Rabu, 15 Ogos 2018

Postage Tilam Lipat RM 280 shj. single size

alhamdulillah dpt payment utk Belian Tilam Lipat Dreamland. Customer dari taman keramat permai, KL. Kita poskan esok insyaAllah...

Belian: TILAM LIPATX1UNIT

===
.
.
.
.
IKLANNN SIKIT...
.
Tilam Lipat Latex.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas"
- Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
.
"wuuihhh syookkk oooo tilamm nii..cek 90lebih kg pon x tenggelam...😆😆😆"
- Wan Nizwani, Balik Pulau.
.
===================
.
.
Tilam Single Citarasa Latex Free Pos :
.
.
(/) Saiz single. Boleh dilipat 3. Tebal 8 cm.

(/) Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan.

(/) Fully latex semulajadi.

(/) Fabrik luar yang dikait kemas utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.

(/) Durable. Tahan lasak

(/) Can use at both sides

(/)Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.

(/) Ringan. Berat cuma 4 kg. Blh bw travel jln2.

(/) RM 280.00 sahaja. Fix price. Cash only.
.
.
===================
.
.
TILAM LIPAT POPULAR MASA KINI
Foldable Latex Feel Single Mattress
BEFORE : RM 399.00
-> NEW PRICE : RM 280.00
-> POSTAGE : FREE

.
--------------------------------
.

--> INFO TILAM LIPAT

- Thickness 8cm
- 91cm x 191cm x 8cm
- Simply unfold to a single mattress on the floor in any room
- Fold up to a compact size for easy storage or to carry around
- Knitted fabric for softer and comfortable sleep
- High resilient latex feel trifold mattress
- Long lasting

.
--------------------------------
.

JOM BELI!!! DGN HARGA DIRECT KILANG!!!
MMG PUAS HATI!!! MMG BERBALOI2!!!
ORDER ONLINE SKRG!!! MMG LEBIH JIMAT!!

#irmyehsan #tilamhotel

MMG PILIHAN NO 1 PENGGUNA MALAYSIA!

.
-----------------------------------------
.

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini

http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di

018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

GRAB cepat if tak nak melepass. Stok LIMITED :D

.
-----------------------------------------
.

Available untuk seluruh semenanjung.

#perlis #kedah #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #pahang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor

Isnin, 6 Ogos 2018

Lagi order Customer dari Port Klang Dah Sampai

ORDER 2/8/18. SAMPAI 6/8/18.

Alhamdulillah. Tilam Hotel dah sampai kalini dah jadi milik customer berasal dari Kg Sg Pinang Pulau Indah, Pelabuhan Klang, Selangor

Belian Tilam Hotel Glamor:
TILAM HOTEL SUPREME POS-CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN

Belian puas hati takkan menyesal insyaAllah.
Saya pakai. Saya jual. Mmg tilam terbaik utk sy share pd umum. Rugi rasanya kalau anda di luar sana tak ambil peluang utk beli dan pakai Tilam Hotel ni.

Mmg Terpaling baik lahh...

===

*PROMOSI JUALAN DIRECT KILANG TILAM HOTEL JENAMA DREAMLAND*

Kami menjual Tilam2 Hotel Jenama Dreamland terus dari kilang Dreamland di Selayang tanpa kedai.

Tilam Hotel Dreamland ini berkualiti tinggi sebab direka khas untuk dibekalkan kepada Hotel2 terkemuka di seluruh Malaysia.

Tapi kini tuan2 dan puan2 boleh membeli Tilam Hotel ini dan nikmati tidur selesa di rumah seolah2 berada di Hotel.

Sesiapa yang biasa tidur di Hotel cuba selak cadar, pasti pernah terlihat tilam berjalur hijau putih. Itulah trademark Color utk Fabrik Tilam Hotel.

Nampak fizikal luarannya biasa tak menawan tapi sebenarnya  prestasinya sangat luar biasa. Sangat Support Tulang Belakang dan tidak melendut walaupun dah guna lebih dari 10 tahun.

Terdapat 4 pilihan saiz yang standard iaitu

1) saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2) saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3) saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4) saiz tilam single = 3' x 6'3" x 9.5"

Jadi jangan bimbang Tilam Hotel Dreamland boleh diguna bersama katil-katil yang dijual di kedai spt Ikea dan kedai Perabot.

Harga yang kami tawarkan lebih rendah dari harga tilam2 berjenama lain dipasaran yang mempunyai kualiti yang sepadan.

Jgn lepaskan peluang utk sama2 menjaga dan memelihara tulang belakang sihat.

Kualiti mmg Terrbaik.
*REAL BACK SUPPORT & REAL COMFORT ZONE*

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
*018-2410796 / 011-37538336*
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Jumaat, 3 Ogos 2018

TILAM TERBAIK UTK TULANG BELAKANG ANDA

-----------------------------
*TILAM HOTEL. TILAM TERBAIK UNTUK TULANG BELAKANG*
===============================

Alhamdulillah, semakin ramai rakyat malaysia ada kesedaran ttg pentingnya menggunakan Tilam yg baik untuk kesihatan tulang belakang.

Sebab itulah Tilam Hotel sentiasa mempunyai permintaan tinggi dari pemilik hotel, homestay, resort, dan untuk kegunaan sendiri.

Dimana letaknya keistimewaan Tilam Hotel Dreamland ini?

Pada fabriknya yg cantikkah?
Pada jenamanya kah?

Tidak, jawapannya ialah pada *keistimewaan Sistem Spring Miracoil USA*. Reka bentuknya yg unik bukan saja2, tapi;

*Demi menampung/memberi sokongan pada tulang belakang khususnya dan seluruh tubuh badan agar berada dalam keadaan terbaik.*

*Sekaligus Membenarkan aliran darah berjalan lancar*

Kenapa Tilam hotel Dreamland sentiasa mendapat permintaan tinggi?

*Harga mampu milik*
*Material berkualiti tinggi, heavy duty product*
*Boleh feeling seolah2 tidur di hotel setiap hari*
*Sedap baring walau tanpa bantal*
*Tilam baru belian direct dari kilang tanpa perantaraan kedai*

*HARGA PROMOSI HARI RAYA AIDIL ADHA DAH DILANCARKAN ‼️*

Whatsapp segera:
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

atau hubungi kami:
*018-2410796 / 011-37538336*

layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Tilam Hotel n Cadar Kalis Air berpisah tiada

*JUALAN Pelapik Tilam Kalis Air*
.
Melindungi tilam dari peluh, najis, muntah atau tumpahan cairan sehingga tidak tembus ke tilam.
.
Bahan yang lembut dan halus kerana:
*(+) Material atas adalah cotton ala2 baldu lembut tu.*
*(+) Material bawah laminated TPU, material kalis air dan dilekatkan pada material cotton di atas.*
.
Melindungi anda dan keluarga dari sebarang penyakit kulit kerana ianya boleh dibasuh selalu…
Untuk Double protection. Gunakan cadar/ pelapik tilam kalis air ini.
Ada banyak corak dan color.
.
*"LEMBUT, TAK RASA PLASTIK PUN"*
.
.
*Very Recomended:*
(/) Anak2 Potty train.
(/) Warga emas yg uzur.
(/) Sesuai utk melindungi tilam dari air tumpahan dan sebagainya.
.
.
Pelapik Tilam Kalis Air:
(+) Tak melecet. Permukaan selesa dam lembut.
(+) Lapisan TPU takde bunyi plastik dan Tak panas.
(+) Menyediakan getah di setiap penjuru tilam supaya terletak kemas.
(+) Kalis air bg Melindungi permukaan tilam.
.
.
*(/)  Cara cuci yg mudah. Utk tahan lama blh basuh secara manual:*
(1) Rendam dgn air sabun
(2) Bilas
(3) Jemur
Pelapik Tilam Kalis air ini mmg cepat kering dan blh pasang semula pd tilam pd malam hari.
.
.
*3 Jenis Saiz (P x L)*
*(RM 70) King : 81" x 72"*
*(RM70)Queen : 80" x 60"*
*(RM 60) Single : 78" x 43"*

*CAJ POSTAGE: 1 rm8. 2 rm10.*
*Pos disediakan di seluruh Semenanjung Malaysia*
.
.
Berminat nk dapatkan Cadar kalis air TERMURAH ini?
.
WASSAP http://irmyehsan.wasap.my
.
*018-241 0796/ 011-3753 8336*
*irmyjuliza.blogspot.my*
.
like fb page kami
https://www.facebook.com/irmyehsancadarkalisair/

PROMOSI JUALAN PELAPIK TILAM KALIS AIR

*JUALAN PELAPIK/ CADAR KALIS AIR BERCORAK*
Waterproof Stock as of *3 OGOS 2018*

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

*single RM60*

1 little miss
1 stripe wave
1 blue letter
2 brownish

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

*Single plain + pillow case RM70*

1 Pink
1 light brown
1 purple

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

*queen RM70*

1 blue flower
2 Stripe
1 sweet blue
1 brownish
1 grey star

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

*King RM70*

1 brownish
1 blue pink
1 wave stripes
2 thank you love
1 little miss cotton tail

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

*CAJ POSTAGE: 1 rm8. 2 rm10.*
*018-241 0796/ 011-3753 8336*
*irmyjuliza.blogspot.my*
https://www.facebook.com/irmyehsancadarkalisair/

Rabu, 1 Ogos 2018

Tilam Hotel Dh Sampai Felcra Chgkat Lada, Perak.

ORDER 24/7/18. SAMPAI 1/8/18.

Alhamdulillah. Tilam Hotel dah sampai PERSIARAN LADA 10, TAMAN CHANGKAT LADA RAYA, FELCRA CHANGKAT LADA, KG GAJAH, PERAK.

Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM
2X TILAM KING
1X TILAM SUPER SINGLE
1X KATIL MILAN SAIZ KING COLOR DARK BROWN

Terima kasih krn sudi beli dan menyokong kami.
Belian takkan menyesal dan mmg puas hati.
.
.
.
===
.
.
.
*PROMOSI JUALAN DIRECT KILANG TILAM HOTEL JENAMA DREAMLAND*

Kami menjual Tilam2 Hotel Jenama Dreamland terus dari Kilang Dreamland di Selayang tanpa kedai.

Tilam Hotel Dreamland ini berkualiti tinggi direka khas untuk dibekalkan Hotel2 terkemuka di seluruh Malaysia.

Tapi kini anda boleh beli Tilam Hotel ini dan nikmati tidur selesa di rumah seolah2 berada di Hotel.

Sesiapa yang biasa tidur di Hotel cuba selak cadar, pasti pernah terlihat tilam berjalur hijau putih. Itulah trademark Color utk Fabrik Tilam Hotel.

Nampak fizikal luarannya biasa tak menawan tapi sebenarnya  prestasinya sangat luar biasa. Sangat Support Tulang Belakang dan tidak melendut walaupun dah guna lebih dari 10 tahun.

Jadi jangan bimbang Tilam Hotel Dreamland boleh diguna bersama katil-katil yang dijual di kedai spt Ikea dan kedai Perabot.

Harga yang kami tawarkan lebih rendah dari harga tilam2 berjenama lain dipasaran yang mempunyai kualiti yang sepadan.

Jgn lepaskan peluang utk sama2 menjaga dan memelihara tulang belakang sihat.

Kualiti mmg Terrbaik.
*REAL BACK SUPPORT & REAL COMFORT ZONE*

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
*018-2410796 / 011-37538336*
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Selasa, 31 Julai 2018

NAK PAKAI TILAM HOTEL DI RUMAH PUN BLH

*PROMOSI JUALAN DIRECT KILANG TILAM HOTEL JENAMA DREAMLAND*

Kami menjual Tilam2 Hotel Jenama Dreamland terus dari kilang Dreamland di Selayang tanpa kedai.

Tilam Hotel Dreamland ini berkualiti tinggi sebab direka khas untuk dibekalkan kepada Hotel2 terkemuka di seluruh Malaysia.

Tapi kini tuan2 dan puan2 boleh membeli Tilam Hotel ini dan nikmati tidur selesa di rumah seolah2 berada di Hotel.

Sesiapa yang biasa tidur di Hotel cuba selak cadar, pasti pernah terlihat tilam berjalur hijau putih. Itulah trademark Color utk Fabrik Tilam Hotel.

Nampak fizikal luarannya biasa tak menawan tapi sebenarnya  prestasinya sangat luar biasa. Sangat Support Tulang Belakang dan tidak melendut walaupun dah guna lebih dari 10 tahun.

Terdapat 4 pilihan saiz yang standard iaitu

1) saiz tilam King = 6'  x 6'3" x 9.5"
2) saiz tilam queen = 5' x 6'3" x 9.5"
3) saiz tilam super single = 3'6" x 6'3" x 9.5"
4) saiz tilam single = 3' x 6'3" x 9.5"

Jadi jangan bimbang Tilam Hotel Dreamland boleh diguna bersama katil-katil yang dijual di kedai spt Ikea dan kedai Perabot.

Harga yang kami tawarkan lebih rendah dari harga tilam2 berjenama lain dipasaran yang mempunyai kualiti yang sepadan.

Jgn lepaskan peluang utk sama2 menjaga dan memelihara tulang belakang sihat.

Kualiti mmg Terrbaik.
*REAL BACK SUPPORT & REAL COMFORT ZONE*

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
*018-2410796 / 011-37538336*
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.

Isnin, 30 Julai 2018

An-Najah Homestay Tmn Bkt Anggerik, Cheras, KL

HOMESTAY ADIK ADMIN DI CHERAS KL.

Yg penting pakai Tilam Hotel. Mmg terbaik dan puas hati. Jika ada yg memerlukan penginapan blh lah contact no adik di iklan bawah ni ye.
.
.
.
...
.
.
.

*“Tidur Anda Lena, Pagi Anda Ceria” HANYA DI HOMESTAY AN-NAJAH.*
.
*Mencari homestay di CHERAS KUALA LUMPUR yang selesa & serba lengkap?*
.
Singgahlah sebentar di AN-NAJAH HOMESTAY. Pastinya percutian anda akan lebih bermakna & "happening". Rumah percutian ini baru siap diubahsiap pada julai 2018 berkonsepkan moden. Kemudahan, keselamatan dan keselesaan anda insyaAllah pasti terjamin.
.
*KEMUDAHAN PENGINAPAN*
[+] 2 Bilik Tidur (Bedset Saiz King), 1 Bilik Dgn Kemudahan Toto.
[+] 3 Bilik Air
[+] Dapur Yang Lengkap Untuk Memasak
[+] Peti Ais, Mesin Basuh Automatik
[+] Penghawa Dingin (Ruang Tamu, Bilik 1 Dan Bilik 2)
[+] Kipas (Dapur, Semua Bilik Dan Ruang Tamu)
[+] 2 Parking Kenderaan
[+] Cctv Di Kawasan Luar Rumah
.
*KADAR SEWA HOMESTAY AN-NAJAH:*
*Hari Isnin - Jumaat : Rm 150 Satu Malam*
*Hari Sabtu Dan Ahad : Rm 200 Satu Malam*
.
*WAKTU MASUK : 2.00 PM*
*WAKTU KELUAR : 12.00 PM*
.
*HOMESTAY AN-NAJAH - Tmn Bkt Anggerik Cheras KL*
*NO. 22, JALAN 26/154, TAMAN BUKIT ANGGERIK, 56000 CHERAS, KUALA LUMPUR.*
.
*LAYARI FACEBOOK PAGE KAMI:*
https://www.facebook.com/annajahhomestay4muslim/
.
*CALL & WHATSAPP:*
*En. Faridzul +60 17-696 1623/ Pn. Farehah +60 19-417 2407*

Ahad, 29 Julai 2018

Testimoni Bukti Serius Dlm Jual Beli

--> Nak share sikit. Testimoni customer berjaya beli dgn kami.
.
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
.
--> NAK TESTIMONI LAGI TAK?
Alhamdulillah shingga kini kami dah berjaya jual lebih 363 unit...
.
.
Nak lihat lagi banyak klik link ini. Mungkin ada yg duduk dekat2 je dgn rumah Cik Puan/ Tuan.
.
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..

Isnin, 23 Julai 2018

Order Dah Sampai Melaka. Tilam Hotel dan Divan Hotel (ss)

ORDER dah sampai Melaka lagi. Alhamdulillah. Kalini Tilam Hotel dah jadi milik customer dari...
Bukit Piatu, Melaka.

Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ SUPER SINGLE
DIVAN HOTEL TANPA HEADBOARD SAIZ SUPER SINGLE

Alhamdulillah, syukur dan terima kasih banyak2 sbb sudi beli dgn kami. Brg sampai dgn selamat dan baik.
Customer mmg puas hati dan suka. Dan telah rekomen pd family dan member2.
Semoga Murah rezeki lagi dan blh beli lagi dgn kami...

Thanks😘👍👍👍

=====

Berminat nk dapatkan HARGA PROMOSI?

1) Sila tinggalkan no telefon atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Admin akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.👍

3) Hubungi kami ditalian 018-2410796 / 011-37538336

4) Layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Terima kasih😍😍😍

Khamis, 5 Julai 2018

Lagi order dah sampai Port Klang.

ORDER 29/6/18. SAMPAI 4/7/18.

Lagi dan sampai. Kalini Tilam Hotel dah jadi milik customer dari PERUMAHAN KASTAM, JALAN KASTAM, PORT KLANG.
Belian Berbaloi2:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ KING
2x bantal hotel polyester

Terima kasih sudi beli dgn kami. Belian Puas Hati Takkan Menyesal.

Tilam Hotel sgt Selesa, lasak dgn warranty 10 tahun dari kilang dreamland.

Dah byk digunakan di hotel2 terkemuka. Walaupun dah dekat sepuluh tahun masa berlalu... tilam hotel tetap steady... memang pilihan no 1...

===

*Belian tilam Hotel Online ini adalah direct kilang dan tiada perantaraan kedai. Kilang sendiri akan menguruskan penghantaran Tilam Hotel terus sampai ke rumah Tuan/ Puan.*

Penghantaran disediakan diseluruh Semenanjung Malaysia dgn Lori dari Kilang Dreamland sendiri.

===

Berminat nk dapatkan HARGA PROMOSI?

1) Sila tinggalkan no telefon atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Admin akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.👍

3) Hubungi kami ditalian 018-2410796 / 011-37538336

4) Layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Terima kasih😍😍😍 

Jumaat, 29 Jun 2018

Dah Sampai Tmn Bkt Anggerik Cheras Tilam Hotel.

ORDER 22/6/18. SAMPAI 29/6/18.

Tilam Hotel dah sampai lagi kalini milik customer berasal dari TMN BUKIT ANGGERIK, CHERAS, KL.
Belian Puas Hati:
2X TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ KING
2X KATIL MILAN SAIZ KING COLOR CREAM
2X BANTAL HOTEL POLYESTER

Alhamdulillah. Terima kasih sudi beli dgn kami. Belian takkan menyesal dan Puas Hati.

Anda berminat?
Inilah Tilam Hotel. Real Back Support. Real Comfort Zone.
Jgn tangguh2 kalau mmg dh ready nk beli.
Beli skrg dan rasai nikmat tido seolah2 di hotel 5 bintang.

========

TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM
: Miracoil USA Spring System
: Excellent comfort & no lumpiness
: 9.5 inci tebal
.
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil  Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.

Rabu, 27 Jun 2018

Promo Tilam Hotel Comfort Luxury 12"

Tilam Hotel Comfort Luxury 12"
: Natural Latex Eurotop
: Original Poket Spring
: 12 inci tebal
.
.
=======================
.
.
Ciri2 Tilam Hotel Comfort Luxury 12”:
(/) 12 inci tebal
(/) Layer atas terdiri drpd Latex semulajadi
(/) Menggunakan Poket Spring Sistem
(/) Getaran pada 1 spring tidak mempengaruhi spring2 lain
(/) Fabric kain yang lembut dan mewah, Menyamai Hotel 5 Stars
(/) Antimicrobs dan antidustmites
(/) One sided usage tak perlu diterbalikkan
(/) Dan 10 tahun warranty!!!
.
.
=======================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
 👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.

Jumaat, 15 Jun 2018

I got stucked in #LoveBalls! Could you please help me solve this puzzle?

Khamis, 7 Jun 2018

Org Symphony Height Condo dh beli Tilam Hotel tau...

ORDER 31/5/18. SAMPAI 6/6/18.

Kalini Set Katil dan Tilam Hotel dah selamat sampai rumah cuatomer di Symphony Height Condominium, Batu Caves, Kuala Lumpur.
Belian Puas Hati:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN
KATIL MILAN COLOR DARK BROWN SAIZ QUEEN
1xBANTAL HOTEL POLYESTER

Tahniah dpt beli tilam baru.
Terima kasih sebab beli tanpa ragu2. Alhamdulillah. Semoga berpuas hati. Tidur best atas tilam mewah.
Belian direct kilang.
Jimat pun jimat. Bijak2.
Original 100% Barangan Jenama Dreamland.
Berkualiti dan mmg tido tiada sakit pinggang dah lepas ni... Yeah... Alhamdulillah...
.
.
=======================
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
.
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails