Jumaat, 23 Jun 2017

Tilam hotel Sumbangan customer utk seorang asnaf

Alhamdulillah dah sampai lagi tilam hotel yang mana disumbang oleh customer kpd seorang asnaf yang tinggal di Mukim Relau Sg. Bakap, Penang.
.
ORDER 14/6/17. SAMPAI 21/6/17.
.
Sumbangan berupa:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ SINGLE
.
Alhamdulillah termakbul hajat customer dalam amal makruf (perbuatan baik). Moga Allah ganjari dgn sebaik2 rezeki dan kebaikan... amin.
.
.
.
Anda pun nak jugak menyumbang?
Utk keluarga sendiri pun boleh. Hubungi je kami.
InsyaAllah kami bantu.
.
.
PM/ Whatsapp.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
Tilam Hotel Baru Raya.
SEMUA DELIVERY STARTS SELEPAS RAYA OK.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT juga DISEDIAKAN.
.
.
Layari irmyjuliza.blogspot.my

Khamis, 22 Jun 2017

Delivery berjaya b4 raya. Yeah

Lagi dah sampai tilam Sanctuary 14" milik customer dari Seri Kembangan.
.
ORDER 14/6. SAMPAI 21/6.
TILAM SANCTUARY 14"| SOFT SAIZ SINGLE
2X POLYESTER PILLOW
.
Alhamdulillah. Delivery customer dapat dilakukan sebelum raya. Semoga berpuas hati dgn belian ini.
Terima kasih customer sudi beli dan share gambar. Mmg sporting habisss.
.
.
Utk anda. Jangan lepaskan peluang ok.
Dapatkan tilam gebu atau nak yg firm dgn harga kilang.
Mmg pasti puas hati dan takkan menyesal.
.
.
PM/ WHATSAPP SIS utk info lanjut.
Fast reply
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
.
.
Tilam Hotel Baru Raya.
SEMUA DELIVERY STARTS SELEPAS RAYA OK.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT juga DISEDIAKAN.
.
.
Layari irmyjuliza.blogspot.my

Isnin, 19 Jun 2017

PROMO TILAM HOTEL BARU RAYA 20-30 JUN 17 ONLY

HOTEL SUPREME POS-CHIROTEL MATTRESS
The Leader on Hotel Bedding
FEEL: FIRM | THICKNESS: 9.5"

》Miracoil™ - the world’s most advanced spring system
》Maximized sleeping area
》10 years Warranty
》Sleepmaker: What dreams are made of
》High-coil count for firmer support
》Double-sided for long life

--------------------------------

《VALID @ 20-30 June 2017 ONLY》
《PROMOTION PRICE》

TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL.
》Tebal 9.5" dan bersifat FIRM.
》Color belang2 hijau putih sbg Trade mark bg tilam yg disediakan hanya utk hotel2 terkemuka.
》Jenama Dreamland dgn warranty kilang Dreamland selama 10 tahun.

HARGA TILAM SAHAJA
》》KING RM 900
》》QUEEN RM 800
》》SUPER SINGLE RM 650
》》SINGLE RM 600

HARGA SET BUDGET(DIVAN+HEADBOARD+TILAM)
》》KING RM 1840
》》QUEEN RM 1540
》》SUPER SINGLE RM 1350
》》SINGLE RM 1250

--------------------------------

》Fully heat tempered for super strength
》Excellent comfort & no lumpiness
》Minimum partner disturbance
》Safe and Reliable
》Superior edge support
》Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you

--------------------------------

PM/ WHATSAPP UTK INFO
Fast reply
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336
WHATSAPP 》018-2410796 @ 》011-37538336

Tilam Hotel Baru Raya Info.
SEMUA DELIVERY STARTS SELEPAS RAYA OK.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT juga DISEDIAKAN

Layari irmyjuliza.blogspot.my

Khamis, 15 Jun 2017

LAST CALLING UTK DELIVERY B4 HARI RAYA

LAST CALLING utk DELIVERY B4 RAYA area KL SLGR.
Selepas tarikh ni Delivery Tilam Hotel Dreamland start balik lepas beRAYA SAKAN.
.
.
BOLEH ORDER/ PAYMENT HARINI utk delivery KL SLGR sebelum RAYA atau BILA2 SENANG.
.
.
Tilam Hotel Baru Raya.
Takde hadiah utk diri dan keluarga yg terbaik melainkan hadiah utk tidur SELESA, NYENYAK, SEMPURNA DAN SUPPORT sepanjang masa.
.
.
Tilam Hotel Baru Raya.
Memang takkan menyesal.
Mak ayah suka. Anak2 gembira. Pasangan selesa. Keluarga bahagia.
Alhamdulillah.
.
.
PM/ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
Perkhidmatan kad debit/ kredit juga disediakan (+1.8%).
Penghantaran seluruh semenanjung disediakan.
.
.
==========
.
.
Salam 10 Ramadhan terakhir. Moga hari2 kite adalah dikira ibadah walaupun ketika tidur. Amin.
.
.
Ya Allah! Berilah kami petunjuk menuju kepada keredhaanMu. Dan janganlah Engkau beri jalan kepada syaitan untuk menguasai kami. Jadikanlah syurga bagi kami sebagai tempat tinggal dan peristirahatan, wahai pemenuh keperluan orang- orang yang meminta.
.
.
Amin ya rabb.

Selasa, 13 Jun 2017

Best. Postage tilam lipat 3 hari blh sampai.

ORDER 6/6/17 #PosTilamlipat
DAPAT 9/6/17
.
.
Customer berasal dari Taman Selayang mulia, Batu caves selangor.
.
.
Pos TILAM LIPAT seunit
.
.
Alhamdulillah. Customer received tilam lipat. Kite senang hati.
.
.
------------------------------
.
.
.
--> INFO TILAM LIPAT

(+) Tebal 8cm

(+) Saiz single dgn ukuran 91cm x 191cm x 8cm.

(+) Mudah dibuka kpd tilam single di rumah & mana2 uolls pergi.

(+) Mudah dilipat mjd saiz kecil & blh di bawa ke mana2.

(+) Mudah disimpan di ruang yg sempit.

(+) Fabrik kain dikait dgn permukaan yg lembut dan tidur yg selesa.

(+) High resilient latex feel trifold mattress

(+) Long lasting
.
.
.
--------------------------------
.
.
.
Dreamland Foldable Latex Feel Single Mattress
BEFORE : RM 399.00
NEW PRICE : RM 270.00
POSTAGE : FREE
PROMO RAMADHAN NOW@260 ONLY.
.
.
.
PM/ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
Perkhidmatan kad debit/ kredit juga disediakan (+1.8%).
Penghantaran seluruh semenanjung disediakan.

Isnin, 12 Jun 2017

Lagi...TILAM HOTEL DAH SAMPAI SEREMBAN

ORDER 6/6/17 DAPAT 12/6/17. TERBAIK.
.
Customer berasal dari Taman Tuanku Jaafar, Seremban
Negeri Sembilan.
.
Beli:
2unit X TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5"| SAIZ KING
.
Terbaik. Mula2 mcm tak percaya dgn belian online ni. Then selepas kami bg penerangan. Alhamdulillah mudah kerja. Dapat jugak merasa tilam hotel.
.
.
ANDA ANDA diluar sana yg belum menempah tilam hotel tu. Pakat2lah tukar tilam lama. Pakai lah tilam hotel baru Raya ni.
.
.
Contact kami terus jika nak tempah.
Anda tak payah dah survey2 tempat lain.
Tak perlu keluar cari kedai, cari dan bayar parking.
Relax2 je kat rumah nanti tilam sampai betul2 depan rumah anda.
.
.
Kerja anda senang dan mudah. Biar kami bantu anda. Call kami jika anda perlu tilam hotel baru raya ok.
.
.
PM/ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
Perkhidmatan kad debit/ kredit juga disediakan (+1.8%).
Penghantaran seluruh semenanjung disediakan.

Ahad, 11 Jun 2017

Customer JB share gambar belian sanctuary 14"

Happy 17Ramadhan1438H | 12/6/17
.
Alhamdulillah customer sporting share gambar SANCTUARY 14".
.
Customer dari: TAMAN JOHOR JAYA, JOHOR BAHRU, JOHOR
.
Belian berbaloi takkan menyesal:
TILAM SANCTUARY 14" SAIZ KING
2 BANTAL HOTEL POLYESTER
PELAPIK TILAM KING
.
Alhamdulillah. Semua customer yg beli sanctuary mmg puas hati takkan menyesal. Yelah. Tilam hempuk. Tilam gebus. Tebal pulak tew. Mmg lena lah.
.
.
Uolz jgn lepaskan peluang tau order sanctuary 14". Selamanya Cinta gitew...
.
.
PM/ Whatsapp jerrr.
.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
Perkhidmatan kad debit/ kredit juga disediakan (+1.8%).
Penghantaran seluruh semenanjung pun disediakan.

Rabu, 7 Jun 2017

EASYORDER TILAMHOTEL ONLINE

RAYA SAKAN. RAYA SAKAN LA WEI KITE TAHUN NIE...
.
.
.
Dah beli baju raya, kasut raya, syawl raya, jam raya.
.
.
.
Jgn lupa 1 lagi paling penting. Sbb kite semua wajib tido hari2. Jadi perlu beli TILAM HOTEL BARU RAYA.
.
.
.
Memang support. Memang comfort.
.
.
.
Berbaloi2. Takkan menyesal.
.
.
.
10 tahun lagi kilang bg warranty.
.
.
.
PM/ Whatsapp.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
Perkhidmatan kad debit/ kredit juga disediakan (+1.8%).
Servis Penghantaran seluruh semenanjung juga disediakan.
.
.
.
Whatsapp je kalau nak order. Mudah sangat.

Selasa, 6 Jun 2017

INFO DELIVERY TILAM SEBELUM RAYA

INFO DELIVERY TILAM HOTEL JENAMA DREAMLAND SEMPENA RAYA 2017.
.
.
16 June 2017:
Tarikh Last PAYMENT/ ORDER tilam yang boleh dijangka sampai sebelum Hari Raya utk area KL dan SELANGOR. Utk area luar kawasan kene tanye kilang dulu.
.
.
19 – 22 June 2017:
Dalam minggu ni, anda masih boleh buat payment/ order, tetapi tak janji barang akan sampai sebelum hari raya. Kerana jadual sudah penuh.
.
.
23 June – 3 July 2017:
TUTUP.
.
.
4 July 2017:
Delivery Beroperasi seperti biasa.

Isnin, 5 Jun 2017

Bantal Hotel Baru Raya Nie

FREE DELIVERY SEKITAR KL SLGR
PERKHIDMATAN TERMINAL KAD KREDIT DISEDIAKAN
.
.
PROMOSI BANTAL HOTEL POLYESTER
List Price : RM 87.00
BEST PRICE: RM 40.00
.
.
(+) High Quality Polyester Fiber
(+) Comfort
(+) Excellent Resiliency
(+) Fully Mashine Washable
(+) 800 gram
(+) 19" × 29"
(+) JENAMA DREAMLAND
(+) RM 40/ sebiji. Fix Only.
(+) CASH/ DEBIT/ KREDIT available.
.
.
TUKAR BANTAL LAMA
--> PAKAI BANTAL HOTEL BARU RAYA
.
.
Grab cepat! Selagi Stok Masih Ada.
.
.
PM @ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
irmyjuliza.blogspot.my

Ahad, 4 Jun 2017

RAMADHAN RAYA SALES PECAH GUDANG

RAMADHAN SALES! RAYA SALES!
KREDIT KAD BOLEH SWAP!
DELIVERY BOLEH SELURUH SEMENANJUNG!
.
.
.
Open Order Lagi TILAM HOTEL BARU RAYA!
Jualan Penghabisan Stok Kilang Sempena bulan Ramadhan Kareem!
Mmg betul2 RAYA LA WEI!
.
.
.
---> LIMITED TIME OFFER ONLY
5/6/2017 hingga 16/6/2017 sahaja ok
.
.
.
Kpd yg dah lama teringin nak beli tilam hotel berkualiti, support dan comfort dgn serius blh Terus buat pembelian.
.
.
.
Anda boleh ambil keputusan untuk tunggu dan bayar lebih mahal nanti (tiada diskaun diberikan)...
.
.
.
Atau anda boleh ambil keputusan yang selalu orang bijak buat iaitu dengan ORDER/ PAYMENT SEKARANG.
.
.
.
P.S. Minta maaf sgt2 kalau offer ini sudah ditutup bila anda terlepas tarikh ok...
.
.
.
PM/ Whatsapp:
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
Kami akan share gambar dan harga mengikut budget anda.
.
.
.
==================
.
.
.
--> INFO TILAM HOTEL.
TERDPT  3 LAYER PENTING DALAM TILAM HOTEL.
.
.
(1) Layer atas terdiri dari comfort zone utk selesa. Cth latex atau foam
.
(2) Layer bawah terdiri dari spring Miracoil. Yang tahan dan kuat utk sokongan tulabg belakang.
.
(3) Antara layer atas dan bawah terdapat layer sabut yg berfungsi mengelakkan rasa spring pada lapisan comfort zone.
.
Gabungan 3 elemen ni pening utk buat tilam hotel ni jadi best dan teguh.
.
.
.
--> DETAILS KELEBIHAN TILAM HOTEL.
.
.
.
(!) Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob.
.
(!) Foam as comfort layer. Bermakna agak tegas/ keras sikit tapi masih kategori selesa.
Sis tak suggest tilam ni jika uolls suka tilam lembut. Boleh try Anggun, Comfort dan Sanctuary.
.
(!) Miracoil Spring yg baik utk Support tulang belakang. Spring yg lasak dab kukuh.
.
(!) Gangguan minima pada teman sebelah.
Kestabilan Thepresa Spring yg mantap. Hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
(!) Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
(!) Tebal Tilam Hotel Belang ni adalah 9.5inci.
.
.
.
==================
.
.
.
--> SIAPA YG SESUAI PAKAI TILAM HOTEL NI
.
.
(/) Uolls yg ada masalah tulang belakang
(/) Anak2 aktif suka lompat2
(/) Warga tua yang uzur
(/) Ahli keluarga yang OKU
(/) Masuk rumah baru
(/) Ibu mengandung dan dalam pantang..
(/) Student kolej/ Universiti..
(/) Uolls gang mementingkan penjagaan tulang belakang.
.
.
.
==================
.
.
.
--> Sis share sikit. Testimoni customer kami...
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
.
.
==================
.
.
.
--> ADA TESTIMONI LAGI TAK?
.
.
Mestilah ada. Saya sendiri dah berjaya buat sales lebih 260 unit...
.
Nak lihat lagi banyak klik link ini. Mungkin ada yg duduk dekat2 je dgn rumah uolls
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..
http://irmyjuliza.blogspot.my/p/blog-page_4.html
.
.
.
==================
.
.
.
PM/ Whatsapp utk yg serius nak order.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
Penghantaran disediakan utk seluruh semenanjung Malaysia.
Perkhidmatan kad kredit juga disediakan.

Sabtu, 3 Jun 2017

RAYA DGN TILAM LIPAT BARU BEST.

Gegak gempita kan Raya tahun ini dgn Koleksi Tilam Lipat Latex Raya Baru.
.
Sunggung selesa. Mudah simpan & ringan. Lipat shj. Latex. Saiz single.
.
.
.
--> INFO TILAM LIPAT
.
.
.
(+) Tebal 8cm
.
(+) Saiz single dgn ukuran 91cm x 191cm x 8cm.
.
(+) Mudah dibuka kpd tilam single di rumah & mana2 uolls pergi.
.
(+) Mudah dilipat mjd saiz kecil & blh di bawa ke mana2.
.
(+) Mudah disimpan di ruang yg sempit.
.
(+) Fabrik kain dikait dgn permukaan yg lembut dan tidur yg selesa.
.
(+) High resilient latex feel trifold mattress
.
(+) Long Lasting
.
.
.
--> SIAPA YG SESUAI BELI TILAM LIPAT NI?
.
.
.
(/) Anak2 kecil dan remaja..
.
(/) Warga tua yang uzur..
.
(/) Pengusaha homestay..
.
(/) Ahli keluarga yang OKU..
.
(/) Masuk rumah baru..
.
(/) Ibu dalam pantang..
.
(/) Traveller/ backpack person..
.
(/) Rumah dah penuh.. Nak jimat ruang..
.
(/) Tetamu yg dtg ke rumah..
.
(/) Pengusaha premis kedai.. blh beli utk pekerja uolls..
.
(/) Business Event Booth/ Karnival yg perlu bermalam..
.
(/) Student kolej/ Universiti
.
.
.
--> HARGA PROMO RAYA
.
.
.
Dreamland Foldable Latex Feel Single Mattress
.
BEFORE : RM 399.00
.
NEW PRICE : RM 260.00
.
POSTAGE : FREE
.
.
.
(!) JOM BELI. DGN HARGA DIRECT KILANG!!!
.
(!) ORIGINAL LATEX MATTRESS!!!
.
(!) GANTIKAN TOTO DGN TILAM LIPAT YG LEBIH MEWAH INI!!!
.
(!) MMG PUAS HATI & BERBALOI2!!!
.
(!) ORDER ONLINE SKRG. LEBIH JIMAT!!
.
#irmyehsan #tilamhotel #onlineshop
.
MMG PILIHAN NO 1 PENGGUNA MALAYSIA
.
.
.
--> PM/ WHATSAPP SAHAJA.
.
.
.
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
018-2410796 @ 011-37538336
.
.
.
GRAB cepat if tak nak melepass. Stok LIMITED
Apalagi, meh pm #tilamhoteldreamlandhargakilang segera!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails