Sabtu, 19 Mei 2018

Promosi Tilam Sanctuary 14" Raya Puasa 2018.

Tilam Sanctuary 14"
: Natural Latex Eurotop
: Original Poket Spring
: 14 inci tebal
.
.
=======================
.
.
Ciri2 Tilam Sanctuary 14”:
(/) 14 inci tebal
(/) Layer atas terdiri drpd Latex semulajadi
(/) Menggunakan Poket Spring Sistem
(/) Getaran pada 1 spring tidak mempengaruhi spring2 lain
(/) Fabric kain yang lembut dan mewah, Menyamai Hotel 5 Stars
(/) Antimicrobs dan antidustmites
(/) One sided usage tak perlu diterbalikkan
(/) Dan 10 tahun warranty!!!
.
.
=======================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
 👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.

Khamis, 17 Mei 2018

Repeat Customer Order Lagi Tilam Hotel.

Order 24/4/18. Sampai 30/4/18. Alhamdulillah dah selamat sampai.

Terima kasih repeat customer. Tahniah kerana bijak dan berjaya beli online dgn kami utk kali ke dua

Kalini tilam hotel dah jadi milik client dari Taman Sri Andalas, Klang, SELANGOR DARUL EHSAN.

Belian:
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm
Saiz Queen+ Single
4x Bantal Foam

Sebelum ni dah pernah beli dgn kami pd 17/2/16 Set Katil Stella dan Tilam Hotel Queen.

Terima kasih kerana terus percaya dan menyokong kami.

Share sikit gambar.

Khamis, 10 Mei 2018

Jualan Tilam Katil Dreamland Raya Puasa Direct Kilang.

ORDER DAH SAMPAI LAGI.
kalini Tilam Hotel dah jadi milik customer dari Kg Salor, Kota Bharu, Kelantan.

Belian:
Katil Milan color Cream saiz queen
Tilam Hotel Comfort Luxury 12" Saiz Queen
3xpolyester pillow (1foc)

Alhamdulillah terima kasih sudi beli dan sudi share gambar... Jom tgk gambar customer kalini.
.
.
.
Promosi Raya Puasa dah mula. Jom survey2 harga set Tilam dan Katil dgn kami.
Belian direct kilang tanpa perlu ke kedai mmg menyenangkan.
.
.
.
Promosi HARI RAYA AIDILFITRI Dah Mula !!!
Jualan TILAM Berkualiti Jenama DREAMLAND.
Belian Direct dari Kilang Dreamland.
Dari 1 April hingga 31 Mei 2018 !!!
.
.
.
Berminat? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Sabtu, 28 April 2018

Lagi Tilam Hotel Dah Sampai Sentul Village Apartment.

Order customer dari Sentul village Service Apartment, Jalan Sentul Perdana, Sentul, WP Kuala Lumpur
Dah sampai alhamdulillah.
Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ SUPER SINGLE.

Terima kasih Sudi Beli tanpa Ragu2. Alhamdulillah. Semoga Murah rezeki blh beli lagi amin InsyaAllah.
Tilam Hotel. Mmg Puas Hati. Takkan Menyesal.
.
.
===
.
.
Izinkan sy share info Tilam Hotel.
.
Tilam Hotel Best Seller. Ramai org beli...
.
--> TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM
.
.
(1) COMFORT LAYER terdiri daripada HIGH RESILIENT FOAM + FIBER SABUT.
.
Direka khas utk uolz yg suka feeling firm. Firm ni lebih sesuai utk org yg chubby2 dan tak suka tilam yg lembut.
.
.
(2) LAYER SPRING.
.
Menggunakan USA Miracoil Spring System, iaitu antara spring tilam terbaik di dunia dan
.
Mendapat pengiktirafan  Chiropractic Backcare Spring System dan diiktiraf sbg tilam popular pilihan rakyat Malaysia tahun 2017.
.
Sifat keanjalan spring akan melentur mengikut bentuk lenturan semulajadi  tulang belakang, bahu, pinggang, leher dan kaki membantu mengelakkan tekanan pada sendi tulang dan sekaligus memelihara kesihatan badan...
.
Layer sabut menutup spring ini berfungsi mengelakkan rasa spring ketika baring.
.
.
Gabungan 2 elemen ni mbuatkn tilam hotel ni jadi BEST dan POWER.
.
Tak hairanlah jika Hotel2 terkemuka (spt Hilton, Holiday Inn, Shangri-La Hotel, Concord Hotel KL, Genting dan Eastin Hotel KL) menggunakan Tilam Hotel dari Jenama Dreamland ini... :)
.
.
===
.
.

Anda Berminat? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Khamis, 19 April 2018

Tilam Chiro Damask 8.5" Firm! Support! Comfort!

PROMOSI TILAM CHIRO DAMASK 8.5"

Antara tilam yang banyak mendapat sambutan yang baik dari pelanggan.

Sebab mereka telah survey dan dah tahu harga sebenar Tilam Chiro Damask dipasaran luar sana berbanding harga tawaran kami.

Sebaik sahaja  pelanggan tahu harga kami, mereka terkejut dan terus tempah melalui kami.

Sebab apa, harga dipasaran 2 kali ganda dari kami. Saya ulangi, harga pasaran 2 kali ganda mahal dari kami.

Bermakna kalau tuan beli dikedai 2k harga kami cuma 1k.
Terkejut, tak percaya. Mudah sahaja cuba google harga tilam Chiro Damask dipasaran dan bandingkan dengan kami.

Baiklah, Tilam Chiro Damask 8.5 inci. Peminat2 fabrik Chiro Damask boleh dapatkan Tilam Chiro dengan Fabrik Damask yang berkualiti, cantik dan istimewa ini.

Ciri2 istimewa tilam Chiro Damask
(/) Fabrik corak Damask yang cantik dan anti-mikrob
(/) Disokong spring Miracoil teknologi terbaru dari USA.
(/) Sokongan baik pada Tulang Belakang
(/) Gangguan minima pada teman sebelah
(/) Tahan lasak, loncat2 sebelah tak effect.
(/) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

Knp namayer Chiro?

Sebab ianye chiropractic mattress. Maknanye... jika uolz nak yg lebih support dan ada masalah sakit tulang belakang. Ini antara tilam2 yg sgt2 disarankan...

Chiro Damask ni punye kelebihan tersendiri... jadi uolz blh jadikan ini sbg Reason uolz wajib beli. Uolz bincang leklok dgn pasangan masing2 ok...

.
=====
.

CHIRO DAMASK --> CHIRO MIRACOIL ESSENTIAL

(+) With a deeply quilted,
(+) high-quality fabric comfort layer,
(+) the Chiro Damask offers a soft feeling and
(+) all the necessary comfort throughout the night.

(/) Miracoil™ - the world’s most advanced spring system.
--> All the additional comfort, superior spinal support and close back care that your body needs is provided by the Miracoil™ Spring System.
(/) Soft knitted fabric
(/) Maximized sleeping area
(/) Minimum partner disturbance
(/) A Cooling & Luxurious feel

.
=====
.

HARGA
KING RM 1,300
QUEEN RM 1,100
SUPER SINGLE RM 850
SINGLE RM 800

.
=====
.

Berminat? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Rabu, 11 April 2018

Anggun 1 Soft dh Sampai Tasik Permaisuri BTR

ORDER 2/4/18. SAMPAI 9/4/18.

Alhamdulillah dah sampai Astana Lumayan Condominium, Jalan tasik permaisuri 3, kuala lumpur.
Belian:
TILAM ANGGUN 1 SOFT KING SIZE

Terima Kasih... kerana sudi beli dgn kami...
.
.
.
=====
.
.
.
PROMOSI TILAM ANGGUN 3 VERSI!
.
(/) Ada 3 jenis tilam anggun:
.
ANGGUN1 11" | SOFT
ANGGUN2 10" | MEDIUM
ANGGUN3 9.5" | FIRM

Ketiga2 Anggun ni Sama shj, beza hanya pada comfort layer di bahagaian atas... makin tebal maka makin soft tilam tu.
.
.
==================
.
.
 --> Ciri2 Tilam Anggun...

(+) Duralastic: Swiss-Tech Spring System, Proven and most widely used in the world.
(+) Provide back support.
(+) Gold Button utk Pengudaraan.
(+) Warranty 10 tahun
.
.
==================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG?
.
klik je sini👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) tak mudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat??
.
.
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
.
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
WHATSAPP 018 - 2410 796/ 011- 3753 8336
.
.
==================
.
.

Layari...
http://irmyjuliza.blogspot.my/search?q=Anggun&m=1
.
.
==================
.
.
You will become very impress. For the money spent, these are very well mattress ever inside and out.

Jumaat, 6 April 2018

Bijak Mbeli. Pakai Win. Tilam Hotel dh sampai Bangi lg.

ORDER 4/4/18. SAMPAI 6/4/18.

Tahniah berjaya beli Tilam Hotel. Kalini dah jadi milik
customer dari Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

Belian Terbaik:
TILAM CHIRO DAMASK 8.5" FIRM SAIZ KING
KATIL MILAN COLOR CREAM/ BEIGE SAIZ KING
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5"  FIRM SAIZ QUEEN
PELAPIK KING
2 foam + 2 cotton + 1bolster foam+1polyester pillow

Alhamdulillah & terima kasih sudi beli dan menyokong kami. Semoga puas hati sokmo2.

Jom layan gambar.
=====
.
Anda Berminat? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Sabtu, 31 Mac 2018

Bijak memilih tilam walaupun mahal

Nak jaga kesihatan tulang blkg long term... pakai lah tilam hotel... mmg betul2 dpt jaga elok2 tubuh badan pinjaman sementara kite ni...

memang betul la... yang mahal tu baru betul2 berkualiti... yela sis tak nafikan... tapi berbaloi sgt2.

yela nak pakai bukan setahun dua. Tapi puluh2 tahun... mmg berbaloi lah beli mahal terusss... kan2?

Tido pulak tak sakit belakang langsung. Yelah kualiti punya pasal. Kalau berkemampuan, elok la beli yang berkualiti sikit.

Yang sakit badan kita dan yang nak tido sesedap rasa pun badan kita jugak.

Badan nak pakai lama kan... :)

Pakai tilam hotel ni kite dpt Belajar Sayangi tulang belakang...

Kesimpulannya... Jika Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg

✔berjenama/ trusted
✔berkualiti
✔lasak ada warranty
✔tak tenggelam/melendut

===

Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?

1) Tinggalkan je no telefon uolz atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Sy akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.👍

Terima kasih😍😍😍

Rabu, 28 Mac 2018

11 sebab Tilam Hotel Terbaik

--> 11 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BELI TILAM HOTEL?.
.
.
.
(1!) Kain Antimicrob dengan Teknologi perlindungan.
.
Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob. Fabric ni walaupun nampak belang2 tapi prestasinya terbaik. Dan Belang2 itu adalah trademark utk SUPPLY ke HOTEL shj.
.
.
.
(2!) High resilient Foam as comfort layer.
.
Foam bertujuan memberikan keselesaan ketika baring... ianya sederhana lembut tapi cukup selesa dan membuatkan tidur lebih nyenyak... dan beristirehat selepas penat bekerja...
.
Anda baring tanpa rasa besi spring. Sangat selesa dan support tubuh anda dengan baik.
.
BARING TAKKAN RASA SPRING. FIRM DAN COMFORT.
.
.
.
(3!) USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System.
.
TEKNOLOGI terkini untuk menjaga tulang belakang dan dapat menampung berat di segenap permukaan tilam sehingga membuatkan tidur lebih selesa tanpa sakit2 badan.
.
Spring ni juga memiliki ruang peredaran udara yang menyebabkan tilam tidak panas dan terasa nyaman sahaja bila baring... wahhh selesanyee... :)
.
SPRING TAHAN LASAK, MAHAL, BERKUALITI TINGGI. STEADY JER SAMPAI PULUH2 TAHUN.
.
.
.
(4!) Kestabilan Thepresa Spring yg mantap.
.
Kestabilan thepresa spring ini... bermaksud jika pasangan turun katil, kita takde rase goyang dan takde effect apa2. Gangguan minima pada teman sebelah hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
Ramai yang tertipu belanja lebih 1.5k utk beli tilam mahal tapi bermasalah pada Kestabilan Thepresa Spring.
.
Maksudnya tilam itu terasa goyang dan memberi effect jika orang sebelah turun katil. Membuatkan kita cepat tersedar dan susah nak lelapkan mata semula...
.
Tapi saya berani bagitahu, Tilam hotel ini memang betul2 memiliki Kestabilan Thepresa Spring.
.
Dah terbukti dengan beribu2 unit dah terjual gengan testimoni2 pelanggan lama.
.
Rebutlah peluang ini dengan menikmati sendiri rasa Kestabilan thepresa spring ini...
.
.
.
(5!) Warranty 10 tahun dari
.
Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
Tilam Hotel sgt Selesa, lasak dgn warranty 10 tahun dari kilang dreamland.
.
Dah byk digunakan di hotel2 terkemuka. Walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu... tilam hotel tetap steady... memang pilihan no 1...
.
Jika ROSAK dlm tmp warranty, Pihak Dreamland terus TUKAR BARU.
.
.
.
(6!) Tebal Tilam Belang ni adalah 9.5inci.
.
Tebalnya 9.5 inci ni dah cukup tinggi... kalau sesiapa biasa ke hotel sama sahaja ketinggian tilam hotel tu dengan yang kite jual ni...
.
Jangan risau... memang ada kelass punyer... terbaikk! Senang plak tu nak cari cadar. Senang Match dengan cadar yang jenis fitted tew... AKEMI dan lain2...
.
Memang akan nampak kemas jer tilam ni... MEMANG PUAS HATI BELI TAKKAN MENYESAL
.
.
.
(7!) Mempunyai 4 saiz pilihan.
.
1) saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2) saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3) saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4) saiz tilam single = 3' x 6'3" x 9.5"
.
.

(8!) Jenama Dreamland.
.
Memang jenama terunggul bagi pasaran tilam. Dengan pengalaman dan pengetahuan yang mendalam tentang tilam menyebabkan brand ini menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia... perghhh
.
DREAMLAND NI MMG PAKAR TILAM SEJAK SEKIAN LAMA. TRUSTED BRAND.
.
.
.
(9!) HOTEL GRADE.
.
Biasa supply tilam ini di hotel tapi sekarang kite bawakan khas untuk anda beli dan pakai di rumah...
Apa lagi... hari2 macam tidur hotellah gamaknye...
.
Ingat Tilam Hotel Bukan Tilam Biasa kerana prestasinya sangat2 luar biasa menakjubkan berbanding tilam biasa.
.
Dan Kenapa Tilam Hotel itu designnyer belang2?
Sbb belang2 itu dah memang menjadi trademark Tilam Hotel.
.
TILAM STANDARD HOTEL 5 STARS
.
.
.
(10!) Jaminan wang anda akan dikembalikan.
.
InsyaAllah, setakat kami jual takde lagi refund2 ni sebab semua customer alhamdulillah 100% puas hati dengan belian tilam hotel ni...
.
KITE FAHAM BELI ONLINE. PE2 KITE BOLEH BAWA BINCANG LEK LOK KAN.
.
.
.
(11!) FREE Consultation.
.
Jika ada apa-apa pertanyaan atau sebarang kemusykilan boleh terus bertanya kami. InsyaAllah kami boleh share pengalaman kami dgn uols percuma jer.
.
.
.
.
.
Amacam banyak kan kelebihan tilam Hotel ni? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails