Isnin, 21 Ogos 2017

Bila awk nak beli Tilam Hotel Gebu ni pulak?

Alhamdulillah... Tilam sanctuary 14 inci dah sampai di Batu Caves. Anda Duduk Rumah kedai pun boleh tempah dan kite blh hantarkan ke sana...

Semua org boleh beli tilam hotel. Nak atau Tak Nak je kan?

Anda nak tidur selesa dengan tilam empuk dan gebu ni x?
bukan tuje, siap2 dgn fungsi boleh support tulang belakang lagi.

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051
018-2410796/ 011-39202051

Tilam Hotel memang untuk semua lapisan masyarakat... :)
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Paling penting beli dengan kami harga memang berbaloi2... percayalah... :)

Gambar lori je kali ni customer share :)
Jadi ler. Ini bukti ok kite jual produk Dreamland ORI bukan tiruan!

3 jenis tilam hotel mmg paling bagus.

HOT SALES!!! 3 JENIS TILAM DGN ORIGINAL POCKET SPRING DAN LATEX EUROTOP!!!

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12 inci
TILAM SANCTUARY 14 inci
TILAM MAHKOTA 13.4 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic
Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

Whatsapp:
018-2410796/ 018-3546281
018-2410796/ 018-3546281
018-2410796/ 018-3546281
Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

Khamis, 17 Ogos 2017

TILAM HOTEL Gebu dan Lasak.

ORDER 7/8/17. DAPAT 15/8/17. Tilam Hotel kalini dah jadi milik customer dari Taman Geliga Indah, Kemaman, Terengganu Darul Iman
.
Borong 3 terus:
1X TILAM SANCTUARY 14" SOFT KING
2X TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SINGLE
.
Jom beli Tilam Hotel. Anda cuma perlu bg details dan buat payment utk menjadikan tilam hotel ini jadi milik anda.
.
Jgn lambat bertindak kerana lambat bertindak maka lambatlah anda dan pasangan menikmati tidur spt hari2 checkin di Hotel 5 Bintang.
.
Terus whatsapp utk harga terbaik.
.
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
018-241 0796/ 011-3753 8336
.
NAK SURVEY2 DULU PUN BOLEH. XD MASALAH...
Sis belanje bukti sis serius meniaga. Tidak main2. Tidak menipu uolz ok. Blh lihat snap whatsapp customer ni.
.
Terima kasih customer sudi support dan beli dgn kami.

Selasa, 15 Ogos 2017

Merdeka tilam hotel sales

JUALAN SEMPENA HARI KEMERDEKAAN!! DARI 14 OGOS 2017 HINGGA 3 SEPTEMBER 2017

[HARGA KILANG UNTUK TILAM HOTEL SEMPENA HARI MERDEKA]

==========================================

Kami Membuat jualan harga kilang untuk Tilam2 hotel, sempena hari kemerdekaan yang bakal tiba 31/8 ini.
Semua barang daripada jenama Dreamland dan semua barang2 baru dari kilang Dreamland.

Senarai Harga Tilam2 Hotel;
---------------------

Firm
°°°°°
1. Chirotel 9.5"
(Miracoil spring + fiber sabut+high density foam)
KingRm940  QueenRm840  SuperSingleRm690 SingleRm640

2. Anggun3 9.5"
(Duralastik spring + Resta eurotop)
KingRm1080 QueenRm980 SuperSingleRm850 SingleRm750

Medium
°°°°°°°°
3. Hotel suite Luxury 12"
(Original Pocket Spring + Latex Eurotop)
KingRm1650 QueenRm1500

4. Anggun2 10"
(Duraliastic Spring + Resta eurotop)
KingRm1220 QueenRm1090 SuperSingleRm870 SingleRm780

5. Chiro Anniversary 12"
(Miracoil Spring + Latex Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700

Soft
°°°°°
6. Anggun1 11"
(Duralastic spring + Resta eurotop)
KingRm1330 QueenRm1190 SuperSingleRm940 SingleRm830

7. Sanctuary 14"
(Original Pocket Spring + Latex Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700 SuperSingleRm1400 SingleRm1300

8. Mahkota 14"
(Original Pocket Spring + Resta Eurotop)
KingRm1900 QueenRm1700 SuperSingleRm1400 SingleRm1300

=========================================
Business Hour:  24 jam everyday

BERMINAT? REBUT sekarang peluang penjimatan untuk kos penghantaran.

➤PROMOSI FREE DELIVERY untuk KL DAN SELANGOR🚙🚚🚛 (14 OGOS hingga 3 SEPTEMBER 2017)

➤PROMOSI CAJ PENGHANTARAN RM40 BAGI NEGERI2 LAIN🚙🚚🚛(14 OGOS hingga 3 SEPTEMBER 2017)

BERMINAT, Nanti dulu..ADA OFFER LAGI..😆😆😆

Ada offer terbaik untuk 10 pembeli terawal:
➤FREE BANTAL HOTEL POLYESTER UTK SETIAP TILAM
(selagi stok masih ada)

SIAPA CEPAT DIA DAPAT..

Pertanyaan sila Whatsapp ke "0182410796 /01137538336"atau komen pada page dibawah.
@
Untuk ORDER sila Whatsapp <T.ORDER> ke "0182410796/01137538336"

GST kami tanggung. Jgn Risau.👍👍👍

#jualanmerdeka #jualangudang #hargakilang #sale #promotion #tilamhotel #tilamdreamland #bantalhotel #katildivanhotel

Selasa, 8 Ogos 2017

Tilam Hotel Warranty 10 tahun takkan melendut

ORDER 1/8/17. REQUEST 5/8/17. SAMPAI 5/8/17. DONE.
Tilam hotel bertuah kalini Dah jadi milik customer dari Jalan Tenaga 11, Taman Tenaga, Kajang. Alhamdulillah dan terima kasih byk2 tuan krn percaya & terus berikan support pd kami.

Belian Tilam Hotel Femes Lah.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN

Giliran anda pulak lah order. Tgh PROMO RAYA HAJI ni dpt FREE DELIVERY utk area KL SLGR. LUAR +40 SHJ. Cepat2 lah jgn lepaskan peluang. Lori kilang dreamland akan hantar terus tilam ke rumah tuan2 dan puan2.

Utk order/ payment blh hubungi:

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

BOLEH SWIPE KAD KREDIT.
BOLEH HANTAR SELURUH NEGERI2 DI SEMENANJUNG MALAYSIA.

layari irmyjuliza.blogspot.my
Urusan semudah ABC. Jom beli Tilam Hotel Baru lah.

Hari2 ada Pos. Hari2 Free Pos. TILAM LIPAT BEST.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka lipatan bila nak pakai dan tutup semula bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
"Mmg sedap tidur dan selesa" -En Afifi dari Pagoh, Johor.
.
===================
.
JOM JOIN COURIER TILAM LIPAT. TIAP2 HARI ADA POS.
FREE POS SOKMO untuk semua.
Harga Asal: RM 399.00
Harga Promosi: RM 270 sahaja.
.
===================
.
TILAM LIPAT BRAND DREAMLAND:

(+) Saiz single & Boleh dilipat 3 dgn Tebal 8 cm
(+) Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan
(+) Lapisan dalam tilam Fully latex semulajadi
(+) Fabrik kain luar yang dikait utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
(+) Durable, Tahan lasak & blh pakai kedua2 belah permukaan.
(+) Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
(+) Ringan. Berat cuma 4 kg
(+) 270.00 sahaja. Cash &Fix price. Pos shj. Memang puas hati takkan menyesal.
.
--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
.
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
.
irmyjuliza.blogspot.my
Available di seluruh Semenanjung Malaysia
.
Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, baik pakai tilam lipat ni lg
.
Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order
.
Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
JOM POS SAMA2. FREE POSTAGE SOKMO. YEAH.
.
Terima kasih

Isnin, 7 Ogos 2017

Promo Raya Haji Tilam Hotel Viral Lagi

PROMOSI TILAM VIRAL!!!
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
-> mereka yg sukar tidur malam
-> mereka yg selalu sakit di bahagian pinggang & belakang badan
-> mereka yg sudah berumur
-> mereka yg tidur bersama anak2 kecil
-> mereka yg betul2 ada duit dan mampu beli
-> mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
-> antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.
-> punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.
-> mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.
-> jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri"minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
》》KING RM 940
》》QUEEN RM 840
》》SUPER SINGLE RM 690
》》SINGLE RM 640
.
HARGA SET KATIL+TILAM (DIVAN+HEADBOARD+TILAM)
.
》》KING RM 1940
》》QUEEN RM 1690
》》SUPER SINGLE RM 1440
》》SINGLE RM 1320
.
=======================
.
》Miracoil™ - the world’s most advanced spring system
》Maximized sleeping area
》10 years Warranty
》Sleepmaker: What dreams are made of
》High-coil count for firmer support
》Double-sided for long life
》Fully heat tempered for super strength
》Excellent comfort & no lumpiness
》Minimum partner disturbance
》Safe and Reliable
》Superior edge support
》Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
PM/ WHATSAPP UTK INFO
Fast reply
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
.
=======================
.
JOM order Tilam Hotel Baru utk RAYA HAJI lah pulak.

Psssss----> Semua DELIVERY B4 RAYA HAJI utk AREA KL SLGR FREE. LUAR KL SLGR +40 SHJ.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT juga DISEDIAKAN

Layari irmyjuliza.blogspot.my.

Sabtu, 5 Ogos 2017

Tilam Single Citarasa Latex Free Pos

" Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.

JOM JOIN COURIER TILAM LIPAT ISNIN NI😍
💖FREE POSTAGE😙😙😙👍
💖CLEARANCE STOK TILAM LIPAT DREAMLAND
📣Harga Asal: RM 399.00
📣Harga Promosi: 👉RM 270 sahaja.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢

💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚

TILAM LIPAT BRAND DREAMLAND:

🍭Saiz single. 🍭Boleh dilipat 3 🍭Tebal 8 cm
🍭Sangat jimat ruang 🍭Sangat mudah disimpan
🍭Fully latex semulajadi
🍭Fabrik yang dikait utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.
🍭Durable. Tahan lasak 🍭Can use at both sides
🍭Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.
🍭Ringan. Berat cuma 4 kg
🍭Stok terhad. Sapa cepat dia dapat... :)
🍭RM 270.00 sahaja. Fix price. Memang puas hati takkan menyesal.

💖FREE Postage untuk semenanjung sahaja.

💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖💚💖

--------------------------------
PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL
--------------------------------
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Available di seluruh Semenanjung Malaysia

💖Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, baik pakai tilam lipat ni lg
💖Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order😁👍
💖Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
💖MMG MUDAH GUNA. MUDAH SIMPAN.
💖SANGAT SESUAI UNTUK ANAK2 KECIL YANG SUKA TIDUR DI BAWAH.
💖SELESA SANGAT 😙 TIDUR MMG LENALAH KAN😍
💖TERBAIK HANYA DARI DREAMLAND.
💖PAKAR TILAM ANDA.

JOM POS SAMA2. FREE POSTAGE. YEAH😙

📢📢📢📢📢
Terima kasih👍👍👍

Rabu, 2 Ogos 2017

Bertindak pantas buat payment. Tahniah2

Order sampai dalam 2 hari sahaja. Kali ni tilam baru dah jadi milik customer dari Gombak KL.

Alhamdulillah dan terima kasih customer terus sokong kami. Doakan kami semoga terus kuat meneruskan bisnes ni hingga berjaya insyaAllah.

Buat anda yg berminat boleh terus hubungi.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Delivery Available di Seluruh Semenanjung Malaysia.

Pantas anda buat payment. Pantas lah anda dapat tilam anda.
Beliam direct kilang dreamland. Mmg murah jer kami jual dari harga luar. Pe2 roger jer ok.

Print screen whatsapp dgn client kalini. Tahniah2

Isnin, 31 Julai 2017

Tilam hotel single mmg lasak berpuluh2 tahun

Tilam hotel single ada?
Ya ada. Kualiti terbaik dan mmg lasak.
Taman Kinrara, Puchong dah terima Tilam Hotel
Single. Alhamdulillah dah sampai... boleh lah try single dulu... agak2 rasa macam bagus je... beli saiz besar sikit pulak...

Memang terpaling bagus ni... rasa nak beli banyak2 nak belanja orang tua dan adik beradik yang lain...
Boleh sangat2 tu.. org mberi lebih baik dari yg menerima.

Utk order/ payment blh hubungi:

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Delivery Available di Seluruh Semenanjung Malaysia
Tilam Hotel! Prestasi Tilam yang boleh dipercayai...
Yakin !!! Tilam hotel akan jadi milik anda juga.

Ahad, 30 Julai 2017

FREE DELIVERY Seluruh Semananjung Malaysia

PROMO FREE DELIVERY!!! Harini dan esok.

Utk Tilam shj atau Katil shj atau Set Tilam + Katil.

Valid: 31/7/17 hingga esok 1/8/17.

Hanya utk yg serius dan blh buat payment sahaja.

Cash & Fix only ok.

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

Panghantaran seluruh Semenanjung Malaysia.

Sabtu, 29 Julai 2017

Tilam hotel Comfort luxury mmg citarasa mewah Mampu milik

Tilam Hotel Comfort Luxury Pocket Spring 12 inci. Mai2 tempah selagi stok masih ada.
Lagi dah sampai milik client dari Taman Keramat Permai, KL.
Tilam hotel comfort luxury 12 inci saiz queen
Bedframe Stella(dark brown)
Bantal polyester 10 biji
Mattress protector saiz queen

Alhamdulillah... step nak order semudah ABC
1. Pay
2. Sent Order
3. Delivered

InsyaAllah jika ada apa2 kekurangan kami akan baiki kelak...

Tilam Hotel 5 Star!!! Harga Murah!!! Kualiti terbaik!!!
Memang berbaloi-baloi!!!

PM/ Whatsapp/ SMS/ CALL

018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia
Sorry gambar client kali ni kabur sikit sebab mak nye yang amik...
Jadi ler...

Selasa, 25 Julai 2017

Promosi Tilam Pocket Spring + Latex Eurotop

TILAM HOTEL 5 STAR! HOT SALES!!!
3 jenis tilam POKET SPRING & LATEX EUROTOP!

(/) TILAM SANCTUARY, 14 inci
(/) TILAM MAHKOTA 13.4 inci
(/) TILAM HOTEL COMFORT LUXURY, 12 inci

PROMOSI TERHEBAT HARGA KILANG!!!
WARRANTY 10 TAHUN: Anti-dustmite & Hygenic

Jom surprise org yang paling kite sayang :)
Siap hantar depan rumah lagi...
Memang trusted brand, kualiti tahap paling terbaik...

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Mana nak dapat spek tilam hotel harga bawah 2k?????
Ayuh!!! Beli lah 1 kawan... :)
Harga kite runding sampai jadi okay... :)

TILAM HOTEL DIPERCAYAI PALING LASAK

Lagi dah sampai tilam single 2nd batch ke Kampung Gajah, Perak.

Alhamdulillah... semoga kurang sakit2 pinggang ibu sbb pakai tilam tenggelam dan dah lama sebelumni... Berjaya beli tilam hotel baru dgn duit pakat2 kumpul adik beradik utk ibu tersayang...

insyaAllah terbaik...

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

Delivery Available di seluruh Semenanjung Malaysia

Tilam hotel... memang tilam yang boleh anda percaya... :)
Memang dah viral dah. Serius mmg takkan rugi. Takkan menyesal kottt.

Isnin, 24 Julai 2017

Pelbagai promosi aksesori bedding jenama dreamland

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Promosi Bedding Aksesori by Dreamland

Bantal Polyester 30/pc
Bantal Cotton 40/ pc
Bantal Foam 40/ pc
Bantal Pro Latex 100/ pc
Bantal Bulu Angsa 150/ pc

Bantal Pelok Foam 60/ pc
Bantal Pelok Polyester 50/ pc
Bantal Pelok Latex 160/ pc

Pelapik Tilam
King 110/ pc
Queen 100/ pc
Super Single 90/ pc
Single 80/ pc

WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336
WHATSAPP 018-2410796 / 011-37538336

irmyjuliza.blogspot.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails