kat saye…
InsyaAllah kite setle cara baik… Tapi setakat ni saye belum ada lagi masalah barang tak sampai...

Jika berminat utk beli produk tilam hotel
Whatsapp: 018-2410796/ 018-3546281
Harga kilang. Lebih jimat... pilihan bijak

Tilam Hotel
Beli lebih jimat pun lebih...



Jumaat, 27 November 2015

Borong bantal hotel

Bantal !!!
Bantal hotel !!!
Mai borong !!! Banyak murah !!!

Beli 1 buat apa??? sendiri tido...
Beli 10 terus.. 
Hadiahkan pd makayah datuknenek sedaremare
Eratkan lagi silatulrahim...
Bagi hadiah kan sunnah Nabi SAW... :)

Pasti hari2 tersenyum... :) :) :)
Tengok bantal teringat kat orang yang hadiahkan...
Bantal gebu, siap boleh basuh kalau byk peta...

Apa tunggu lagi...
Pos percuma saje... hanya yang terbaik utk anda... :)
Pm/ whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Khamis, 26 November 2015

Promosi !!! Peluang untuk anda !!!

Jom Layan Promosi Terbaik End November
Lepas ni Harga naik pulop
Jangan lepaskan peluang yeee

 Bantal

 Set Budget tanpa kepala katil

 Milan

Pisa

Stella
==========================================
Harga boleh bincang...
Harga boleh runding...
saya bagi harga win win sampai jadi...
money back guarantee jika tak puas hati...

SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
==========================================

Tilam terbaik

Harga ASAL
Set KING 4k
Set QUEEN 3k

Harga terus dari kilang yang saya tawarkan ialah
set KING tak sampai 1.8k
set QUEEN tak sampai 1.5k

Tilam tahan lasak... berbaloi-baloi...
Tilam hotel. Tilam terbaik
Buatan terbaik. Berkualiti.
Baru. Segar dari kilang dreamland
Sangat lengkap bagi menyempurnakan tidur anda...

Penghantaran terus ke rumah...
Kos murah.
Harga murah.
Material berkualiti.
10 tahun warranty.
Tak suka money refund.


Percayalah.... :)
Pm/ SMS/ Whatsapp segera
018-3546281/ 018-2410796
Tidur di rumah sesedap tidur di hotel.

klik sini untuk Promosi Terkini


klik sini untuk Promosi Bantal Terkini

Selasa, 24 November 2015

Promosi Bedframe End November 2015

Assalamualaikum… maaf ganggu..
Ada nak bagitahu sikit ni...
Kilang ada buat promosi Katil/ Bedframe. Harga dah turun!!!
Lebih murah dari Biase... !!!

Bed Frame/ katil Saiz King:
1. Milan Rm 799
2. Stella Rm 1099
3. Pisa Rm 1499
4. Briggete Rm 1999
5. York Rm 1999
6. Georgia Rm 1499

Bed Frame/ katil Saiz Queen:
1. Milan Rm 699
2. Stella Rm 899
3. Pisa Rm 1299
4. Briggete Rm 1799
5. York Rm 1799
6. Georgia Rm 1299
7. Flego RM 1799
8. Hartford RM1799

Milan






Stella

Stella






Pisa



Pisa

Milan

Harga atas tu untuk katil sahaja. Tanpa Tilam.
Kualiti mmg terbaik. Bezanya dari tambahan material2nya dan keunikan designnya.
Promosi Bedframe bermula !!!
Jangan lepaskan peluang !!!
Harga murah... tak masuk akal... !!! Sales Giler Giler... !!!

Cepat pm/ whatsapp 0183546281
Selagi stok masih ada...
Terima kasih.... :)

Isnin, 23 November 2015

Customer dari kl

Tilam Hotel jenama Dreamland
×××××××××××××××××××××××××××××××××××


Mempunyai sistem Spring Miracoil untuk Support tulang belakang    
USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System
Firmer Body Support
Superior Edge Support
Superior Spinal Support
Safe & Reliable
Sangat Tahan lasak   
Warranty 10 tahun (sejarah hotel boleh pegi 15 tahun)  
Kestabilan Thepresa Spring (minimum partner disturbance)
Sangat selesa dan comfort.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU






2 gambar: Customer dari kuala lumpur. Kg batu muda
Wow. Memang betul2 cantik wei...
Sepadan pulak dengan tilam hotel chirotel suprema...


10 tahun warranty
Money back guarantee
Penghantaran seluruh semenanjung


Berminat boleh Whatsapp 018-2410796/ 018-3546281
Tilam hotel suprema chirotel, by Dreamland
Tak perlu ragu lagi....
Bijak membeli. Menang memakai :)

Ahad, 22 November 2015

Customer bangi

84.9% rakyat malaysia memilih sistem spring miracoil Dreamland

===

TILAM SUPREMA CHIROTEL
Memberi sokongan di segenap bahagian tilam sehingga tiada lagi sakit belakang
Jaminan 10 tahun
Jika tak puas hati wang anda akan dikembalikan

===




Customer bangi.
Tilam sanctuary dan bedframe milan
Memang nampak betul2 grand dan gempakkk

Berminat?  
Whatsapp ke 018-3546281/ 018-2410796
Penjagaan tulang belakang SEBENAR
keselesaan SEBENAR

Khamis, 19 November 2015

Promosi!!! Bantal Hotel Polyester

Assalamualaikum...

Harini saya nak buat Promosi!!! Bantal Hotel Polyester
Yang menariknya KOS POS PERCUMA
Bantal polyester dalamnya adalah 
* 100% polyester 
* permukaannya sangat gebu dan lembut 
* anti alergi. * washable



Promosi!!! Promosi!!! Promosi!!!
10 bantal = RM 300.00 sahaja
10 biji bantal hotel polyester hanya bernilai RM 300 sahaja
Pos Percuma!!! Pos Percuma!!! Pos Percuma!!!

Edisi terhad... 
Dapatkan segera Promosi!!! Bantal Hotel
Barang high quality fibre, terbaik di pasaran
Membuatkan tidur anda bertambah lena setiap hari...



Edisi terhad... 
Lebih banyak beli, lebih Jimat :)
Whatsapp 0183546281

Rabu, 18 November 2015

Kestabilan Thepresa Spring

Kestabilan thepresa spring ini... bermaksud
(jika pasangan turun katil, kita takde rase goyang dan takde effect apa2)


Ramai yang tertipu
Belanja lebih 1.5k utk beli tilam mahal tapi bermasalah pada 
Kestabilan Thepresa Spring
Maksudnya tilam itu terasa goyang dan memberi effect jika orang sebelah turun katil
Membuatkan kita cepat tersedar dan susah nak lelapkan mata semula...

Tapi saya berani bagitahu
Tilam hotel ini memang betul2 memiliki Kestabilan Thepresa Spring
Dah terbukti dengan beribu2 unit dah terjual
Dengan testimoni2 pelanggan lama.
Rebutlah peluang ini dengan menikmati sendiri rasa
Kestabilan thepresa spring ini...



Tilam hotel dreamland
Bukan tilam biasa.
Tak melendut. Tak goyang.
Tak effect apa2. Tak tenggelam sana sini.
Tak keras. Tak rasa spring.
Tilam hotel dreamland..

Untuk yang faham sahaja macam mana sedapnya tidur di hotel
Tilam hotel... impian semua orang yang inginkan tulang belakang yang sihat

Pm dan Whatsapp saye 0183546281
Mereka semua sangat2 puas hati dengan pembelian tilam hotel ini..

Selasa, 17 November 2015

bulan madu dengan tilam hotel

Bagaimana dengan hanya berada di rumah sendiri …
kite terasa seperti saat-saat berbulan madu di hotel…


Yaaaa. berada di rumah sendiri… kite mampu mengubahnya..
Kembalikan saat-saat indah bulan madu
Intimkan semula hubungan dengan pasangan
Kembalikan saat-saat kemesraan seperti dulunya..
Hanya kite dan pasangan kite..
Ingati saat-saat indah dalam kenangan

Apa yang perlu kita lakukan adalah
Lakukan perubahan pada bilik tidur
Dengan Set Tilam dan Katil Hotel ini…
Hiaskan bilik anda dengan hiasan terbaik..
Nahh… Nikmatilah kembali saat-saat berbulan madu di hotel…

Tempah sekarang Set Tilam Hotel dengan saye...
*** Nie Tilam hotel bukan tilam rumah biase
*** Tiade di kedai perabot hanye di kilang dreamland, boleh beli melalui saye
*** ½  lebih murah dari pasaran dengan Harge kilang



Whatsapp: 018-2410796/ 018-3546281
Boleh bincang harga win win sampai puas hati.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails