Rabu, 7 Februari 2018

CNY Sales Now!!! Banyak Murah!!!

CNY SALES NOW!!! TILAM JENAMA DREAMLAND!!!
.
=====
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM
: Miracoil USA Spring System
: Excellent comfort & no lumpiness
: 9.5 inci tebal
.
=====
.
Tilam Hotel Comfort Luxury 12" Medium
: Natural Latex Eurotop
: Original Poket Spring
: 12 inci tebal
.
=====
.
Tilam Sanctuary 14" Soft
: Natural Latex Eurotop
: Original Poket Spring
: 14 inci tebal
.
=====
.
*Delivery caj TERMURAH SELURUH SEMENANJUNG.
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=====
.
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?

1) Tinggalkan je no telefon atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Kami akan whatsapp CEPAT2 gambar/ detail/ harga nyer.

Terima kasih semua

018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my

Selasa, 6 Februari 2018

Promosi tilam lipat latex single

Tilam Lipat Latex.

"Sangat best sbb mudah nak guna. Hanya perlu buka bila nak pakai dan lipat bila nak kemas" -Cik Ju dari Arau, Perlis.
.
"wuuihhh syookkk oooo tilamm nii..cek 90lebih kg pon x tenggelam...😆😆😆" -  Wan Nizwani, Balik Pulau.
.
===================
.
.
Tilam Single Citarasa Latex Free Pos :
.
.
(/) Saiz single. Boleh dilipat 3. Tebal 8 cm.

(/) Sangat jimat ruang & Sangat mudah disimpan.

(/) Fully latex semulajadi.

(/) Fabrik luar yang dikait kemas utk permukaan lebih halus utk tidur yg selesa.

(/) Durable. Tahan lasak

(/) Can use at both sides

(/)Sedap baring. Support. Mmg Selesa. Mmg blkg bdn kita tak rasa lantai.

(/) Ringan. Berat cuma 4 kg. Blh bw travel jln2.

(/) RM 280.00 sahaja. Fix price. Cash only.
.
.
===================
.
.
CLEARANCE STOK TILAM LIPAT DREAMLAND
Harga Asal: RM 399.00
Harga Promosi: RM 280 sahaja
FREE POSTAGE
.
.
===================
.
.
Berminat nk dapatkan HARGA TERMURAH skrg?

1) Tinggalkan je no telefon uolz atau

2) Klik link whatsapp terus di sini.
👇👇👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my

Sis akan whatsapp CEPAT2 detail/ harga nyer.

Terima kasih semua

018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336
018-2410796/ 011-3753 8336

irmyjuliza.blogspot.my
Pos Available di seluruh Semenanjung Malaysia
.
.
===================
.
.
(/) Tilam lipat Dreamland mmg terbaik... Daripada lapik toto 4 lapis, sedap baring kat tilam lipat ni lg.
.
(/) Mmg custumer yg beli. Diorang repeat order😁👍
.
(/) Jom pakat2 beli TILAM LIPAT 3 JENAMA DREAMLAND NI.
.
(/) MMG MUDAH GUNA. MUDAH SIMPAN.
.
(/) SANGAT SESUAI UNTUK ANAK2 KECIL YANG SUKA TIDUR DI BAWAH.
.
(/) SELESA SANGAT 😙 TIDUR MMG LENALAH KAN😍
.
(/) TERBAIK HANYA DARI DREAMLAND. PAKAR TILAM ANDA.
.
.

Ahad, 4 Februari 2018

Anggun jer nampak

Anggun1 11" belian customer Seri Kembangan
Harini nk upload gambar kiriman customer dari Taman Suria Tropika Seri Kembangan.
Belian: TILAM ANGGUN1 11"| SOFT | QUEEN

Huiyoo! Memang cantik betul...
Untunglahhari2 mcm hotellah mih2

=====

ANGGUN LIFESTYLE RANGE

(/) MMG BEST SELLER DI KEDAI2 PERABOT LUAR SANA. Kualiti Superb
(/) FABRIK RESTA

Ada 3 jenis TILAM ANGGUN
(1) ANGGUN1 11"- SOFT
(2) ANGGUN2 10 - MEDIUM
(3) ANGGUN3 9.5" - FIRM

(/) DURALISTIC: Swiss-tech spring system
PROVEN & MOST WIDELY USED IN THE WORLD.

(/) 10 YEARS WARRANTY

(/) GOLD BUTTON MATTRESS VENTILATOR

=====
.

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

JOM LAYAN GAMBAR ANGGUN 1 KIRIMAN CUSTOMER KALI NI... BELI TERUS TAU. XD TEST2. BELIAN CONFIRM PUAS HATI INSYAALLAH... UNTUNGLAH

Rabu, 31 Januari 2018

Chiro Damask Cunn

PROMOSI TILAM CHIRO DAMASK 8.5"

Antara tilam yang banyak mendapat sambutan yang baik dari pelanggan.

Sebab mereka telah survey dan dah tahu harga sebenar Tilam Chiro Damask dipasaran luar sana berbanding harga tawaran kami.

Sebaik sahaja  pelanggan tahu harga kami, mereka terkejut dan terus tempah melalui kami.

Sebab apa, harga dipasaran 2 kali ganda dari kami. Saya ulangi, harga pasaran 2 kali ganda mahal dari kami.

Bermakna kalau tuan beli dikedai 2k harga kami cuma 1k.
Terkejut, tak percaya. Mudah sahaja cuba google harga tilam Chiro Damask dipasaran dan bandingkan dengan kami.

Baiklah, Tilam Chiro Damask 8.5 inci. Peminat2 fabrik Chiro Damask boleh dapatkan Tilam Chiro dengan Fabrik Damask yang berkualiti, cantik dan istimewa ini.

Ciri2 istimewa tilam Chiro Damask
(/) Fabrik corak Damask yang cantik dan anti-mikrob
(/) Disokong spring Miracoil teknologi terbaru dari USA.
(/) Sokongan baik pada Tulang Belakang
(/) Gangguan minima pada teman sebelah
(/) Tahan lasak, loncat2 sebelah tak effect.
(/) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

Knp namayer Chiro?

Sebab ianye chiropractic mattress. Maknanye... jika uolz nak yg lebih support dan ada masalah sakit tulang belakang. Ini antara tilam2 yg sgt2 disarankan...

Chiro Damask ni punye kelebihan tersendiri... jadi uolz blh jadikan ini sbg Reason uolz wajib beli. Uolz bincang leklok dgn pasangan masing2 ok...

.
=====
.

CHIRO DAMASK --> CHIRO MIRACOIL ESSENTIAL

(+) With a deeply quilted,
(+) high-quality fabric comfort layer,
(+) the Chiro Damask offers a soft feeling and
(+) all the necessary comfort throughout the night.

(/) Miracoil™ - the world’s most advanced spring system.
--> All the additional comfort, superior spinal support and close back care that your body needs is provided by the Miracoil™ Spring System.
(/) Soft knitted fabric
(/) Maximized sleeping area
(/) Minimum partner disturbance
(/) A Cooling & Luxurious feel

.
=====
.

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Ahad, 28 Januari 2018

6 jenis. Tilam dan katil.

‘Serius anda tidak akan menyesal mendapatkan TILAM HOTEL ini’
.
JUALAN 6 JENIS TILAM & 6 JENIS KATIL. JENAMA DREAMLAND.
.
6 Jenis Tilam Jenama Dreamland:
(1) TILAM HOTEL SUPREME POS-CHIROTEL 9.5" FIRM
(2) TILAM ANGGUN1 11" SOFT
(3) TILAM ANGGUN2 10" MEDIUM
(4) TILAM ANGGUN3 9.5" FIRM
(5) TILAM HOTEL COMFORT LUXURY 12" MEDIUM
(6) TILAM SANCTUARY 14" SOFT
.
6 Jenis Katil Jenama Dreamland:
(1) MILAN (CREAM/ DARK BROWN)
(2) STELLA (CREAM/ DARK BROWN)
(3) ANNA (GOLD/ BEIGE/ BROWN)
(4) KRYSTLE (BEIGE/ BROWN)
(5) ISABEL (WHITE/ BROWN)
(6) CAROLINA DUO TONE
.
.
.
**PERHATIAN**
.
.
.
Harga tawaran kami lebih rendah antara 30% hingga 50% dari harga pasaran Sebab kami tiada kedai dan menjual terus dari kilang Dreamland.
.
Perlu difahami kami adalah Ejen Dreamland 100% online.
.
Untuk Proses membeli kami perlu dapatkan bayaran penuh dan Maklumat delivery anda.
.
Proses penghantaran dan pemasangan diurus sepenuhnya oleh Dreamland.
.
Penghantaran disediakan terus ke rumah pelanggan dgn lori Kilang Dreamland dgn Caj Hantar Terendah.
+60 bagi selangor/KL dan +90 bagi negeri2 lain.
.
Tempoh penghantaran pula 3 hingga 14 hari bekerja.
(/) Bagi negeri selangor/KL dari 3 ke 7 hari bekerja.
(/) Bagi negeri2 lain pula dari 5 ke 14 hari bekerja.
.
.
.
Dreamland adalah Jenama yang kukuh di pasaran sememangnya sudah bertapak lama dan kukuh dalam prestasi yang cemerlang dalam penghasilan produk tilam yang bermutu.
.
Dreamland tak bagi warranty tapi GUARANTEE (apa2 jadi kat spring tilam, terus tukar baru dan tak perlu buang masa nak baiki)
.
.
.
Anda Nak order tilam Dreamland Direct Kilang?
Anda Boleh beli Tilam Jenama Dreamland Direct dgn kami.
.
.
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Tilam tnda kasih syg.

Tunjukkan kasih sayang & penghargaan anda utk dia yg tersayang.

Hadiahi org yg tercinta dgn Set Katil dan Tilam Hotel.

Mmg rare tp Sungguh! Inilah Tilam Hotel. Terbukti Terbaik dan Berbaloi untuk dipakai hinggalah ke anak cucu.

(/) Tilam Jenama Dreamland.
(/) Sangatlah Tahan lg berkualiti.
(/) Support tulang belakang tu sudahlah tentu.
(/) Testimoni yang 100% alhamdulillah PUAS HATI
(/) 10 tahun warranty

Semua gambar tilam dan katil di dalam page ni adalah milik customer.. di rumah customer... dan bukan showroom...

Sebab kami takde showroom mahupun kedai... Gambar tilam kiriman customer baik hati yang berjaya beli online. Alhamdulillah.

InsyaAllah ada rezeki dapatlah beli dengan kami di sini, kalau tak pun tak mengapa, mungkin rezeki usahawan lain pula.

Yang penting kite sentiasa sangka baik dan tidak menipu. Tipu kan menyebabkan rezeki tak berkat dan kuranglah kasih sayang sesame kite.

Jom Beli Tilam Hotel sebagai TANDA ABADINYA CINTA anda.
Kasih Sayang Dunia dan Akhirat.
Belilah dengan KASIH SAYANG

=====

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini

http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
--> atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Isnin, 22 Januari 2018

TILAM HOTEL COMFORT LUXURY

Tilam hotel comfort luxury pocket spring 12" Belian Terus dari Kilang Dreamland dgn harga lebih Jimat dan Berbaloi2. Selamat dan Dipercayai. TAK PERLU PENINGKAN KEPALA SURVEY LAIN... Harga Berpatutan. Jenama Terkenal. Kualiti Dijamin sehingga 10 tahun. Tawaran Menarik! TILAM HOTEL COMFORT LUXURY (/) NATURAL LATEX EUROTOP (/) ORIGINAL POCKET SPRING (/) Thickness 12" (/) Minimal partner disturbance (/) Increased spinal support & Extra comfort (/) Fabric treated with Anti-Bedbug, Anti-Mosquito & Anti-Bacteria properties (/) 10 years Warranty REWARD! REWARD! REWARD DIRI, ISTERI TERCINTA & ANAK2 TERSAYANG! ===== --> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini http://irmyehsan.wasap.my http://irmyehsan.wasap.my http://irmyehsan.wasap.my . --> atau call terus no kami di 018-2410796 / 011-37538336 018-2410796 / 011-37538336 018-2410796 / 011-37538336 . layari blog kami di http://irmyjuliza.blogspot.my/ ===== Belanje sikit gambar kiriman customer2 sporting dari pelbagai negeri... Penghantaran disediakan diseluruh negeri2 di Semenanjung Malaysia. MMG BETUL2 HANTAR SAMPAI BILIK CUSTOMER TERUSSS.

Khamis, 18 Januari 2018

Sanctuary 14" ada berani ka nak beli?

Order Customer dari Taman Melawati KL dah sampai.
Alhamdulillah. Terima kasih banyak customer baik hati sbb sudi beli dan sudi share gambar dgn kami

Belian:
(/) TILAM SANCTUARY 14" QUEEN
(/) PELAPIK TILAM QUEEN
(/) 7 BANTAL HOTEL POLYESTER

=======

(/) Spring System: ORIGINAL POCKET SPRING SYSTEM.
Setiap spring disarung fabrik kemas spt poket. Tiap2 getaran spring tidak mempengaruhi spring2 lain. Minimal partner disturbance

(/) Mattress Fabric: Knitted with Certified in USA & Europe
Anti-Microbial Protection Technology
Ensure greater protection againts harmful microorganisms. Antimicrobs & antidustmites. Fabrik dikait dgn linen lembut & mewah.

(/) Comfort Layer: LATEX FEEL: Latex semulajadi yg lembut & Comfort. Real Comfort Zone.

(/) 10 tahun warranty. MONEY BACK GUARANTEE.

=======

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

=======

MMG PUAS HATI. BELIAN BERBALOI2.
Belanje sikit gambar customer kalini...
MMG BETUL2 HANTAR SAMPAI BILIK CUSTOMER TERUSSS.

promo Tilam Hotel Baru! anda bila lagi?

Belilah skrg xd rugi nyer... sbb Tilam Hotel ni mmg terbaik
SIMPAN DUIT sikit je lagi...
PASTI sampai MASA sikit je lagi...
utk Anda sekeluarga menikmati TIDUR LENA di atas TILAM HOTEL Best ni...

Masih mencongak2?
"Nak beli ke taknak beli nie?"

Tahukan anda DAH RAMAI BERJAYA BELI ONLINE & telah menikmati TIDUR YG TIADA LAGI SAKIT BELAKANG. Alhamdulillah...

Kini giliran anda pula kan?

Tilam Belang mmg xd dijual dikedai2 biasa. Sebab Hotel tempah direct kilang. Kilang supply hanya utk kegunaan Hotel sahaja.

Corak BELANG2 - TRADEMARK utk tilam hotel.

Hotel pilih dah TENTU2 TAHAN. BERKUALITI. BEST. COMFORT. ADA BACKCARE.

ANDA? BILA LAGI???

=======

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

=======

HOTEL SUPREME POS-CHIROTEL MATTRESS
The Leader on Hotel Bedding
FEEL: FIRM | THICKNESS: 9.5"

==PROMOTION PRICE==

(/) KING RM 1,040
(/) QUEEN RM 940
(/) SUPER SINGLE RM 750
(/) SINGLE RM 700

Order dah sampai Perak. Mmg trusted well.

ORDER 11/1/2018. SAMPAI PERAK HARINI 18/1/18

Tilam Hotel dah jadi milik customer dari Taman iskandar perdana, Seri iskandar, Perak darul ridzuan
Belian:
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM SAIZ QUEEN

Alhamdulillah. Dpt jugak Tilam Hotel Baru utk Tahun Baru 2018 ni. Yeah. Tahniah berjaya beli Online dgn kami.

Jom tgk gambar sharing dari customer harini...

=========

AWAS:

Nak jaga kesihatan tulang blkg long term... pakai lah tilam hotel... mmg betul2 dpt jaga elok2 tubuh badan pinjaman sementara kite ni...

memang betul la... yang mahal tu baru betul2 berkualiti... yela sis tak nafikan... tapi berbaloi sgt2.

yela nak pakai bukan setahun dua. Tapi puluh2 tahun... mmg berbaloi lah beli mahal terusss... kan2?

Tido pulak tak sakit belakang langsung. Yelah kualiti punya pasal. Kalau berkemampuan, elok la beli yang berkualiti sikit.

Yang sakit badan kita dan yang nak tido sesedap rasa pun badan kita jugak.

Badan nak pakai lama kan... :)

Pakai tilam hotel ni kite dpt Belajar Sayangi tulang belakang...

Kesimpulannya... Jika Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg

✔berjenama/ trusted
✔berkualiti
✔lasak ada warranty
✔tak tenggelam/melendut

=======

Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

Isnin, 15 Januari 2018

Beli Tilam Hotel. Nak Yg Terbaik. Mmg ygni.

‘Berhenti daripada salahkan orang lain apabila sakit belakang tak pernah hilang setiap kali bangun pagi’
.
‘Berhenti menyalahkan demi untuk hilangkan sakit badan!’
.
.
.
--> INFO TILAM HOTEL.
TERDPT  3 LAYER PENTING DALAM TILAM HOTEL.
.
.
(1) Layer Comfort Zone utk selesa samada Foam/ Latex. Mempunya tebal yang berbeza2, lebih tebal lapisan ini lebih soft tilam.
.
(2) Layer Spring/ Support Zone samada spring Poket/ Miracoil/ Swiss. Kilang bg jaminan 10 tahun jika terdpt lekuk/ kerosakan pd spring tilam ni.

(3) Between Comfort & Spring ada Sabut Kelapa. Fungsi layer sabut kelapa ialah melindungi kita drpd terkena spring.
.
Gabungan 3 elemen ni penting utk buat tilam hotel ni jadi best dan teguh.
.
.
.
--> DETAILS KELEBIHAN TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5” FIRM.
.
.
.
(!) Fabric berkualiti yg tak panas. Dan antimicrob.
.
(!) Foam as comfort layer. Bermakna agak tegas/ keras sikit tapi masih DLM kategori selesa.
Saya tak suggest tilam ni jika anda suka tilam lembut. Boleh try Anggun1 11” Soft, Comfort 12” Medium dan Sanctuary 14” Soft.
.
(!) Miracoil Spring yg baik utk Support tulang belakang. Spring yg lasak & kukuh.
.
(!) Gangguan minima pada teman sebelah.
Kestabilan Thepresa Spring yg mantap. Hingga anak meloncat sebelah tak rasa.
.
(!) Warranty 10 tahun dari Kilang Dreamland. Sejarah hotel boleh pergi sampai 20 tahun.
.
(!) Tebal Tilam Hotel Belang ni adalah 9.5inci.
.
.
.
-->Testimoni customer kami...
.
.
.
(+) "Sblm ni tilam lama selalu sakit blkg. Tp skrg ni Alhamdulillah... tidur mmg lena dan takde sakit dah."
-makcik Tun, Perak.
.
(+) "Skrg ni bgn tidur dh tak sakit pinggang. Kalau dulu asal bgn...pinggang mmg sakit, nk duduk pn susah"
-En. Noor, KL
.
(+) "Wlwpun sedang mengandung, tapi tidur dan baring tetap rasa selesa wlwpun mengiring ke kanan atau ke kiri"
-Pn. Ana, Kg Gajah.
.
(+) "Memang best. Memang tidur nyenyak. Belakang pun kurang sakit. Saya amat berpuas hati dengan service yang dibagi. Tq"
-En. Bala, KL
.
(+) "Alhamdulillah on time. Tak saba nak test tido."
-En. Azam, N9.
.
(+) "Puas ati. Tilam terbaik. Orang rumah tengah kerja tak sabar nak balik landing... hahaha. Untung berganda. Dah tengok harga kat kedai. Mampu tengok jela."
-En. Fahmi, Shah Alam.
.
BOLEH KLIK LINK TESTIMONI NI..
http://irmyjuliza.blogspot.my/p/blog-page_4.html
.
.
.
--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
.
👇 👇 👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Delivery Kilang Dreamland Available di seluruh Semenanjung Malaysia. Betul2 hantar sampai Depan Rumah Anda.

pssss. Jom layan snap Testimoni Tilam Hotel #irmyehsan
Tilam Hotel Supreme Pos Chirotel 9.5" Firm

tilam hotel mmg mahal sikit tapi berbaloi pakai bro.

‘Hidup anda takkan sama seperti sebelumnya apabila anda membuat keputusan untuk mencuba Tilam Hotel ini’
.
‘Rasai perbezaan nyata setelah menggunakan Tilam Hotel hanya dalam sehari penggunaan’
.
.
PROMOSI TILAM HOTEL VIRAL!!!
JUALAN CUCI GUDANG LAGI!
.
TILAM HOTEL SUPREME POS CHIROTEL 9.5" FIRM JENAMA DREAMLAND
.
Tilam Hotel Supreme adalah tilam hotel paling laris dan mencatatkan jualan tertinggi dalam senarai tilam jenama Dreamland.
.
=======================
.
Siapa yg wajib2 memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) mereka yg susah tidur malam
(+) mereka yg selalu sakit di belakang terutama bahagian pinggang
(+) mereka yg sudah berumur
(+) mereka yg tidur bersama anak2 kecil
(+) mereka yg perlu tilam support dan comfort baru.
(+) mereka yg nak masuk rumah baru atau pengantin baru
.
=======================
.
Mengapa anda perlu memiliki Tilam Hotel Viral ni?
.
(+) antara punca sukar tidur malam kerana tilam yang tidak selesa, tilam yang melekuk, tenggelam dan tidak Hygene.

(+) punca utama sakit belakang dan pinggang ialah kerana tilam tidak memiliki spring yang baik untuk tampung belakang badan dan jika guna tilam foam yang terlalu lembut, dan mudah melekuk akan mendatangkan kesakitan pada sendi2 tulang.

(+) mereka yang sudah berumur lebih terdedah kepada penyakit berkaitan sendi2 tulang terutama pinggang. Jadi inilah masa terbaik untuk membeli tilam yang mampu menjaga kesihatan badan.

(+) jika tidur bersama anak2 kecil kita perlu mencari tilam yang stabil dan berciri "minimum partner disturbance" atau kurang gangguan teman yang baring disebelah. Anak2 kecil biasanya sensitif pada gangguan jadi sebaiknya bagi ibu2 dapatkan tilam yang berciri "minimum partner disturbance".
.
=======================
.
Ciri2 istimewa Tilam Hotel Supreme
.
(+) Tebal 9.5 inci
(+) Layer dalam terdiri dari spring lasak & support : USA Miracoil Chiropractic Backcare Spring System
(+) Layer luar terdiri dari Fiber sabut + high resilence foam: untuk beri keselesaan yg sempurna
(+) Fabric anti-mikrob
(+) Jaminan 10 tahun dari Dreamland

(/) Miracoil:tm: - the world’s most advanced spring system
(/) Maximized sleeping area
(/) 10 years Warranty
(/) Sleepmaker: What dreams are made of
(/) High-coil count for firmer support
(/) Double-sided for long life
(/) Fully heat tempered for super strength
(/) Excellent comfort & no lumpiness
(/) Minimum partner disturbance
(/) Safe and Reliable
(/) Superior edge support
(/) Superior spinal comfort

Authorised Manufacturer: DREAMLAND:
All about sleep, and you
.
=======================
.
HARGA TILAM SAHAJA
.
--> KING RM 1,040
--> QUEEN RM 940
--> SUPER SINGLE RM 750
--> SINGLE RM 700
.
HARGA SET (KATIL+TILAM)
.
--> KING RM 1,990
--> QUEEN RM 1,790
--> SUPER SINGLE RM 1,500
--> SINGLE RM 1,380

*Delivery caj TERMURAH
+60 KL & SLGR.
+90 Negeri2 lain di Luar KL & SLGR.
.
=======================
.
Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
👇👇👇
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/
.
.
.
Nak beli tilam... Pilihlah tilam yg
(/) berjenama/ trusted
(/) berkualiti tinggi
(/) lasak ada warranty
(/) takmudah tenggelam/melendut
(/) harga berpatutan mampu milik
.
.
.
.
.
ada yg berminat dgn harga berpatutan ni???

tilam lipat dah sampai. awk order. kite poskan.

ORDER dah sampai.

kalini milik customer dari
Jalan Senangin 17/2, Seksyen 17, Shah Alam, Selangor.
belian
TILAM LIPAT X1UNIT

alhamdulillah.

Rabu, 10 Januari 2018

Bantal Cotton Gebu Gebas.

Bantal 100% Cotton, Jenama Dreamland.
(/) 100% COTTON PILLOW
(/) WEIGHT 1.5KG
(/) NATURAL
(/) COMFORTABLE
(/) DRY WASH
(/) DURABLE

Harga tak termasuk Kos Pos
2@90
4@160

Murah dah tu. Sapa nak bagi lagi harga murah2 kan???
Harga Direct kilang. Memang berbaloi2😊

(+) BANTAL COTTON RASANYA SEPERTI BANTAL KEKABU
(+) MEMANG LEBIH OK DAN LEBIH SELESA DARI BANTAL POLYESTER
(+) JOMLAH TRY PAKAI

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

GRAB cepat if tak nak melepass. Stok LIMITED :D
Apalagi, meh pm #tilamhoteldreamlandhargakilang segera!

Selasa, 9 Januari 2018

tilam lipat masa kini. mmg mudah.

"wuuihhh syookkk oooo tilamm nii..cek 90lebih kg pon x tenggelam...😆😆😆"
- Testimoni customer berjaya beli Tilam Lipat.

TILAM LIPAT POPULAR MASA KINI
Dreamland Foldable Latex Feel Single Mattress
BEFORE : RM 399.00
-> NEW PRICE : RM 280.00
-> POSTAGE : FREE

.
--------------------------------
.

--> INFO TILAM LIPAT

- Thickness 8cm
- 91cm x 191cm x 8cm
- Simply unfold to a single mattress on the floor in any room
- Fold up to a compact size for easy storage or to carry around
- Knitted fabric for softer and comfortable sleep
- High resilient latex feel trifold mattress
- Long lasting

.
--------------------------------
.

JOM BELI!!! DGN HARGA DIRECT KILANG!!!
MMG PUAS HATI!!! MMG BERBALOI2!!!
ORDER ONLINE SKRG!!! MMG LEBIH JIMAT!!

#irmyehsan #tilamhotel

MMG PILIHAN NO 1 PENGGUNA MALAYSIA!

.
-----------------------------------------
.

--> Berminat nak info/ details SEKARANG? klik je sini
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
http://irmyehsan.wasap.my
.
atau call terus no kami di
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
018-2410796 / 011-37538336
.
layari blog kami di
http://irmyjuliza.blogspot.my/

GRAB cepat if tak nak melepass. Stok LIMITED :D
Apalagi, meh pm #tilamhoteldreamlandhargakilang segera!

.
-----------------------------------------
.

Available untuk seluruh semenanjung.

#perlis #kedah #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #pahang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails